Članek
Nevidna podpora pod poletnimi oblačili
Objavljeno Jun 27, 2015

Pod skopimi poletnimi oblačili je včasih težko skriti modrček in rezultat je lahko vsej prej kot seksi. Z našim vodičem bodo te težave preteklost, saj boste enostavno izbrale pravi modrček za vsak poletni top ali obleko.

Globok izrez

Pod zelo globok izrez oblecite push-up modrček, ki bo prsi nekoliko dvignil in ustvaril videz polnejše oblike. Če ima vaš top posebej globok dekolte ali zelo tanke naramnice, izberite modrček z oblikovanimi košaricami in brez naramnic.

Top New Yorker (14,95 €) + podložen modrček brez naramnic Intimissimi (29,90 €)

Nasvet + Naramnice topa morajo vedno biti širše od naramnic modrčka. Če to ni mogoče, izberite modrček brez naramnic.

Okrog vratu

Pod top z zapiranjem okrog vratu in odprtim zgornjim delom hrbta (ang. halter) ne moremo obleči navadnega modrčka, saj bi naramnice grdo pokvarile videz. Izberite raje modrček z zapiranjem okrog vratu. Pogosto je to le ena izmed možnosti modrča z nastavljivimi naramnicami, kar pomeni, da ga lahko nosite kot običajni modrček, ko potrebujete posebno zapiranje, pa naramnice samo spremenite.

Top z zavezovanjem okrog vratu New Look (22,90 €) + push-up modrček z nastavljivimi naramnicami Palmers (39,90 €)

Odkrita ramena

Ponovno so zelo modni topi, s kratkimi rokavi, ki 'sedijo' na ramenih, kar pomeni, da so ramena popolnoma razkrita. Pod take tope (tudi različice brez rokavov, t.i. tube top) moramo obvezno obleči modrček brez naramnic. Priporočamo takšnega v 'celem', ki ima košarice oblikovane v notranjosti, saj pri teh modelih topov ni potrebe po oblikovanju dekolteja, poleg tega se bo top lepše oblikoval po telesu.

Top Stradivarius (12,95 €) + podložen modrček brez naramnic Intimissimi (19,90 €)

Delno razkrit hrbet

Pod tope, ki puščajo odkrit hrbet le na področju lopatic, sredino pa pokriva tkanina, oblecite modrček s križnim zapenjanjem naramnic. Lahko kupite modrček s križnim zapenjanjem ali modrček z nastavljivimi naramnicami (primer zgoraj) in jih sami spnete v križ. Pod tope, pri katerih se na hrbtu križajo tanke naramnice oblecite modrček brez naramnic.

Top Salsa (69,90 €) + modrček s križnim zapiranjem Cheek by Lisca (25,90 €)

Odprt hrbet

Pri topih z delno ali globoko odprtim hrbtom je potrebno poskrbeti, da naramnice in zadnji del modrčka nikjer niso vidni. To seveda ne pomeni, da modrčka ne smete obleči, le nekoliko iznajdljivi morate biti. Oblecite modrčak s samolepljivimi košaricami, ki jih pritrdite na prsi.

Top Zara (25,95 €) + samolepljivi modrček H&M (14,99 €)

Fotografije: Depositphotos, PR