ODKRIVANJE ZGODOVINE SLOVENCEV - SLAVNIH VENCEV

Oddajvladislav stres, dne 2019-12-10 ob 14:08:08
Zakaj je simbolika Vaške situle zaprta, zaklenjena za nas?
Civilizacijske kode ravnanj, mišljenja so bile pred 2.500 leti povsem drugačne kot so dandanes.
Stroka pa se je ujela v past presojanja z miselnimi kodami današnje civilizacije.
Tako je obtičala v opisovanju materiala, načina izdelave, dimenzij artefaktov, povsem pa se je izgubila pri analizi simbolov. Zato je zgodovina glede dejanskih hotenj takratnih ljudi in njihovih obredij več in manj (še) povsem neznana.

A tudi za popise, hranjenje, restavriranje, razvrščanje… umetnin preteklosti smo lahko številnim arheologom hvaležni. Čudi pa me, da se imajo za poklicane tudi za vsebinske presoje, pa te specializacije niti ne poznajo.
Neposredna analiza simbolov pa je možna samo preko analize slik umetnin, saj so praktično vsa opremljena z obsežnimi simbolnimi sporočili. Za analizo in primerjanje simbolov potrebujemo kvalitetne slike, čim bolj celovito ohranjenih artefaktov. O starodavnih umetninah je napisano na tone knjig, malo pa je kvalitetnih slik le teh. Ker je zapisov toliko kot jih je in se merijo v tisoče, je jasno, da potrebujemo delitev dela na način specializacije poudarka slikovne analize same po sebi, ki se praviloma naknadno preverja s pisnimi obravnavami le teh.
Ko poznate slikovno analizo veste koliko je izgubljenega "s prevodom", pa še to - večina starodavnih pisnih virov je izgubljenih, ne samo v knjižnicah "ponikalnicah" kot npr. Vatikanska, trudi sicer založenih po depojih ali pa upepeljenih.
...    ualiz Sam se ukvarjam s slikovno analizo, imenujem jo vizualizacija umetnin. Zapisal sem tudi postopke te analize. Preko vizacije umetnin sem povezal simbole več tisoč starodavnih, pa tudi novejših umetnin, v smiselno dopolnjevanje povedi teh simbolov. Razlogi za izmenjavo informacij so tudi s strokovnimi ... inštitucijami ter znanstveniki v njih torej obstajajo, so logični, prepričljivi, še posebej, če si pogledate kakšno od objavljenih raziskav. Tako kot arheologi… ne morejo kar tako pregledati slikovnega arhiva muzejev, ki ga imam, tako tudi jaz ne morem pregledati arheoloških pisanj o umetninah, ki jih obravnavam. Delitev dela je tu torej nujna.

Predlagam ogled moje pripovedi o prvih šestih dnevih obredij, kot o njih govori slikopisna pisava na Vaški situli in podobnih starodavnih umetnin:

