Članek
ODKRIVANJE ZGODOVINE SLOVENCEV - SLAVNIH VENCEV
Objavljeno Dec 10, 2019
Zakaj je simbolika Vaške situle zaprta, zaklenjena za nas?
Civilizacijske kode ravnanj, mišljenja so bile pred 2.500 leti povsem drugačne kot so dandanes.
Stroka pa se je ujela v past presojanja z miselnimi kodami današnje civilizacije.
Tako je obtičala v opisovanju materiala, načina izdelave, dimenzij artefaktov, povsem pa se je izgubila pri analizi simbolov. Zato je zgodovina glede dejanskih hotenj takratnih ljudi in njihovih obredij več in manj (še) povsem neznana.

A tudi za popise, hranjenje, restavriranje, razvrščanje… umetnin preteklosti smo lahko številnim arheologom hvaležni. Čudi pa me, da se imajo za poklicane tudi za vsebinske presoje, pa te specializacije niti ne poznajo.
Neposredna analiza simbolov pa je možna samo preko analize slik umetnin, saj so praktično vsa opremljena z obsežnimi simbolnimi sporočili. Za analizo in primerjanje simbolov potrebujemo kvalitetne slike, čim bolj celovito ohranjenih artefaktov. O starodavnih umetninah je napisano na tone knjig, malo pa je kvalitetnih slik le teh. Ker je zapisov toliko kot jih je in se merijo v tisoče, je jasno, da potrebujemo delitev dela na način specializacije poudarka slikovne analize same po sebi, ki se praviloma naknadno preverja s pisnimi obravnavami le teh.
Ko poznate slikovno analizo veste koliko je izgubljenega "s prevodom", pa še to - večina starodavnih pisnih virov je izgubljenih, ne samo v knjižnicah "ponikalnicah" kot npr. Vatikanska, trudi sicer založenih po depojih ali pa upepeljenih.
...



    ualiz Sam se ukvarjam s slikovno analizo, imenujem jo vizualizacija umetnin. Zapisal sem tudi postopke te analize. Preko vizacije umetnin sem povezal simbole več tisoč starodavnih, pa tudi novejših umetnin, v smiselno dopolnjevanje povedi teh simbolov. Razlogi za izmenjavo informacij so tudi s strokovnimi ... inštitucijami ter znanstveniki v njih torej obstajajo, so logični, prepričljivi, še posebej, če si pogledate kakšno od objavljenih raziskav. Tako kot arheologi… ne morejo kar tako pregledati slikovnega arhiva muzejev, ki ga imam, tako tudi jaz ne morem pregledati arheoloških pisanj o umetninah, ki jih obravnavam. Delitev dela je tu torej nujna.

Predlagam ogled moje pripovedi o prvih šestih dnevih obredij, kot o njih govori slikopisna pisava na Vaški situli in podobnih starodavnih umetnin:

Klik na www
T

Kreditno financiranje Izkoristite posojilo za financiranje od 5.000 € do 10.000.000 €, resno in zelo varno ponudbo ter zavarovanje z davkom v višini 3 % na mesec za obdobje od 1 do 30 let. Elektronski naslov: tmarjan24@gmail.com WhatsApp: +38630762694 Viber: +38671391409 https://web.facebook.com/Posojilo386/?ref=pages_you_manage

DEMONI, "OVCE" IN GLEDALIŠČE Gospodarsji so radi nevidni. Srečni Janez. Daj povej kaj več o sliki , ki kaže na način vodenja črede navzdol. Kaj pa (bivši in sedanji) MONARHI? Mar niso ravno ti popolni sužnji - vodeni in zblojeni. In ker so zblojeni, so še lažje obvadljivi demoničnim ukazovalcem iz ozadja.

Srečni Janez: "SIMULIRANA REALNOST DARPA, Evropski projekt človeških možganov. Svetovalec Pentagona, dr. James Giordano, opisuje nevronanorobotično orožje za nadzor možganov do računalniškega vmesnika za daljinsko spremljanje in manipulacijo možganskega nevronskega vezja. To omogoča, da se zavest posameznikov klonira na svoj zelo digitalni avatar v superračunalniku Sentient World Simulacija. Neposredna povezava med usmerjenim posameznikom in njihovim digitalnim avatarjem obstaja tako, da se vse, kar je storjeno v resničnem svetu, odvija v računalniški simulaciji. Z manipulacijo digitalnega avatarja v računalniški simulaciji človeka misli, prepričanja, zaznave in vedenje manipulirajo v resničnem svetu. To je daljinski nadzor uma. 21. stoletje MK ULTRA. To ni teorija zarote. To ni šala. To je resnična življenjska matrika!" Radmila Čučak: "...Vsekakor bodo poskušali umetno inteligenco, ki bo prevzela nadzor nad Internetom stvari (IoT) v omrežju 5G in s tem nad vsakim človekom, naučiti človeškega čutenja in mišljenja, za boljšo manipulacijo sistema tehnokracije in vsakega posameznika znotraj te totalitarne družbe " ___ To samo govori o nujnosti sodelovanja, ki pa je mogoče z aktivnostjo posameznika ob njegovi osebni izvirnosti. Sodelovanja od tebe, ki si silno inteligenten, OD NIKODER. Torej opozarjaš na valeči ogenj groze manipulacij in nič ne storiš da se to onemogoči. Včasih samo pomanjkanje enega dopušča vdor drugega.

V prejšnji objavi je dani blisk povedal tudi: "na vaški situli je mnogo več kar vi vidite je res , a očitno niste pravi sogovornik, da vam razkrivam čudovite skrivnosti pradavnin našega izvora." VS: Vsak mesec je objavljen nov del 7 dnevnih ritualov. Sedaj je objavljen tudi šesti del. Srečni Janez: "23. marca 687 leta pred našim štetjem (pet planetov zašlo iz svojega kursa, po Konfuciju). Tudi stari Maji poročajo, da je neki planet šel blizu Zemlje, Niburu. VS: Rešitev tega problema bo kot kaže objavljena v 7 delu ritualov slikopisne pisve Vrča Vače Srečni Janez: "AGENDA 21 in 2030: Uničenje Krščanstva, kot so uničili carstva, nacije, heteroseksualne identitete…Dnevni red je odvzeti ljudem moč, kontrolo, enakost, identiteto in zdravje, nas prepuščajo nemočnim pred židovsko tiranijo Enega sveta. Agendo 21 so na hrvaškem podpisale vlade HDZ-a i SDP-a, in Agendo 2030 Kolinda G. Kitarović i Tihomir Orešković) Lohk si misliš kdo je pri nas to podpisal." VS Lepo ste zapisali, a ne ločite med pojmoma KATOLIŠTVO - ki so ga ustanovili rimski CESARJI in KRŠČANSTVO, ki je od pradavnine. Mogoče dobim priložnost da tudi to predstavim / objavim.