objavi na
pozareport.si

forum

Požareport

Četrtek, 21. december 2017 ob 07:00

Maske padajo. Iza Login pod drugim imenom rinila tudi v politiko. Pismo Sama Logina pa polno laži in sprenevedanja.
Bojan Požar

Odpri galerijo

Tako se je Iza Login predstavljala volivkam in volivcem leta 2010 - lokalne volitve v Preddvoru.
Maske zakoncev Ize in Sama Logina, medijsko znanih tudi kot "najbogatejših Slovencev", ki sta pod krinko tako imenovanega "varovanja zasebnosti" prek dveh sodnic ljubljanskega okrajnega sodišča, Mateje Gruškovnjak in Katje Stritih, dosegla začasno prepoved oddaje #VVFaktor na TV3, ki še ni bila niti posneta, kaj šele predvajana, in članka v reviji Reporter Magazin, ki prav tako še ni bil niti objavljen, padajo druga za drugo.

KANDIDATKA IZ ZGORNJE BELE 36

Iza Login namreč ni samo "relativna javna oseba", ampak celo "absolutna javna oseba", saj je, kot danes ekskluzivno razkrivamo, leta 2010 kandidirala tudi za politično funkcijo. Na lokalnih volitvah je namreč želela postali občinska svetnica v občini Preddvor, na listi Stranke za napredek krajevnih skupnosti, vendar ni bila izvoljena. Iza Login je na volitvah, kot lahko vidimo, nastopila s svojim zdajšnjim imenom - Login, kot svoje stalno bivališče navedla Zgornjo Belo 36, kot zaposlitev pa "samostojna podjetnica" (faksimile).
Da ima javnost vso pravico izvedeti, kako so se prej (resnično) pisali kandidati za politične funkcije, pa verjetno ni nobenega dvoma! In to velja tudi za Izo Login.

				Iza Login med nekaterimi drugimi kandidati za funkcijo občinske svetnice občine Preddvor na lokalnih volitvah leta 2010. Na koncu sicer ni bila izvoljena, je pa njena stranka še vedno v občinskem svetu.<br>
			Iza Login med nekaterimi drugimi kandidati za funkcijo občinske svetnice občine Preddvor na lokalnih volitvah leta 2010. Na koncu sicer ni bila izvoljena, je pa njena stranka še vedno v občinskem svetu.

POZDRAVLJENA G. ŠURLA IN G. POŽAR

"Odprto pismo" Sama Logina, naslovljeno na "gospoda Požarja", avtorja teh vrstic, in "gospoda Šurlo" (odgovornega urednika tednika Reporter), ki ga je včeraj popoldne plasiral v nekatere medije in bloge, pa je polno laži, sprenevedanj in zavajanj. Tako rekoč nič ne drži, kar je Samo Login napisal v tem pismu, vsaj v tisti verziji ne, ki jo je avtorju teh vrstic poslal minuli torek, 19. decembra, ob 18. uri 26 minut po elektronski pošti. Torej dobrih 45 minut pred začetkom sodno prepovedane oddaje #VVFaktor.
Samo Login namreč piše, da sta se zakonca Login za sodno prepoved oddaje #VVFaktor odločila zato, "ker boste" - citiramo pismo gospoda Sama Logina, ki ga sicer v celoti objavljamo na koncu članka - "pisali o najinih sorodnikih, se s tem nisva mogla sprijazniti, ker jima najin uspeh že tako velikokrat predstavlja breme. Tako enostavno je: želiva si zasebnosti in do neke mere sva se sprijaznila, da je midva ne bova imela več v polni meri. Ali je preveč, če si želiva to za svoje najbližje?". Konec citata.
Toda nič od tega ni res. Oddaja #VVFaktor na TV3, ki sta jo sodno prepovedovala zakonca Login, ni bila namenjena pisanju o njunih sorodnikih, ampak o skrajno nenavadni medijski cenzuri, ki jo zganjata zakonca Login, predvsem pa o njunih motivih za takšno početje, kaj je pravzaprav v ozadju vsega tega, kar je seveda povsem legitimno novinarsko delo. Avtor teh vrstic pod prisego izjavlja, da ne pozna nobenega sorodnika zakoncev Login in me tudi ne zanimajo. Vsaj doslej me niso, odslej me morda bodo, kar je pa tudi povsem legitimno in logično, glede na to, kar se zdaj dogaja. O zasebnosti zakoncev Login pa tako ali tako nima smisla resno razpravljati, dokler Iza Login prek videoposnetkov, ki jih snema sama ali z medijsko zvezdnico Savino Atai ter sama objavlja na družabnih omrežjih in po bizarnih monologih med drugim najavlja, da si gre(sta) zdaj masirat oprsje ... No, če bo šlo tako naprej, bo Iza Login kmalu začela nastopati v televizijskih resničnostnih šovih.
Bizarno in sprenevedavo je tudi, da zakonca Login, ki se sama javno hvalita, kako sta imela cilj zaslužiti 100 milijonov evrov, "prvi milijon" pa sta očitno zaslužila tako, da sta sodelovala pri sporni prodaji projekta Najdi.si državnemu Telekomu Slovenije, danes slovenskim medijem očitata, da jim je glavni motiv "prodati več oglasnega prostora"?!
Gospod Samo Login je tudi zelo dobro vedel, kakšen je koncept torkove oddaje #VVFaktor, saj sem ga na to eksplicitno opozoril v mojem odgovoru na njegovo pismo in ga zato pozval, naj sodno odredbo o prepovedi oddaje umakne. Na moje pismo Samo Login še do zdaj  - ni odgovoril.

				Pismo Sama Logina. To verzijo pisma je dan kasneje, ko ga je pošiljal medijem, precej dopolnil z nekaterimi precej prirejenimi informacijami okoli sporne prodaje Najdi.si - Telekomu Slovenije.<br>
			Pismo Sama Logina. To verzijo pisma je dan kasneje, ko ga je pošiljal medijem, precej dopolnil z nekaterimi precej prirejenimi informacijami okoli sporne prodaje Najdi.si - Telekomu Slovenije.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Iza Login Samo Login Mateja Gruškovnjak Katja Stritih VV Faktor VV Faktor na TV3 bojan požar silvester šurla Savina Atai Zakonca Login Samo in Iza Login Preddvor Stranka za napredek krajevnih skupnosti Karin Stritih Okrajno sodišče v Ljubljani reporter silvester šurla bojan požar VVFaktor na TV3

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

slavko pezdir

2019-06-23 10:14:02


Ko se bodo naši politiki, medijski dreserji javnega mnenja in običajni volivci naslednjič ponovno zgražali nad nizko volilno udeležbo, naj se spomnijo, da je ta vse nižja prav zaradi splošno prepoznanega neustavnega sorazmernega volilnega sistema (po veljavni presoji Ustavnega sodišča RS), ki generira od volivcev odtujeno in nedemokratično strankokracijo poslancev v Državnem zboru RS. Le od volilne baze popolnoma odtujeni in neodvisni poslanci, ki jih skrbijo le lastni osebni in strankarski partikularni interesi ter njihova obramba za vsako ceno, so sposobni na tako bizaren in prozoren način, kot smo ga lahko doživeli, reševati samopašnega in prezirljivega "multipraktik ministra s teflonsko kožo - vojaka Erjavca", zato da bi branili in utrjevali še naprej predvsem svoje partikularne osebne in strankarske interese ter interese vladajočega politično-kriminalnega podzemlja "ugrabljene države", Za odtujeno in nikomur odgovorno vladajočo strankokracijo v DZ RS, ki v skladu s svojimi partikularnimi interesi samovoljno izbira in postavlja še za razred bolj odtujeno in samopašno izvršilno vejo oblasti, niso ne pomembni in ne veljavni nikakršni politični, strokovni in etični argumenti opozicije. Za aktualno izvršilno in zakonodajno vejo oblasti v RS so le samovoljno in arbitrarno veljavne in izvršljive celo veljavne odločbe Ustavnega sodišča RS, kar pomeni, da je vladajoča strankokracija na Slovenskem, kakor jo poosebljata "manjšinska" vlada Marjana Šarca in vladajoča koalicija LMŠ, SD, SMC, SAB in Desusa s konstitutivno podporo koalicijsko-opozicijske Levice, temeljni in najbolj poguben generator neustavnosti in protiustavnosti, najmogočnejši kršitelj in ogroževalec demokracije, vladavine prava in dobesedno sistemski sovražnik univerzalnih temeljnih človekovih pravic in svoboščin v RS kot (vsaj formalno) enakopravni in enakovredni članici skupnosti EU. Dokler bo vladajoča kleptokracija in nedemokratično izvoljena strankokracija lahko na tako perverzno pristran(kar)ski način branila in ubranila svoje najbolj politično, strokovno in etično kompromitirane funkcionarje ter z njimi sistematično nižala zaupanje v vladajočo politiko in politike ter s tem posredno tudi v formalno demokratični in pluralni večstrankarski sistem, bo volilna udeležba padala kot izraz vse poraznejšega nezaupanja v veljavni politični sistem in njegove najvidnejše kreatorje in nosilce.

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Maske padajo. Iza Login pod drugim imenom rinila tudi v politiko. Pismo Sama Logina pa polno laži in sprenevedanja.