Članek
Večer ob uspešnicah skupine Led Zeppelin
Objavljeno Oct 19, 2015

V sobobota, 24. oktobra ob 21. uri bo ljubljanski Klub Cirkus gostil odlične Letz Zep, nad katerimi so navdušeni tudi člani originalne zasedbe Led Zeppelin.

Najboljše, kar od skupine Led Zeppelin lahko slišite v živo pri nas in v Evropi! Duh skupine je močno prisoten v skupini Letz Zep, ki jih boste lahko videli in slišali v soboto, 24. 10. 2015 ob 21.00 v Klubu Cirkus v Ljubljani.

Celo Robert Plant je zanje dejal: “Šel sem na koncert in tam videl – sebe!” Nastopali pa so tudi v 'prime timeu' na svetovno znanem festivalu Wacken, kjer so poželi ogromno navdušenje zbrane množice! Nad njimi so navdušeni tudi Jimmy PageOzzy OsbourneSteve WinwoodJanick Gers(Iron Maiden), v sloviti reviji Kerrang! pa so zapisali celo: “Boljši kot ponovna združitev Led Zeppelin.”

Člani skupine so bili na turnejah z glasbeniki kot so Ozzy Osbourne, Roger Daltrey, Steve Hackett, Dr. Feelgood in Uriah Heep, če jih naštejemo samo nekaj, in ravno to govori o resnični kakovosti glasbenikov, ki so člani skupine Letz Zep. Kot stari glasbeni mački so toliko bolj sposobni izvajati skladbe legendarnih Led Zeppelin, ki jih v celoti posnemajo, a k temu dodajo še svoje izvrstno znanje igranja inštrumentov kot tudi posnemanja glasu Roberta Planta. Naj omenimo tudi poseben nastop, ki je značilen tudi za originalno zasedbo Led Zeppelin. Skupina tako prinaša glasbo v živo skupine Led Zeppelin tako njihovim starim fanom, kot tudi mlajšim generacijam, na kar je originalna skupina ponosna. Glasbeniki v skupini Letz Zep so resnični fani Led Zeppelin in ravno njihova kilometrina in kakovostno igranje jim omogočajo, da prenašajo glasbo omenjenih glasbenih legend v čim bolj verodostojnem slogu in zvoku.

Na koncertu v Ljubljani boste lahko v živo slišali njihove uspešnice kot sta rokerski Black Dog in Rock and Roll, preko akustičnih folk pesmi Gallows Pole in Babe I’m Gonna Leave You do res kompleksnih melodij s skladbama kot sta Kashmir in že 'ponarodele Stairway to Heaven. Sicer pa imajo Letz Zep v repertoarju več kot 50 pesmi skupine Led Zeppelin in s tem pokrivajo njihovo celotno diskografijo.  Samo za vas pridejo naravnost iz Londona v Slovenijo, v maniri vseh najboljših 'tribute' skupin, ki smo jih že gostili v Ljubljani.

Vstopnice lahko kupite na www.eventim.si, hišah vstopnic Eventim in drugih prodajnih mestih ter preko telefona na 01 42 05 000.

Želite na koncert brezplačno? Podarjamo vam dve vstopnici!

Fotografija: PR