objavi na
pozareport.si
forum
Požareport

Četrtek, 14. junij 2018 ob 09:48

Čas je za nov format, kot ga Slovenija še ne pozna: Objavi na portalu Požareport!
Bojan Požar

Odpri galerijo

Po enajstih letih "navadnega" informativnega spletnega portala (spomnimo, Požareport je štartal 22. aprila 2007 in kmalu postal tudi ena od najbolj prepoznavnih medijskih blagovnih znamk v državi) je prišel in dozorel čas za nov format. Takšen, kot ga Slovenija še ne pozna. Gre za spletni portal, ki bo – po novem – oblikovno bolj podoben ameriškemu portalu Huffington Post, vsebinsko pa kombinacija avtorskih člankov, tekstov z družabnih omrežij ali blogov in državljanskega novinarstva – citizen journalism oziroma crowd engagement, kot sta na primer v Združenih državah Amerike zdaj že globalna spletna portala Reddit.com ali Steemit.com.
Spletni portal Požareport (Pozareport.si) bo odslej tudi povsem brezplačen.


OBJAVI NA PORTALU POŽAREPORT!
Poslej boste namreč, drage obiskovalke in spoštovani obiskovalci Požareporta, na portalu lahko objavljali sami, neposredno, brez novinarskih ali uredniških posegov v vaše zgodbe, pričevanja ali opise dogodkov. Javno razkrivanje korupcije in zlorab ter zahteve po transparentnosti inštitucij tako dobivajo nove dimenzije in nove (z)možnosti, in to vam odslej ponuja novi format spletnega portala Požareport. Vključno z možnostjo objave dokumentov, fotografij ali videoposnetkov.
Hkrati vam bo Požareport - torej vsem tistim, ki boste na portalu objavljali svoje prispevke - jamčil anonimnost, podobno, kot anonimnost novinarskih virov jamčijo mainstream mediji. Spletni portal bo vse vaše objave seveda predhodno preverjal prek administratorja, pri čemer bodo objektivno žaljive objave ali objave, ki jih lahko označimo za sovražni govor, nemudoma odstranjene. Vse druge podrobnosti in navodila bodo objavljene ob predstavitvi novega formata portala.
Zaradi nekaterih dodatnih programskih rešitev smo štart novega formata preložili na ponedeljek, 18. junija.


PRIHAJA ŠE EN PORTAL - DOSJE
Vzporedno z novim formatom portala Požareport pa nastaja tudi povsem nov informativni spletni portal po naslovom "Dosje", kot skupni projekt Požareporta in največje slovenske spletne mreže Publishwall.
 
Se beremo!
Bojan Požarustanovitelj Požareporta

Galerija slik

Teme
Požareport bojan požar Dosje PublishWall

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Mile Šetinc že pri poslih drugega tira. Po Tešu, Rotniku in Skubinu na denarju Luke Koper.
SOPROGE, NEČAKI, BRATJE, LJUBICE ... VSEM NA OČEH POVEČUJEJO POSLOVANJE Z JAVNO UPRAVO IN DRŽAVNI PODJETJI
Današnje volitve precej odločajo tudi o tem, kdo bo novi direktor TV Slo: Miša Molk, Mojca Pašek Šetinc ali Zoran Medved!
To je javna RTV. Urednica Mojca Pašek Šetinc mora odstopiti. Smajli gor ali dol.
Suzana Perman ima novega izbranca. Tokrat tesnega sodelavca ministra Židana.
Nihče ne ve, kdo sta Kos in Maksuti, pred volitvami pa komentirata vsako pasjo procesijo. Za tiste, ki plačajo.
Ko Petra Kerčmar noče in noče izustiti: za kolaps otroške kirurgije sta najbolj kriva dva, pokvarjena Cerar in ministrica Milojka!
Čas je za nov format, kot ga Slovenija še ne pozna: Objavi na portalu Požareport!
Čas je za nov format, kot ga Slovenija še ne pozna: Objavi na portalu Požareport!