Članek
BESEDA SATANA
Objavljeno Feb 21, 2019

Anketo:
Satanizem obstaja in je najbolj prefinjena oblika zavajanja, a odgovornost za posledice nosimo sami, saj smo nasedli lažem.
- Se strinjam
- Ne to je teorija zarote, se ne strinjam.
- Ne vem

lahko izpolnite TU:


BESEDA SATANA
"Kdor zaradi laži zapusti svoje, svojega ni vreden,
saj kdor verjame lažnim lučem naj z njimi odide v pekel.
Tam te pečemo tako dolgo, da postaneš okusen."


avtor: Vladislav Stres



___________________________________
.
Srečni Janez:
Šibkost ljudi, vse slabe navade, strasti in napake je treba prignati do skrajnosti...
Treba je podpihovati nasprotja, osebna in med ljudstvi, rasna in religijska sovraštva, tako da se bo med njimi ustvaril nepremostljiv razkol...

Za predsednike je treba izbirati med vrstami tistih, ki so suženjsko pokorni katerim že...
Podkupovat je treba najvišje državne uradnike, da bodo njihove vlade najemale tuja posojila in tako padle v dolžniško hlapčevstvo katerih že ...,
da bi na ta način njihove državne dolgove samo še povečevali.

S sproženimi gospodarskimi krizami, pri katerih se ves razpoložljiv denar naenkrat vzame iz prometa, se izzove propad denarnega gospodarstva katerih že...?

Finačna moč mora prevzeti ključni nadzor nad trgovino in podjetništvom, tako da bodo vele"industrijalci" s svojim denarjem pridobili politično moč...

Srečni Janez:
Globalisti davijo vse. Nikjer na planet ne bo kmalu več kotička kamor se bo posameznik lahko potuhnil.
Najbrž je parola za na zid ali kar tako ,,Ljudje osvestite se" - kr neki.
Ljudje se nočejo ali pa ne morejo, ne znajo upreti temu, da živijo v fevdalizmu, v katerega so vpete vse naše vlade in podjetja in vsak posameznik in so družno vsi sužnji dolga.
Tak sistem furajo in regulirajo centralne banke za medsebojno poravnavo s ciljem, da pokradejo še preostalo bogastvo sveta, ki se lepo prenaša v roke plenilskih banditov, ki sebe imenujejo "elita".
Cilj teh barab, to je premila beseda je "moderna" suženjska družba in uničenje človeka.
Umri suženj pravi bančna drhal press.



Srečni Janez:
Globalistični daveži nizajo neuspeh za neuspehom.
Kontrolorji starega finančnega sistema se soočajo z mnogimi porazi...
Velik neuspeh so doživeli, ko so poskušal ukrasti venezuelske naftne resurse s postavljanjem enega od svojih lopovov na oblast. Venezuelci so dojeli, ko je tako imenovani "opozicijski voditelj" Juan Guaidó prejšnji teden odkril svojo pravo barvo, ko je obljubil, da bo privatiziral (tj. predal kazarski mafiji venezuelske naftne resurse - največje zaloge nafte na planetu); Več

Kabala je tudi poizkušala zrušit vlado Zimbabveja (zaradi kraje zlata, diamantov, redkih kovin in drugih resursov), propadel jim je tudi dvig cene nafte prejšnji teden.
Več PressTV-Venezuelans call on US to 'keep hands off oil industry'

Srečni Janez:
Še en znak je, da je stari sistem v paniki zaradi izgube kontrole. Prejšnji teden je Senat ZDA glasoval z 68 glasovi, da se ne umaknejo iz Afganistana in Sirije proti 23 glasovom, da se umaknejo. Senatorji so v resnici glasovali proti twmu da kabalisti izgubijo dohodke od ukradene sirske nafte in afganistanskega heroina.
Jan Lafit največji ameriški gusarpres

Vir
__________________________



Več RASIZEM PAPEŽA:
Vir

Hvala za zopet tehtne podatke Srečni Janez. Vreden si občudovanja. Vedi pa da je svet narejen kot čebulna struktura inteligenc. V vsakem UMu je tudi izvorna prasila, ki je večja kot si mislimo. Višje inteligence ne dopuščajo da se ubije poštenega človeka, ki ne živi samo v svoji glavi. Vsak mora narediti ključno napako da se dovoli ODSTRANITEV s svincem... Kar praviš obstaja, pozabil pa si na to drugo. potrebujemo hrabre in nepokvarjene predstavnike. To je to. bodinajahti

Zimzelen: V. GERKMAN je zapisal: "Človek je bitje, v katerem se začne vesolje zavedati samega sebe." ___ Hvala izjemna misel. Misliš ljudi z repi na drevesih, po barčkih, na nogometnih, boksarskih... tekmah ali kaj bolj specifičnega? Tu se postavlja vprašanje definicije Človeka z velikim Č. Teh pa je dandanes malo in na nek način VSE MANJ. Ni pa tako črno kot je videti.

