Članek
Kako za svojo postavo skrbi Nina Dobrev?
Objavljeno Aug 24, 2015

Nina Dobrev, ki se je po 6 letih poslovila od slavne serije Vampirski dnevniki, ima zavidljivo postavo. Preverite, kako skrbi zanjo.

Nina obožuje raznoliko vadbo, najpomembnejše pa ji je, da je vadba tudi zabavna. Za revijo Self je izdala, kateri športi so ji najbolj pri srcu.

Odbojka

Ninina ljubezen do odbojke je tako močna, da je žogo nosila s seboj celo na snemanje serije Vampirski dnevniki, da so si jo s soigralci lahko podajali med scenami. Producenti serije pa so ji nato v bližini postavili celo odbojkarsko igrišče.

Joga

Nina ne skriva, kako zelo pri srcu ji je joga, a jo obožuje predvsem zaradi povezave med dušo in telesom. Pri raztegovanju in podaljševanju telesa med asanami se počuti odlično, njen najljubši položaj pa je savasana ali položaj trupla.

Tek

Skrivnost teka na tekaški stezi? Odlična glasba, ki pomaga pri intervalni vadbi! „Vsakič, ko je refren, najboljši del skladbe, začnem z intervalom in pospešim na 6,5. Po refrenu upočasnim na, na primer, 5. Ko je spet refren, grem na 10 ali nekaj takega.“

Vadba za trebušne mišice

Verjetno poznate plank položaj (začetni položaj sklec) in številne vaje, za katere je osnova. Nina ga izvaja za definiranje trebušnih mišic. „Planke delam na žogi. Z nogami na žogi in rokami v plank položaju kolena potegnem k prsim. Trije seti po 10 ponovitev in mišice so definirane. V bistvu to vajo sovražim, a obožujem rezultate.“

Fotografija: Depositphotos