Članek
Oblečene za uspeh
Objavljeno Nov 04, 2015

Posnemajte ženske, ki so uspešne v svojem poslovnem in zasebnem življenju, njihov slog pa vedno izžareva prefinjeno eleganco.

Jessica Alba

Kljub temu, da je znana igralka in lastnica milijardo dolarjev vrednega podjetja Honest, Jessico pogosto vidimo tudi v oblačilih, ki si jih lahko celo me privoščimo. Rada ima znamko Cheap Monday, večkrat pa jo videvamo tudi v drugih znamkah ulične mode, na primer H&M, Target in drugih. Med njenimi priljubljenimi oblikovalci je Narciso Rodriguez, za rdečo preprogo pa pogosto izbere tudi obleke klasikov, kot so Gucci, Versace, Valentino in Oscar de la Renta. Obožuje tudi Tory Burch, zato ni presenetljivo, da smo jo letos uspeli ujeti v prvi vrsti njene modne revije za pomlad in poletje 2016.

Amal Clooney

Zdi se, da ima Amal vse. Lani se je poročila z dolgoletnim zapriseženim samcem Georgom Clooneyem, je izjemno uspešna odvetnica in aktivistka, govori pet jezikov in je povrh vsega videti odlično. Da njenih dolgih nog niti ne omenjamo. Njen brezhiben slog vključuje veliko belih oblačil in po postavi krojenih oblek izpod rok kreatorjev kot je Stella McCartney. Amal obožuje tudi modne dodatke – med drugimi Pradina sončna očala, torbice Miu Miu in Balenciaga ter čevlje Giambattista Valli in Manolo Blahnik.

Michelle Obama

Prva dama ZDA obožuje nove modne oblikovalce in je marsikateremu odprla vrata do slave – na tak način sta zaslovela tudi Jason Wu in Prabal Gurung. Kljub določeni meri konzervativnosti, ki sodi k nazivu prve dame, Michelle uspe izbirati oblačila, v katerih vedno navduši. Pogosto drage kose znanih znamk, na primer Oscarja de la Rente, kombinira s kosi cenejši znamk ulične mode, na primer J Crew. Prav vedno pa je videti fantastično!

Fotografije: Depositphotos, Profimedia, Instagram