Srečni Janez: "Lopovski Rim. V tistem času so škorc koval največjo ponaredbo vseh časov. To se je imenval "KONSTANTINOVO podaritev" (Donatio Constantini)." ___ Donatio Constantini je prenos oblasti v LOŽE, ki jih predstavlja rimski škof. Rimski imperij se je tako prikril in preko prikrivanja vlada še dandanes. Rim se je ccca 100 let po ediktu tudi formalno navidez SAMOUKINIL. Izgovorov zakaj tako je več, del tudi v slabšanju vojaške moči z namenom samoukinitve. Prvotna listina ni ponaredek, ta, ki je sedaj uradna, pa je ponaredek. RKC je glede prikrivanja dejstev zelo SPRETNA. Tudi satan je spreten. Zanos vernike vleče že tisočletja. V zadnjih 100 letih je uspela da v EU razen dela duhovščine skorajda ni več vernih ljudi. Izjemen "uspeh". KATOLIŠKA cerkev je prikriti rabelj KRŠČANSTVU. Zadnji ostanek organiziranega krščanstva na naših tleh je bil Oglejski patriarhat. MOČ RKC počiva na denarju, organizaciji LOŽ in NEVEDNOSTI. ___ "Listina ponazarja edikt rimskega cesarja Konstantina iz leta 324, ki dodeljuje papežu Silvestru I. in njegovim naslednikom last in duhovno vodstvo Rima, Italije in vsega Zahodnorimskega cesarstva. Odlomek listine, na katerega so se sklicevale poznejše cerkvene zahteve, je v prevodu sledeč: Ob upoštevanju dejstva, da je naša cesarska oblast posvetna, odločamo, naj se naša najsvetejša Rimska Cerkev spoštuje in časti in naj se Sveto Škofovstvo svetega Petra slavno poveličuje nad naše posvetno Vladarstvo in oblast. Rimski škof mora vladati nad štirimi glavnimi sedeži, Antijohijo, Aleksandrijo, Kostantinopljem in Jeruzalemom, in nad vsemi Božjimi cerkvami na svetu… Končno poklanjamo Silvestru, univerzalnemu Papežu, našo palačo in vse pokrajine, palače in okrožja mesta Rima in vse Italije in vseh zapadnih dežel." https://sl.wikipedia.org/wiki/Konstantinova_darovnica http://stres.a.gape.org/VTA/nazivi_papeza1.pdf

Stojan Svet: "satan baje v prevodu pomeni nasprotnik" ___ Pojdimo globlje od bajk. SAT ANA je satje (tudi sadež) Ane. Satan je tudi SKUŠNJAVEC. Je del ustroja sveta. Če ne pademo na skušnjave se potuhne in je kot da ga NI.

Misel za danes (avtor je znan:) "Človek je bitje, v katerem se začne vesolje zavedati samega sebe." V. GERKMAN

satan baje v prevodu pomeni nasprotnik, nasprotnik čemu? Nasprotnik notranjemu miru, ki ni od tega sveta, nasprotnik tisti resnici, ki osvobaja od znotraj navzven in nasprotnik brezpogojni ljubezni. tisti ljubezni, ki je kot narava, ki nam ves čas daje njene plodove.

Ojla Srečni Janez Konstantin je ponarejal samo Biblijo Nove zaveze. Pa še to ni mogel vse, samo veliko ključnega. Veliko pa so zmetali ven (Heretični teksti). Krščanstvo je od pradavnine. Postavili so se na čelo krščanstva ker ga niso mogli povsem zlomiti in si Izmislili pravo pot - KATOLIŠTVO. Tudi to so nam imperatorji skrili. In res je - lažem verjamejo ŠE DANDANES.