Članek
Kdo bo vodil 88. oskarje?
Objavljeno Oct 23, 2015

Do velikega dogodka so še štirje meseci, smo pa včeraj iz Los Angelesa prejeli novico, kdo bo vodil že 88. podelitev slavnih kipcev. To bo že drugič ...

Chris Rock

Chris Rock - stand up komik, igralec, pisec, producent, režiser in še mnogo več. Včeraj sta producenta podelitve David Hill in Reginald Hudlin oznanila, da bo prav ta, na številnih področjih nadarjeni igralec, prevzel mesto voditelja že 88. podelitve najprestižnejših filmskih nagrad, slavnih oskarjev.

To bo za Chrisa že drugo vodenje prireditve: prvič je to zahtevno vlogo prevzel leta 2005, 11 let kasneje pa se ponovno vrača.

"Tako sem vesel, da bom vodil oskarje. Odlično se je vrniti."

Lani je podelitev vodil Neil Patrick Harris, leto pred tem pa odlična Ellen DeGeneres, ki je med samo prireditvijo s selfijem uspela zrušiti omrežje Twitter. Se veselite, da bo tokrat vodenje prevzel Chris Rock, kako se bo po vašem mnenju odrezal?

Podelitev oskarjev se bo v slavnem Dolby Theatre® v Hollywoodu odvijala v nedeljo, 28. februarja 2016. Podelitev bo preko televizijskih sprejemnikov mogoče spremljati v več kot 225 državah po vsem svetu.

Fotografije: ©A.M.P.A.S.