objavi na
pozareport.si

forum

Požareport

Ponedeljek, 26. november 2018 ob 13:05

Higiena javne besede. Marko Crnkovič poziva Telekom, kje naj (ne) oglašuje, sam pa Telekomu dolguje denar. Več tisoč evrov!
... Pri čemer bi po mnenju trash kolumnista, ki je v osebnem stečaju, morala državna podjetja, kar je 2x bizarno, prenehati oglaševati celo v tistih medijih, kjer je pred časom pisal tudi on?!
Bojan Požar

Odpri galerijo

Marko Crnkovič naj Telekomu (in drugim) najprej vrne denar, ki ga dolguje, potem pa naj Telekomu (in drugim) javno soli pamet ...

Po nedavnem razvpitem pozivu predsednika vlade Marjana Šarca (vir), naj podjetja v državni lasti "premislijo" okoli oglaševanja v medijih, ki naj bi domnevno širili domnevni "sovražni govor", se je temu pozivu - pričakovano - pridružil še Marko Crnkovič, kolumnist mariborskega časopisa Večer in urednik spletnega portala z bizarnim imenom FokusPokus, prav tako v lasti Večera.

TRASH KOLUMNIST

Po njegovem mnenju bi morala državna podjetja, kot sam navaja na twitterju in FokusPokusu, poimensko pa je izpostavil Telekom Slovenije, premisliti tudi glede oglaševanja v tistih medijih, ki jim Crnkovič sicer ne more očitati tako imenovanega sovražnega govora, jim pa ob tej priložnosti pravi "trash mediji". Omenja pa Slovenske novice, Svet24 in portal, ki ga pravkar berete. Pri čemer, spet bizarno, je taisti Marko Crnkovič pred časom na veliko pisal kolumne za Slovenske novice in Požareport (in bil tako - po tej njegovi logiki - trash kolumnist) ter za pisanje seveda kasiral za slovenske razmere zelo solidne honorarje.

No, vse lepo in prav, vsak ima (lahko) svoje mnenje in pravico do javnega izražanja, prav pa je tudi, da javno opozorimo na nenavadno in bizarno higieno javne besede kolumnista Marka Crnkoviča.

Kot je verjetno znano, je znani kolumnist od oktobra 2015 v osebnem stečaju. Njegovi dolgovi znašajo skoraj 150 tisoč evrov, natančneje 148.674,95 evra, brez obresti, pri čemer najvišji znesek odpade na neplačano preživnino in davke. Kar pomeni, da Marko Crnkovič denar dolguje ne samo davkoplačevalcem, ampak tudi svojim otrokom! Žalostno. Toda med končnim pravnomočnim seznamom sodno preizkušenih terjatev je razviden tudi dolg znanega kolumnista do - Telekoma Slovenije. Ta dolg znaša točno 3.620,40 evra, spet brez obresti.


							 

Kar pomeni, da Marko Crnkovič, ki državno družbo Telekom Slovenije danes javno poziva, kje naj (ne) oglašuje, denar dolguje točno tej državni družbi, točno temu podjetju - Telekomu Slovenije.

Mi pa - zato - vljudno pravimo, naj kolumnist Marko Crnkovič Telekomu Slovenije (in drugim) raje najprej vrne denar, ki ga dolguje, potem pa naj Telekomu Slovenije (in drugim) javno soli pamet. Skratka, naj raje prej sam vrne denar in poplača svoje dolgove, preden druge javno podučuje, kako in kaj naj delajo ...

Poglejte si tudi zadnjo oddajo #Faktor.com na TV3:

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
marko crnkovič marjan šarec časopis Večer fokuspokus

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Higiena javne besede. Marko Crnkovič poziva Telekom, kje naj (ne) oglašuje, sam pa Telekomu dolguje denar. Več tisoč evrov!