Vsi rezultati
 1 2 3 »  Zadnja
Opis: Novinarka Kmečkega glasa
Tetna objava
O DRUŽBI Osnovni podatkiNaziv družbe:  Časopisno-založniška družba Kmečki glas, d. o. o.Skrajšan naziv družbe:  ČZD Kmečki glas, d. o. o.Naslov:   Vurnikova 2, p. p. 47   SI - 1000 Ljubljana, Slovenija Direktor družbe:  Tevž TAVČAR Telefon: (01) 473 53 81 Faks:  (01) 473 53 77E-naslov:info@czd-kmeck
Poglej
O družbi
Osnovni podatki Naziv družbe: Časopisno-založniška družba Kmečki glas, d. o. o. Skrajšan naziv družbe:  ČZD Kmečki glas, d. o. o. Naslov:Vurnikova 2, p. p. 47, SI - 1000 Ljubljana, Slovenija Direktor družbe:  Tevž TAVČAR  Telefon:  (01) 473 53 81 (tajništvo) Faks:  (01) 47 35 377 E-naslov:info@czd-k
Poglej
POTICE, Andrej Goljat
ABOUT THE BOOK The smell of potica, which is a Slovene festive dish, is a must for every holiday. It is a special desert, a tradition which has not died away, even in the most modern kitchens. Apart from a historic and ethnologic outline of this culinary masterpiece, this book with bilingual S
Poglej
AJDA / BUCKWHEAT, več avtorjev
ABOUT THE BOOK Buckwheat ori­gi­na­tes in the ea­stern foot­hills of the Hi­ma­la­yas, in Yunan, Sichuan, and East Ti­bet. In Yu­nan and the Chi­ne­se pro­vin­ces of Shan­xi and Shaan­xi the buckw­heat grown and used is mostly of the com­mon va­riety. In south­west Sic­huan, Tar­tar buckw­heat
Poglej
KRUH_BREAD, Andrej Goljat
ABOUT THE BOOK A SYMBOL OF SURVIVAL AND A VALUE OF CONTEMPORANEITY»BREAD IS ONE BIG BEHEST: TO LIVE! WISH TO OFFER IT TO ANYONE WHO KNOCKS ON MY DOOR. I WOULD CUT IT WITH THE SHARPEST KNIFE, WITH WILD DELIGHT OF LIFE THAT I WOULD DONATE ... AND EVERYONE WOULD GATHER AROUND AND EVERYONE WOU
Poglej
Zgodovina in razvoj
VSAKO SREDO Z VAMI ŽE 72. LET  Vlado Kozak, prvi urednik časopisa Kmečki glas, je 1. junija 1943 v odmaknjeni hiši v kočevski vasici Rampoha, napol porušeni zaradi vojne, na pisalni stroj natipkal in uredil prvo številko Kmečkega glasa. Časopis je takrat obsegal deset ciklostiranih strani in je sprv
Poglej
NOVA KNJIGA Založbe Kmečki glas PIVO - pijača doživetja
V Založbi Kmečki glas je pravkar izšla zanimiva knjiga Anderja Colariča in Davorja Mišmaša PIVO - pijača doživetja, s pomočjo katere boste izvedeli vse o videzu, okusu in aromi piva ter spoznali katere sestavine vsebuje pivo, kako usklajevati pivo in hrano ter ga kot sestavino uporabljati v kuhinji.
Poglej
 1 2 3 »  Zadnja
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj