objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Petek, 22. november 2013 ob 06:35

Špela Šipek na TV Slovenija. Po novem letu prevzema vodenje oddaje Tarča
Janez Lombergar potrdil pogovore, edina zagata naj bi bila precej nižja plača, kot je bila Šipkova doslej vajena na Pop TV
2013 Pozareport

Odpri galerijo

Nekdanja odgovorna urednica informativnega programa Pop TV Špela Šipek bo januarja prihodnje najverjetneje prevzela urednikovanje četrtkove oddaje Tarča na prvem programu TV Slovenija. Šipkova, kot pravi, pogovorov s komerkoli od potencialnih družb, s katerimi bi lahko sodelovala, ne komentira, je pa pogajanja z bivšo poptevejevko potrdil direktor TVS Janez Lombergar. Za pogovore "ve" tudi generalni direktor Marko Filli, vodi pa jih odgovorna urednica informativnega programa Ksenija Horvat Petrovčič.
Po naših informacijah bi Špela Šipek "rada prišla", edina "težava" pa naj bi bila relativno nizka "ertevejska plača", ker naj bi bila Šipkova "navajena" bistveno večjih prihodkov, ki jih je imela na komercialni televiziji Pop TV.
Lidija Hren, sedanja urednica Tarče (spomnimo, gre za novejšo oddajo, ki je v četrtkovem terminu dokaj slabo gledana "naslednica" znamenitih Pogledov Slovenije), pa se po novem letu "umika" na bolj "ziheraški" stolček voditeljice nedeljske oddaje Intervju, pripravljala pa naj bi tudi oddajo Dosjeji.
Za osvežitev spomina. Špela Šipek je Pop TV kakor "nepričakovano" zapustila sredi septembra, pred nekaj tedni pa se je neuspešno potegovala za novo odgovorno urednico časopisa Delo. Njen prihod na TV Slovenija se je tudi znotraj nacionalne televizijske hiše na Kolodvorski 2-4 napovedoval že dlje časa, češ, zavezniki na politični levici je ne bodo dolgo časa pustili brez redne službe.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Špela Šipek Janez Lomberga r Marko Filli Ksenija Horvat Petrovčič Špela Šipek Lidija Hren

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Špela Šipek na TV Slovenija. Po novem letu prevzema vodenje oddaje Tarča