Članek
Nora ideja, ki naju lahko reši, a samo z vašo pomočjo!
Objavljeno Jul 04, 2015

Opravičujem se za prvotno napisan tekst, ki ga sedaj popravljam, da bo razumljiv, ker prej ni bil. 

Sem že pisala o tem, da je na najino hišo razpisana dražba v mesecu septembru,  in zato potrebujem pomoč dobrih ljudi. Vas. Da bi izplačali, kar morava. Seveda z vašo pomočjo.

V težave sva zašla zaradi človeške dobrote in naivnosti, ker je za mojega dragega krvno sorodstvo sveto in je zato zaupal svoji sestrični. 

Nakar ga je ona prevarala in obrnila situacijo sebi v prid, tako, da je on postal njen dolžnik, čeprav je prvotno  bila ona njegova.

Zdaj sva njej dolžna zaradi njene prevare 25.000 €. Kar je četrtina vrednosti hiše.  A če gre hiša na dražbo, izgubiva s tem življenjsko eksistenco. 

Ne preostane mi drugega, kot da zaprosim vse vas, da nama pomagate in izplačava teh 25.000  in rešiva hišo, ki jo potem prodava za polno ceno in si zagotoviva vsaj nekaj za nad glavo.

Prosim tudi vse tiste, ki ste pripravljeni posoditi denar, prosim, posodite,  in vam ob tem obljubim, da  bo vrnjen ob prodaji hiše. (Lahko tudi uradno preko notarja.) 

Vsi, ki boste prispevali, boste denar dobili nazaj. 

Že vnaprej se vam zahvaljujem za vašo srčnost in pripravljenost pomagati.

P.S.

Če želite pomagati, me pokličite na 031 738 998, da se dovorimo, kakšne vrste odplačila si želite. Lahko pa prispevek, tudi anonimno, pošljete na najin naslov: Kozlovič/Grison, Dekani 133, 6271 Dekani. 

Hvala vsem, ki razumete najino stisko.