objavi na
pozareport.si

forum

Požareport

Ponedeljek, 26. november 2018 ob 13:05

Higiena javne besede. Marko Crnkovič poziva Telekom, kje naj (ne) oglašuje, sam pa Telekomu dolguje denar. Več tisoč evrov!
... Pri čemer bi po mnenju trash kolumnista, ki je v osebnem stečaju, morala državna podjetja, kar je 2x bizarno, prenehati oglaševati celo v tistih medijih, kjer je pred časom pisal tudi on?!
Bojan Požar

Odpri galerijo

Marko Crnkovič naj Telekomu (in drugim) najprej vrne denar, ki ga dolguje, potem pa naj Telekomu (in drugim) javno soli pamet ...

Po nedavnem razvpitem pozivu predsednika vlade Marjana Šarca (vir), naj podjetja v državni lasti "premislijo" okoli oglaševanja v medijih, ki naj bi domnevno širili domnevni "sovražni govor", se je temu pozivu - pričakovano - pridružil še Marko Crnkovič, kolumnist mariborskega časopisa Večer in urednik spletnega portala z bizarnim imenom FokusPokus, prav tako v lasti Večera.

TRASH KOLUMNIST

Po njegovem mnenju bi morala državna podjetja, kot sam navaja na twitterju in FokusPokusu, poimensko pa je izpostavil Telekom Slovenije, premisliti tudi glede oglaševanja v tistih medijih, ki jim Crnkovič sicer ne more očitati tako imenovanega sovražnega govora, jim pa ob tej priložnosti pravi "trash mediji". Omenja pa Slovenske novice, Svet24 in portal, ki ga pravkar berete. Pri čemer, spet bizarno, je taisti Marko Crnkovič pred časom na veliko pisal kolumne za Slovenske novice in Požareport (in bil tako - po tej njegovi logiki - trash kolumnist) ter za pisanje seveda kasiral za slovenske razmere zelo solidne honorarje.

No, vse lepo in prav, vsak ima (lahko) svoje mnenje in pravico do javnega izražanja, prav pa je tudi, da javno opozorimo na nenavadno in bizarno higieno javne besede kolumnista Marka Crnkoviča.

Kot je verjetno znano, je znani kolumnist od oktobra 2015 v osebnem stečaju. Njegovi dolgovi znašajo skoraj 150 tisoč evrov, natančneje 148.674,95 evra, brez obresti, pri čemer najvišji znesek odpade na neplačano preživnino in davke. Kar pomeni, da Marko Crnkovič denar dolguje ne samo davkoplačevalcem, ampak tudi svojim otrokom! Žalostno. Toda med končnim pravnomočnim seznamom sodno preizkušenih terjatev je razviden tudi dolg znanega kolumnista do - Telekoma Slovenije. Ta dolg znaša točno 3.620,40 evra, spet brez obresti.


							 

Kar pomeni, da Marko Crnkovič, ki državno družbo Telekom Slovenije danes javno poziva, kje naj (ne) oglašuje, denar dolguje točno tej državni družbi, točno temu podjetju - Telekomu Slovenije.

Mi pa - zato - vljudno pravimo, naj kolumnist Marko Crnkovič Telekomu Slovenije (in drugim) raje najprej vrne denar, ki ga dolguje, potem pa naj Telekomu Slovenije (in drugim) javno soli pamet. Skratka, naj raje prej sam vrne denar in poplača svoje dolgove, preden druge javno podučuje, kako in kaj naj delajo ...

Poglejte si tudi zadnjo oddajo #Faktor.com na TV3:

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
marko crnkovič marjan šarec časopis Večer fokuspokus

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Janez Kepic-Kern

2019-10-07 22:08:11


ŠALA - Jaz, Janez Kepic-Kern , upokojenec -"ŽVIŽGAČ". Danes sem si šel urediti t.i "limit" itd. v CENTRALO NLB, ki je moja t.i. matična banka. Pri SLAŠČIČARNI MAXIMARKETA sem se usedel, na terasi - na KAVO. Nisem dolgo sedel, ko so se nekaj miz naprej k pijači in h KLEPETU usedli SD MATJAŽ HAN in dva EX SD MINISTRA: videl sem jih, slišal - pa NE. Bolj "vznemirljivo" je bilo, ko sem sedeč ob isti vogalni mizi terase SLAŠČIČARNE MAXIMARKET nehote VSAJ 6X LAHKO GLEDAL, KAKO JE MIMO MENE - napol pritekel ex SD MINISTER ZA FINANCE dr. F. KRIŽANČ. To je bilo v času pred izbruhom t.i. afere NLB-IRAN GATE, 3, 4 leta nazaj. Ne trdim, da gre v tem, kar sem videl -- za kaj povezanega s tisto afero. Jaz sem ob petkih okrog 17h opravil moje opravke z mojim nevelikim, a poštenim denarjem v centrali NLB, NATO SEM SE PA VEDNO VSEDEL H KAVI IN SOKU - - NA TERASI SLAŠČIČARNE MAXI. In - presenečenje. VSAJ 6X je mimo mene, sedečega on vogalni mizi na terasi SLAŠČIČARNE MM napol tekel pod okna stolpnice centrale NLB - EX SD MINISTER ZA FINANCE - DR. F. KRIŽANIČ. Pod okni stolpnice NLB je za hip postal, pogledal gor v okna, malo pomahal in odšel v senco dreves na nasprotni strani praznega parkinga pod obema stolpnicama. Vedno, vsaj 6x - na isti način. Da bi se ex SD FINANČNI MINISTER - tam s kom - srečal, tega nisem videl. Gospodu dr. F. KRIŽANIČU - se opravičujem, če tiste njegove poti - niso bile nič - javno pomembne. A vsaj 6 x sem ga tako videl iti tam pod stolnico NLB, vedno na isti način. MOJE VERODOSTOJNO OPISANO POVSEM SLUČAJNO VIDEVANJE - PO VTISU NEKOLIKO NENAVADNIIH POTI DR. F. KRIŽANIČA - ČE JE KAK URADNI INTERES PONOVIM TUDI NA URADNI ZAPISNIK, A LE POOBLAŠČENI OSEBI. Na potih po vaskdanjih opravkih po centru LJ, včasih doživiš - PRESENEČENJA. L.r. Janez Kepic-Kern KOMENDA KONEC ŠALE, opis mojih videnj je realen, ni šala. P.S. JAZ JANEZ KEPIC-KERN SEM NAPOL JAVNA OSEBA, IMAM - D.O.O PODJETJE ZA PUBLICISTIKO. Vsi moji polni osebni podatki so na mojem e-portalu "SLOVENIANA", NA: sloveniana.si

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Higiena javne besede. Marko Crnkovič poziva Telekom, kje naj (ne) oglašuje, sam pa Telekomu dolguje denar. Več tisoč evrov!