objavi na
pozareport.si

forum

2014 Pozareport

Sobota, 14. junij 2014 ob 13:43

Te nagrade viktorji so res zakleti. Tudi Slakonja je že brez - oddaje
Od 7. maja oddaje ni več. Na Pop TV snemanje in predvajanje Jebelle ceste prestavili za nedoločen čas
2014 Pozareport

Odpri galerijo

Pravijo, da nad viktorji visi bizarno "prekletstvo". Če se dobitnikom holivudskih oskarjev znotraj filmske industrije po tem le že nasmihajo višji honorarji in množijo ponudbe za snemanje filmov, je s prestižnimi nagradami za dosežke v slovenski pop kulturi - viktorji - povsem drugače. Prejemniki viktorjev namreč običajno ostajajo celo brez svojih televizijskih oddaj.
Tako se je žal zgodilo tudi Klemnu Slakonji, letošnjemu velikemu zmagovalcu podelitve Viktorjev 2013 v Mariboru. Dobitnik viktorja za najboljšega voditelja zabavne televizijske oddaje in viktorja za najbolj popularno televizijsko osebnost je že ostal brez svoje oddaje Jebella cesta na Pop TV. Oddajo so mu ukinili malo pred podelitvijo viktorjev, zadnja je bila na sporedu v sredo, 7. maja.
Po naših informacijah je snemanje in predvajanje naslednjih oddaj Jebella cesta prestavljeno za "nedoločen čas".
Na televizijski sceni se je sicer že nekaj časa govorilo, da namerava vodstvo Pop TV ukiniti eno od dveh osrednjih (ter finančno) zabavnih oddaj, Jebello cesto ali sobotni Vid in Pero šov s Petrom Polesom in Vidom Valičem, no, zdaj so se očitno odločili za ukinitev Slakonjine Jebelle ceste.
Poslednja oddaja Jebella cesta je sicer imela zelo dobro gledanost: povprečni rejting 10,2 odstotka, delež gledalcev pa 36 odstotkov, v kategoriji 18 do 19 let, po podatkih agencije AGB Nielsen Media Research.

NOVA ETAPA KLEMNA SLAKONJE: PLANET TV?

Klemen Slakonja, ki je v zadnjih nekaj letih "zaokrožil" med TV Slovenija, TV3 Medias in Pop TV, pa naj bi že navezal stike z novim programskim direktorjem  Planet TV Gorazdom Slakom.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Klemnu Slakonji Petrom Polesom Vidom Valičem Gorazdom Slakom

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

robi

2019-10-13 13:53:38


ojaja

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Te nagrade viktorji so res zakleti. Tudi Slakonja je že brez - oddaje