Članek
Kate Winslet: samozavest pride z leti
Objavljeno Oct 14, 2015

Kate se je razgovorila o sodelovanju z Liamom Hemsworthom, o svojih 40-ih letih in kako se še nikoli ni počutila bolje.

Kate Winslet bomo pri nas na filmskih platnih ponovno lahko videli novembra v biografski dramiSteve Jobs, v Ameriki pa že promovira tudi film The Dressmaker, v katerem ji družbo dela Liam Hemsworth.

Kate goli prizori pred kamero niso neznanka, a še nikdar ni igrala tako seksi zapeljivke, kot je šivilja Myrtle. Lahko od nje zdaj pričakujemo, da bo pri svojih štiridesetih postala pravi seks simbol? „Ideja je izjemno laskava, a to je filmska verzija mene. Prava jaz … Vsekakor nimam nič proti temu, a je to nekaj, kar mi je bolj zabavno kot zmagoslavno,“ je povedala v intervjuju za Net-A-Porter.

A kljub temu, da njenega ljubimca igra 25-letni Liam Hemsworth, pa to ni zgodba o 'cougarki', ki želi zapeljati mlajšega moškega. Njen odziv na soigralca? „Kako sijajno!“ Vendar je tudi Kate najprej imela pomisleke, da bi njenega ljubimca v filmu igral tako mlad moški. Ko je to tem povprašala režiserko Jocelyn Moorhouse, ki ji je ta odvrnila, da ne bo težav, saj je Liam videti starejši, kot v resnici je. In dejansko v filmu nihče od njiju ne kaže svojih let.

Kate je v začetku meseca dopolnila 40 let, a jih zagotovo ne kaže. Pravzaprav se zdi, da je videti bolje, kot kadarkoli. „Kakorkoli, ne počutim se staro. Počutim se vznemirjeno, da sem stara 40,“ je dodala. In od kod ji ta lepota in zanos? „Popolnoma me bega, da vsi ne mislijo, da ženske postajajo lepše, ko se starajo. Samozavest pride z leti, lepota pa pride iz samozavesti, ki jo nekdo ima.“ Si zagotovo velja zapomniti!

Fotografija: Depositphotos