Velikonočne slaščice Če za praznike radi pečete, sta tukaj dva recepta: za klasično potico in sladki venec.
Zgodba za pomladne dni V prazničlnih dneh se porajajo svetli spomini na otroštvo in dobre ljudi. Tako kot v naslednji zgodbi za lepši dan.
Velikonočno branje S pomladjo, iz tega časa, so izpisane tudi nove zgodbe. Ena izmed nagrajenih je tudi kratka zgodba Marije Bajt. Naj vam polepša dan.
Pisarna med čebelnjaki V Selu pri Bledu sta Danijela in Blaž Ambrožič združila svoje moči in veselje do čebelarjenja v dejavnostih, povezanih z njim. Danes se predstavljata z znamko Čebelarstvo Ambrožič - Kralov med.
Kako porabimo hren Kako smo lahko varčni in domiselni obenem? Z dobrimi recepti, za katere ne porabimo predragih sestavin, pač pa tiste, ki nam ostanejo. Kot na primer hrenova korenina po velikonočnih praznikih.
Dve pomladni, sveži juhi Iz zelenjave, nabrane v naravi, pripravimo tokrat zelo zeleno juho, sveži drobnjak pa bomo dodali v velikonočno suho juho.