objavi na
pozareport.si

forum

2014 Pozareport

Ponedeljek, 24. november 2014 ob 06:32

Igralcu Emeršiču le opomin. Zaradi njegovega fuša zamujala predstava Drame
Bojan Emeršič je kot igralec redno zaposlen v ljubljanski Drami, toda postranskemu zaslužku v Cankarjevem domu se ni hotel odreči
2014 Pozareport

Odpri galerijo

Obiskovalci ljubljanske Drame so bili 12. novembra priče skrajno nenavadnemu incidentu. Potem ko so bili gledalci že dvorani, je nepričakovano postalo jasno, da bo predstava Nežka se moži zamujala. In to zato, ker je znani igralec Bojan Emeršič, ki tudi v tej predstavi igra eno od naslovnih vlog, preprosto odšel v Cankarjev dom, kjer ga je vodstvo filmskega festivala Liffe 2014 najelo za nastop med otvoritvenim programom. Bojan Emeršič, ki je - kot igralec - redno zaposlen v Drami, dobrega postranskega zaslužka pač ni hotel zamuditi, zato pa je zaradi njegovega "fuša" zamujala celotna predstava Drame?!

RAVNATELJ GA POKRIJE: EMERŠIČ NAJ BI ZAMENJAL DATUME

Ravnatelj Drame Igor Samobor priznava, da je Emeršič "naredil napako", ker naj bi "zamenjal datume". Ko je ugotovil, da je "prišlo do pomote", menda dan pred prestavo, je bilo, tako Samobor, "že prepozno za kakršen koli popravek".
Kar naj bi pomenilo, da igralec Bojan Emeršič "ni mogel več" odpovedati svojega nastopa v Cankarjevem domu, v Drami pa tudi niso več mogli odpovedati predstave, saj so bile vstopnice za Nežko se moži že prodane. Zato so gledalce prosili, naj "potrpijo pol ure" ter na predstavo počakajo v gledališki kavarni. Po mnenju Igorja Samoborja je bilo to "za vse najbolj ugodno".
Samobor tudi zanika govorice, da naj bi Bojan Emeršič gledalce sam povabil v kavarno, saj so, kot pravi Samobor, to storili hostesniki in dežurni predstave. Toda pijačo je po besedah Igorja Samoborja plačal Emeršič iz lastnega žepa. Menda so bili gledalci z reakcijo Drame zadovoljni, no, tako vsaj trdi ravnatelj Samobor, ki se mu zgodba sicer ne zdi vredna dodatne obravnave.

ZGOLJ OPOMIN IN ZAVEZA, DA TEGA NE BO VEČ POČEL ...

Ker je po mnenju Igorja Samoborja "šlo za nenamerno napako, predstavo pa so srečno pripeljalo do konca", je igralec Emeršič fasal zgolj opomin in se zavezal, da se kaj takega ne bo več zgodilo.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Bojan Emeršič Igor Samobor

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

2019-10-16 23:46:34


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...
robi

2019-10-13 13:53:38


ojaja

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Igralcu Emeršiču le opomin. Zaradi njegovega fuša zamujala predstava Drame