objavi na
pozareport.si

forum

Požareport

Torek, 20. november 2018 ob 06:47

Vsi se bojijo Eugenije Carl, zaradi njenih žolčnih izpadov, javnost pa je ne pozna. Njen šef to končno priznal!
... Kar počne ta novinarka, je skrajno neprimerno, žaljivo do kolegov, uredništva, všečki pa so ji pomembnejši od ugleda RTV, čeprav jo ta hiša dobro plačuje, glede na njen delovni angažma. Tako Matej Sukič, urednik TV Koper.
Bojan Požar

Odpri galerijo

Eugenije Carl širša javnost dejansko ne pozna dovolj dobro, zato jo - žal - ceni in precenjuje. Tako zdaj priznava tudi njen urednik Matej Sukič. (vir: Facebook)

"... Poleg tega si marsikdo od njenih sodelavcev, kolegov in šefov zatiska oči pred tem, kar dela, samo zato, da ne bi imel opravka z njenimi žolčnimi izpadi. Na žalost gre za novinarko in osebo, ki je javnost ne pozna dovolj dobro in jo zato ceni in precenjuje ..."

Tako je - no, končno, bi lahko rekli, vsaj eden - vse to javno priznal tudi Matej Sukič, odgovorni urednik TV Koper (RTV Slovenija), v posebnem pismu uredništvu srbskega spletnega portala Alo (faksimile) ...

... kjer so pred dnevi, 11. novembra, poročali o napadih razvpite koprske novinarke Eugenije Carl na pravoslavno cerkev v Sloveniji (vir).

V zgoraj objavljenem pismu odgovornega urednika Mateja Sukiča lahko dodamo samo še to, da je zanimivo, kako si odgovorni urednik, njen šef, tej novinarki preprosto ne upa nič reči in raje kar tolerira evidentno zlorabo medija, in to celo državne televizije ...

Bizarno!

Poglejte si tudi zadnjo oddajo #Faktor.com na TV3:

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
eugenija carl TV Koper Matej Sukič rtv slovenija Portal Alo

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Vsi se bojijo Eugenije Carl, zaradi njenih žolčnih izpadov, javnost pa je ne pozna. Njen šef to končno priznal!