objavi na
pozareport.si

forum

2009 Pozareport

Sreda, 4. marec 2009 ob 09:17

UNIVERZIJADA ZA 300 MILIJONOV?!
Oglejte si oddajo Univerzijada za 300 milijonov evrov?!
2009 Pozareport

Odpri galerijo

Let žoge pri ravnem servisu je naslov doktorske dizertacijegospoda Otmarja Kugovnika, profesorja in nekdanjega dekana ljubljanske Fakultete za šport in bivšega teniškega partnerja pokojnega predsednika države Janeza Drnovška. Kugovnik danes vodi slovensko univerzitetno športno zvezo (že tretji mandat) in famozno firmo Univerzijada d.o.o., ki naj bi čez štiri leta v Mariboru organizirala Univerzijado, ta pa na bi stala skoraj 300 milijonov evrov. Ne manjka očitkov, da je Kugovnikova ekipa doslej naredila premalo, zaradi gospodarske in finančne krize pa  je javno mnenje razdeljeno: je Univerzijada sploh potrebna ali ne?

Tema oddaje z Bojanom Požarjem na nfo TV:

Kdo je glavni boss Univerzijade, Kugovnik, mariboski šerif Franc Kangler ali naspidirani DESUS-ov poslanec in župan Ruš Vili Rezman? Zakaj premier Borut Pahor in minister za šolstvo in šport Igor Lukšič doslej še nista plačala treh milijonov evrov prijavnine in ali Univerzijada sploh bo?!

Oddajo Požar Report TV si lahko ogledatena Info TV:

vsak ponedeljek ob 20.00

Ponovitve:

torek ob 10.00

sobota in nedelja ob 15.00

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Otmarja Kugovnika Janeza Drnovška Tema oddaje z Bojanom Požarjem na nfo TV: Franc Kangler Vili Rezman Borut Pahor Igor Lukšič

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

UNIVERZIJADA ZA 300 MILIJONOV?!