Klik na www
profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
10
haapy yack
0
Dec 17, 2019
hoj
"Elita" ne obvladuje celostnega znanja na planet. Ves znaje naj bi obvladovali upravljalci "elite". Duhovniki-magi v resnic so to lažni duhovniki, ki so dal "eliti" samo znanje fikcije, faktologija, ki se tiče samo njih samih, nikoli pa jim niso posredovali celostnega znanj. "Elita" torej ni nikdar videla celostnega znanja. "Elita", ne vidi in ni vse do danjšnjega dneva sposobna videti medsebojno povezanosti vseh procesov ter ne razume kaj se v resnici dogaja. Lažni duhovniki so "eliti" dali lažne občutke nadmoči nad vsemi ostalimi ljudmi. Govoril so jim na podlagi židovsta vi ste 'izbrani', celo 'od Boga; da so 'najpametnejši' 'najbolj nadarjeni' in, da imajo pravico na 'poseben' status v družbi. To je lažnim duhovnikom, da brezkompromisno upravljajo z 'elito' in dozirani prenos znanja 'eliti' jim omogoča, da jih držijo v pokornosti. Da bi stabilno upravljal z družbo je potrebno, da 'elita' nikoli ne dojame kdo z njo upravlja. Torej 'elita' ne sme dolgo ostati na položaju, da nebi dojeli pravo stanje stvari in jo za to Globalni Prediktor-parazit vsake toliko menja. In pri tem uporablja katero koli parolo, ki mu je od slučaja do slučaja koristna
(,,Udari po Židih ali rešuj Rusijo!", ,,Živela svoboda, in enakost!", ,,Rasplamteli bomo svetovni požar!" In tako 'svetovna vlada' podžiga množice na revolucije in 'pogrome' in je tako stara 'elita' odhajal v ropotarnico zgodovine. In ko množica uniči staro 'elito' duhovniki-magi na oblast postavjo novo 'elito', ki so jo pravočasno vzgojili in pripravili. 'Elita? pa zmerom misli, da so oni sam vrh družbe a se v resnic v ničemer ne razlikuje od ovc z dna piramide.
jebatjih
boditevcvetju
#10
vladislav stres
0
Dec 17, 2019
DEMONI, "OVCE" IN GLEDALIŠČE
Gospodarsji so radi nevidni.
Srečni Janez. Daj povej kaj več o sliki , ki kaže na način vodenja črede navzdol. Kaj pa (bivši in sedanji) MONARHI? Mar niso ravno ti popolni sužnji - vodeni in zblojeni. In ker so zblojeni, so še lažje obvadljivi demoničnim ukazovalcem iz ozadja.
#9
haapy yack
0
Dec 15, 2019
hoj
kako stojijo stvari.
https://aim4truthblog.files.wordpress.com/2017/02/neofuedalism.jpg?w=980
boditevcvetju
#8
haapy yack
0
Dec 15, 2019
hoj
Globalisti in njihove sluge trdijo, da to ni satansko znamenje ampak način kako princ odpenja knof na plašač ali reklc. Jebat hudiče.
Kaj bi morali vedeti na pravkar minuli petek trinajstega,
https://www.youtube.com/watch?v=Z5CNV-Z4dVg&feature=youtu.be
boditevcvetju

Friday the 13th - What You Need To Know! - YouTube

This is a reload from my main channel in 2018. Thought this channel subs would enjoy the information. Thanks for all of
#7
haapy yack
0
Dec 12, 2019
hoj
Dobr je prostozidar kot njegov brat. A se Slovencev kaj to tiče. Sigurn.
Saj imamo v savinjski dolini gnezdo Malteških vitezov.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=OcY8-Zwt4bU&feature=emb_title
boditevcvetju

EXPLAINED - Prince Harry devil hand sign & Melania - YouTube

This video will explain why Prince Harry made the Devil horns hand sign during his meeting with Melania.
#6
haapy yack
0
Dec 12, 2019
hoj
Princ Harry hudičev pristaš.
1 of 1
Jali_Cat{⭐️} on Twitter: "‼️YOU BETTER WAKE UP WORLD! ‼️Prince Harry meets w @FLOTUS- DELIBERATELY sets luciferian hand symbolism for photo opp. ‼️You cannot deny what you are looking at. The One World Order ppl are ill. They are evil. The rumors are true. Judge for yourself! https://t.co/jZy9U9omGP"
Edit

“‼️YOU BETTER WAKE UP WORLD! ‼️Prince Harry meets w @FLOTUS- DELIBERATELY sets luciferian hand symbolism for photo opp. ‼️You cannot deny what you are looking at. The One World Order ppl are ill. They are evil. The rumors are true. Judge for yourself! https://t.co/jZy9U9omGP”
Edit
boditevcvetju
#5
haapy yack
0
Dec 11, 2019
hoj
https://www.youtube.com/watch?v=LBjGD5VGVg0&feature=youtu.be
boditevcvetju

