S predstavo Tamala zbrali 5000 evrov

OddajŽenski Svet, dne 2015-04-01 ob 08:25:57

V BNI Karantanija so skupaj s Šentjakobskim gledališčem in Rotary klubom Ljubljana Nike z dobrodelno gledališko predstavo Tamala in donacijami zbrali 5.000 EUR za projekt Botrstvo v Sloveniji Zveze prijateljev mladine Ljubljana Moste Polje.

Zadnji petkov večer v marcu je bil dobrodelno obarvan. V Šentjakobskem gledališču v Ljubljani, v enem od najstarejših ljubiteljskih in repertoarnih gledališč v Sloveniji in v Evropi, so s prodajo vstopnic za gledališko predstavo, družinsko komedijo Tamala avtorice April de Angelis ter z donacijami, zbrali 5.000 EUR, ki so jih podarili za projekt Botrstvo v Sloveniji Zveze prijateljev mladine Ljubljana Moste Polje. Pobudniki in organizatorji dobrodelnega projekta so bili: skupina BNI Karantanija, Rotary klub Ljubljana Nike ter Šentjakobsko gledališče, kjer so se znesku od prodanih vstopnic odpovedali.

BNI Karantanija je ena od skupin BNI Adria, ki je del BNI, največje organizacije za poslovno in podjetniško mreženje na svetu (BNI – Business Network International) in deluje po načelu »Kdor daje, pridobiva« (Givers Gain®). 

Član igralskega ansambla Šentjakobskega gledališča iz predstave Tamala in predsednik BNI Karantanija Gregor Usenik (levo, v ospredju) med predajo donacije za projekt Botrstvo gospe Aniti Ogulin, predsednici Zveze prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje (desno, v ospredju).

Predsednik skupine BNI Karantanija, Gregor Usenik je podelil ček v vrednosti 5.000,00 EUR Aniti Ogulin, predsednici ZPM Ljubljana Moste Polje ter dodal, da v Sloveniji potrebujemo več takih pobud, s katerimi bi pomagali ljudem v stiski. “Predvsem pa se nam zdi pomembno, da rečemo velik DA dobrodelnosti, ko gre za naše otroke. Da s konkretnimi dejanji pomagamo na njihove obraze vrniti nasmehe. Naša dobrodelna pobuda je le ena od kapelj v morje, vendar brez kapelj ne bi bilo morja. Vsaka kaplja šteje. Zato je pomembno, da nadaljujemo z dobrimi deli,” je zaključil Usenik, ki je tudi avtor ideje dobrodelnega projekta ter že skoraj 30 let član igralskega ansambla Šentjakobskega gledališča.

Anita Ogulin se je za donacijo iskreno zahvalila vsem prisotnim in donatorjem. “Šteje samo človek in to bodo dobili otroci,” je zaključila zahvalo, ko je prevzela ček.

Fotografije: Milan Simčič

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
0
Ni komentarjev
Ženski Svet
Ženski Svet
Objavil/a 2015-04-01 08:25:57 (Apr 01, 2015)
Starejša objava Novejša objava
S predstavo Tamala zbrali 5000 evrov - Revija Ženski Svet

V BNI Karantanija so skupaj s Šentjakobskim gledališčem in Rotary klubom Ljubljana Nike z dobrodelno gledališko predstavo Tamala in donacijami zbrali 5.000 EUR za projekt Botrstvo v Sloveniji Zveze prijateljev mladine Ljubljana Moste Polje.

ZADNJE OBJAVE
Mala šola poziranja s Taylor Swift
Privlačne v črni
Posnemajte navade vplivnih ljudi
Ga odvrača vaš nosečniški trebušček?
Pretiravate z vadbo?
Pomladite trepalnice
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
december 2019
PTSČPSN
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj