Članek
16. Študentska arena aktivira mlade!
Objavljeno Oct 13, 2015

Študentska arena bo od 20. do 22. oktobra 2015 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani poskrbela za prijetno druženje, slikovite sejemske prostore, mreženje, kul in uporabna predavanja, zaposlovanje, zabavo, šport in kulturne poslastice.

Tradicionalno bo vse mlade aktivirala na številne načine:

  • z okoli 60 kul in uporabnimi predavanji v okviru IZOBRAŽEVALNEGA PROGRAMA;
  • z več kot 40 plesnimi, pevski in drugimi točkami mladih talentov in v finalu Vzajemninega karaoke izziva s Klemnom Bunderlo na ŠTUDENTSKEM TRGU,
  • mrežnike in mrežnice v okviruMALE ŠOLE MREŽENJA, kjer bodo osvojili vse veščine mreženja za vsakdanjo komunikacijo, predvsem pa pri iskanju zaposlitve in novih priložnosti,
  • športne in glasbene navdušence s PROGRAMOM URBANE PLOŠČADI,
  • prave mestne aktivirance v PROGRAMU MESTNE OBČINE LJUBLJANA,
  • iskalce novih informacij pa na sejmu, kjer se predstavljajo ORGANIZACIJE IN PODJETJA s področja študija, zaposlovanja, osebnih financ, zdravja, okoljevarstva, literature, kulture idr. Potekala bosta tudi novi Zaposlitvena avenija mladih in Start-up avenija, kjer boste lahko preizkusili svojo srečo na predstavitvi delodajalcev in preverili, kako uspešna je lahko vaša podjetniška ideja.

V rubriki NE ZAMUDI! pa izpostavljamo večje zanimivosti Študentske arene, ki jih ne gre spregledati! Na prvem »stress out« parku se bomo podali v spopad v zorbingu, čisto javno in brez zadržkov bomoustvarili kakšen grafit  in še veliko drugega!

Vstop prost!

Več na: www.dobimo.sefacebook.com/studentskaarena in  twitter.com/studentskaarena