NATO Cafeteria Cold Open - SNL - YouTube

Foreign leaders (Jimmy Fallon, Paul Rudd, James Corden) that were caught making fun of President Trump (Alec Baldwin) at
#4
haapy yack
0
Dec 11, 2019
hoj
Kdo ima kakršen koli načrt za take.
Slovenci niso izven tega.
1914: Začetek prve svetovne vojne V tej vojni nemški Rothschildi Nemcem posojajo denar, Britanski Rothschildi Britancem posojajo denar, Francoski Rothschildi pa Francozom posojajo denar. Poleg tega imajo Rothschildi nadzor nad tremi evropskimi tiskovnimi agencijami, Wolffom (približno 1849) v Nemčiji, Reutersom (približno 1851) v Angliji in Havasom (približno 1835) v Franciji. Rothschildi uporabljajo Wolffa za manipulacijo z nemškim narodom v gorečnosti za vojno. Približno v tem času o Rothschildih redko poročajo v medijih, saj imajo v lasti medije...
Se je sedaj že kaj spremnilo. Nič. Lepo furajo svojo agendo.
Če je nekdo zaslepljen, da globaliste skrbi za naše dobro se je do amena zajebasl.
boditevcvetju
#3
vladislav stres
1
Dec 10, 2019
Srečni Janez:
"SIMULIRANA REALNOST
DARPA, Evropski projekt človeških možganov. Svetovalec Pentagona, dr. James Giordano, opisuje nevronanorobotično orožje za nadzor možganov do računalniškega vmesnika za daljinsko spremljanje in manipulacijo možganskega nevronskega vezja. To omogoča, da se zavest posameznikov klonira na svoj zelo digitalni avatar v superračunalniku Sentient World Simulacija. Neposredna povezava med usmerjenim posameznikom in njihovim digitalnim avatarjem obstaja tako, da se vse, kar je storjeno v resničnem svetu, odvija v računalniški simulaciji. Z manipulacijo digitalnega avatarja v računalniški simulaciji človeka misli, prepričanja, zaznave in vedenje manipulirajo v resničnem svetu. To je daljinski nadzor uma. 21. stoletje MK ULTRA. To ni teorija zarote. To ni šala. To je resnična življenjska matrika!"

Radmila Čučak: "...Vsekakor bodo poskušali umetno inteligenco, ki bo prevzela nadzor nad Internetom stvari (IoT) v omrežju 5G in s tem nad vsakim človekom, naučiti človeškega čutenja in mišljenja, za boljšo manipulacijo sistema tehnokracije in vsakega posameznika znotraj te totalitarne družbe "
___

To samo govori o nujnosti sodelovanja, ki pa je mogoče z aktivnostjo posameznika ob njegovi osebni izvirnosti.
Sodelovanja od tebe, ki si silno inteligenten, OD NIKODER.
Torej opozarjaš na valeči ogenj groze manipulacij in nič ne storiš da se to onemogoči. Včasih samo pomanjkanje enega dopušča vdor drugega.
#2
vladislav stres
1
Dec 10, 2019
V prejšnji objavi je dani blisk povedal tudi: "na vaški situli je mnogo več kar vi vidite je res , a očitno niste pravi sogovornik, da vam razkrivam čudovite skrivnosti pradavnin našega izvora."
VS: Vsak mesec je objavljen nov del 7 dnevnih ritualov. Sedaj je objavljen tudi šesti del.

Srečni Janez: "23. marca 687 leta pred našim štetjem (pet planetov zašlo iz svojega kursa, po Konfuciju). Tudi stari Maji poročajo, da je neki planet šel blizu Zemlje, Niburu.
VS: Rešitev tega problema bo kot kaže objavljena v 7 delu ritualov slikopisne pisve Vrča Vače

Srečni Janez:
"AGENDA 21 in 2030:
Uničenje Krščanstva, kot so uničili carstva, nacije, heteroseksualne identitete…Dnevni red je odvzeti ljudem moč, kontrolo, enakost, identiteto in zdravje, nas prepuščajo nemočnim pred židovsko tiranijo Enega sveta. Agendo 21 so na hrvaškem podpisale vlade HDZ-a i SDP-a, in Agendo 2030 Kolinda G. Kitarović i Tihomir Orešković)
Lohk si misliš kdo je pri nas to podpisal."

VS Lepo ste zapisali, a ne ločite med pojmoma KATOLIŠTVO - ki so ga ustanovili rimski CESARJI in KRŠČANSTVO, ki je od pradavnine.
Mogoče dobim priložnost da tudi to predstavim / objavim.
#1
vladislav stres
vladislav stres
Objavil/a 2019-12-10 14:08:08 (Dec 10, 2019)
Starejša objava Novejša objava
KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
Dan zalivanja drevesa življenja, ko novi vojvoda prevzame duhovno oblast
MILAN M CVIKEL IN MATEJ ACCETTO - KDO NAJ ODSTOPI?
ODKRIVANJE ZGODOVINE SLOVENCEV - SLAVNIH VENCEV
VRČ VAČE / VAŠKA SITULA - SEDEMDNEVNI RITUAL KNEZOV IN VOJVODE 2.
PREDAJA DOSJEJA MARJAN ČAD - OSAMOSVOJITELJI IN NJIHOVE LAŽI
VRČ VAČE / VAŠKA SITULA - SEDEMDNEVNI RITUAL KNEZOV IN VOJVODE
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
januar 2020
PTSČPSN
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj