objavi na
pozareport.si

forum

Požareport

Torek, 20. marec 2018 ob 06:59

Večer slavi banksterja Kovačiča in stekle pse desnice, stampedo pa nad Zahoviča. Bodo Viole vse to res mirno prebavile?!
Bojan Požar

Odpri galerijo

Zlatko Zahovič
Vodstvo nogometnega kluba Maribor se je zaradi "afere Zahovič" sestalo včeraj ob 19. uri in Zlatka Zahoviča so do nadaljnjega suspendirali. Dokler se športni direktor ne vrne s smučanja in dokler se z njim ne pogovorijo. Menda so bili okoli tega soglasni, čeprav naj bi dva člana izvršilnega odbora manjkala. Po naših informacijah za vodstvo kluba niso največji problem neprimerne besede, ki jih je Zahovič na zadnji tiskovni konferenci kluba izrekel novinarju Ekipe-SN Dejanu Mitroviću, ampak to, kar je sledilo. Ko naj bi Zahovič "šel proti klubu" in proti predsedniku kluba Dragu Cotarju, nekdanjemu dolgoletnemu predsedniku uprave Zavarovalnice Maribor, danes Zavarovalnice Sava.
Da so bile besede Zlatka Zahoviča, izrečene novinarju Mitroviču, res neprimerne, se strinja tudi večina Zahovičevih kolegov iz nogometa, vendar dodajajo, da ga po svoje tudi razumejo glede na "skupno zgodovino" Zahoviča in Ekipe, češ, samo spomnimo se, kaj so mu novinarji Ekipe že vse počeli ...

STEKLI PSI NISO PROBLEM IN BEDAK BERGANT

Nato pa je sledila tista znana slovenska novinarska histerija, kot del črednega nagona slovenskega žurnalizma, ki očitno trpi hude frustracije, saj je večina njih, torej novinarjev in urednikov, zaposlena pri tajkunih, lastnikih časopisnih medijskih hiš, kjer ne smejo preiskovati vodilnih tajkunov in politikov, zlasti tako imenovanih "velikih rib", razen, seveda, Janeza Janše in SDS (vir), potem pa se vse te novinarske frustracije zreducirajo na afere tipa Zahovič-Mitrovič. Tudi ni naključje, da je to histerijo in stampedo začel Matija Stepišnik, odgovorni urednik mariborskega časopisa Večer, ki po drugi strani povsem odkrito slavi, ko mariborsko sodišče oprosti mariborskega banksterja Matjaža Kovačiča, nekdanjega predsednika uprave Nove Kreditne banke Maribor. Medtem ko ni noben problem, če kolumnist časopisa Večer Marko Crnkovič za vso politično desnico napiše, da so stekli psi, pa novinarji istega časopisa zaženejo tak stampedo zaradi Zahoviča?! Stampedo je šel tako daleč, da je med sinočnjimi Odmevi na TV Slovenija voditelj Igor E. Bergant pri obračunu z Zlatkom Zahovičem uporabil pesem glasbenika Zorana Predina, ki je pred leti, spomnimo, na mednarodni tekmi košarkarskega kluba Olimpije brutalno fizično napadel sodnika, danes pa spet mirno sedi v prvih vrstah tekem Olimpije v Stožicah, Bergant pa zanj pravi, da je malce goreč navijač košarke?! Še dobro, da je Jaša Lorenčič, bivši novinar Večera, za Berganta včeraj tvitnil, kako je Bergant "dokazal, da je bedak", čeprav je ta svoj tvit kasneje, kot kaže, izbrisal. Gre pa tudi za iste novinarje, ki Zlatka Zahoviča pred začetkom sezone klicarijo in fehtajo za brezplačne vstopnice za tekme NK Maribora.
No, ta usklajeni stampedo na Zlatka Zahoviča tik pred derbijem z Olimpijo v Ljubljani (31. marca v Stožicah) je čista demontaža športnega direktorja in posledično mariborskega kluba. To je za Večerov medijski avtogol (0:1). Viole, razvpiti navijači NK Maribora, pa vsega tega zagotovo ne bodo kar tako prebavili. Še dobro, da je bilo vodstvo kluba toliko modro, da si je pustilo odprta vrata. Res pa je tudi, da zdaj nihče ne ve, v kakšnem stanju je trenutno - Zlatko Zahović ...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Zlatko Zahovič Viole Dejan Mitrovič Drago Cotar

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Večer slavi banksterja Kovačiča in stekle pse desnice, stampedo pa nad Zahoviča. Bodo Viole vse to res mirno prebavile?!