Članek
ČUDOVITA, UPRAVLJALSKO NERESNA DRŽAVA - SLOVENIJA
Objavljeno Jan 06, 2019

Slovenija je čudovita dežela! Na našo žalost pa država še NI resna, pravna, pravična in dobro vodena ter upravljena v skupno korist  državljanov.
Lahko rečemo, da je ugrabljena od omrežij, lobijev, klanov in ti so si razdelili interesna področja,  kjer na veliko siromašijo naše skupno premoženje in našo skupnost vodijo v izgubo nadzora nad tem lepim malim delom sveta. Lažna elita uničeje našo sedanjost in prihodnost. 

Aktivnim in pokončnim posameznikom, ki se uprejo takšnemu delovanju, povzročajo krivice. Danes imamo celo političnega zapornika Andreja Šiska, ki je in še opozarja na napake, kraje, krivice, kršitve ljudi, ki ne bi smeli imeti javnega družbenega položaja ali biti v političnem prostoru, saj oni sodijo za rešetke.

V preteklosti so ugrabitelji države naredili veliko krivic, ki še niso popravljene. Tako v političnem kot ekonomskem smislu. Med njimi tudi velikemu človeku Marjanu Čadu, ki je bil časten in profesionalen oficir JLA oziroma častnik. General polkovnik Marjan Čad je bil poveljnik Reškega korpusa, ki je bil med močnejšimi vojaškimi enotami na področju nekdanje države SFRJ. Tisto, kar naredi človeka za velikega so njegova dejanja in poveljnik Čad je zavrnil dvojni vojaški ukaz nadrejenega iz generalštaba JNA. Dobil je ukaz o velikem uničenju ciljev v Sloveniji in Hrvaški, ki so spadali pod njegovo poveljevanje. Tako je preprečil veliko nedolžnih človeških žrtev in veliko materialne škode. Velik, časten in profesionalen vojak - človek izpolni samo razumne ukaze.

General Marjan Čad tudi ni želel preprodajati orožja JLA in goriva ter tako postati vojni dobičkar. Ugrabitelji države in naše samostojnosti še danes preprečujejo, da se mu vrnejo pravice, ki jih ima kot Slovenec in človek. Zavedajo se, da jim Marjan Čad drži ogledalo, ki kaže, da so oni vojni dobičkarji in ugrabitelji države.

Biti samo lepa dežela je premalo, Slovenija mora postati tudi resna, dobra in složna država za večino njenih državljanov in prebivalcev. Slovenija nujno potrebuje PRENOVO in prenova se začne tudi s popravo krivic.


Branko Damjanovič, Gibanje za prenovo Slovenije.

 
VS: ""Heroji proglašeni za izdajalce, izdajalci in prekupčevalci proglašeni za heroje.""

Zanimiva povezana na članek iz leta 2012:
"Trgovci z orožjem še danes krojijo usodo Slovenije"

Hvala Srečni janez. Naj seširijo informacije. Potem bomo pa MOLILI.