Članek
KAKO BOMO ODREŠENI IN KDO SPLOH?
Objavljeno Sep 06, 2018

Jezus je ikona svetosti, možne presežnosti Človeka, ki je na eni strani oboževana, na drugi strani pa pretkano zasramovana in sistematično UNIČEVANA in to najbolj s strani tistih, ki so se razglasili za varuha njegove dediščine.
Velik boj v poznavalski javnosti se bije ravno okrog tega, kdo je Jezus dejansko bil, kaj je kot svečenik... počel. Izza tega pa se dogaja prevzemanje njegovih ritualov in svečeniških znanj ter moči. V kratkem nastopi novo obdobje otiplivega demonizma, ki ne bo od vseh akterjev negativen, a to bo prav gotovo prevladovalo, saj je podivjanosti veliko. Ateizem se bo takrat zavlekel v mišje luknje.

Tu imamo eno od interpretacij Jezusa in njegovega rituala posvetitve gledalca, izza katere stoji veliko denarja in interesov. Tudi s tem se skuša preusmeriti pozornost od tistega malo kar je od slavnega zadnjega krščanskega velikega Rabina, ki mu pri nas povedno rečemo JEZUS (tisti, ki je ZUS = ZEUS) ostalo. Oglejmo si izjemno delo Bernardino Luinija Odrešenik Sveta (Salvator Mundi), ki se je v zadnjih časih pripisala njegovemu občasnemu slikarskemu učitelju Leonardu da Vinciju.

Da se taka dela prodajajo na dražbah je značilno za ta podivjani in zgodovinsko in kulturno maličeni svet. Prodajna cena je bila kar 450 milijonov dolarjev.
Vir slik in dobre analize je tudi tu.
O tem je članek pred dnevi objavil tudi MMC RTVS; Vir.







Slika: Odrešenik Sveta, ki je za poznavalce vredna nezmerno premoženje






K A Z A L O... UMETNOST

abram1b2 Cej: "Leonardo da Vinci je res iskal t.i. zlati gral,a ga žal ni našel." Bude so ga so SVETI GRAL našle. Glej spodnji blog, ki je nadaljevanje / nadgradnja tega. http://www.publishwall.si/vladislav.stres/post/420176/simboli-jezusa-in-bodisatve-so-podobni-kaj-pa-vsebina

Stojan Svet. Kdo in kaj je bil Jezus Kristus je najbolj avtentično upodobljeno v starih umetninah. Srečni Janez: "Zato pa se globala ali masonreja poslužuje raznih prevar in trikov." Hvala za razkrivanje. Kot rečeno morala bi iti na čaj, lahko inkognito.

kdo in kaj je bil Jezus Kristus je najbolj avtentično zapisano v knjigi avtorja Levija z naslovom; Blagovest človeštvu za vodnarjevo dobo, ki jo je prevedla in izdala pokojna nuna dr. Mihaela Klun. Cela knjiga je na njeno željo in mojo pobudo bila poskenirana in je na razpolago za kopiranje ali branje na straneh www.pozitivke.net dobi se pa tudi v vsaki knjižnici.

Vladislav:)* Masoni,Vitezi Templarji , nimajo pravega vedenja . To so zgolj združenja,ki skrbijo za lastne riti. Če bi ti masoni imeli pravo vedenje,bi nas danes ne tlačilo Zemlje preko 7,5 milijard .Ti bi s pravim vedenjem zdesetkali število prebivalcev Zemlje brez možnosti upora človeštva,če bi imeli pravo znanje in vedenje, ter moč, ki ga to vedenje daje.Razmislite realno vsi teoretiki zarote, ki trdite,da imajo masoni več vedenja od uradne znanosti. Leonardo da Vinci je res iskal t.i. zlati gral,a ga žal ni našel.Večina zadev je še skrita in neodkrita za človeštvo po sami vesoljni naravni zakonitosti. Nismo še dorasli,da bi smeli spoznati absolutno resnico.Lp :)**

abram1b2 Cej in Srečni janez Bi razkrila še kaj v zvezi z blogom in ne samo naslovom?

haapy yack :)* Sedaj si zadel . Točno to je to!!:)**