Članek
Pokažite mu, kako se to dela
Objavljeno Sep 24, 2015

Vse statistike kažejo, da moški masturbirajo več kot ženske, a nismo pri zadovoljevanju svojih potreb nič slabše od njih. Dokažite mu!

 Je samozadovoljevanje do sedaj bilo le med vami in vašim vibratorjem in niste razmišljali, da bi ta del svoje intime delili s partnerjem? Seksologi menijo, da je lahko odlično za vajino razmerje, če mu dovolite, da vas gleda, medtem ko se samozadovoljujete. Dokler ste ob tem tudi same sproščene, seveda. Mnogi moški namreč menijo, da je hitreje, vedno boljše, a vemo, da pri vseh ženskah ni tako. Ob gledanju lahko dobi ideje, kaj vam je všeč in kako vas bo on lažje ali bolje zadovoljil.

Še niste poskusili? Najenostavneje bo, če se boste začeli dotikati, ko boste z njim v postelji. Če se vam to zdi nekoliko strašljivo, se poskusite prej z njim pogovoriti. Seksologi svetujejo direkten pristop – vprašajte ga: „Si že kdaj gledal žensko pri samozadovoljevanju? Si želiš gledati mene?“ Nekaj nam pravi, da vas po tem vprašanju ne bo zavrnil. Nato lahko vlogi zamenjata in VI gledate NJEGA. Seksologi namreč menijo, da gledanje en drugega med masturbacijo gradi intimnost, saj sta v tistem trenutku oba najbolj ranljiva.

Fotografija: Depositphotos