Članek
PARTIJA IN KAJ SE BO IZCIMILO?
Objavljeno May 23, 2018
PARTIJA IN KAJ SE BO IZCIMILO?


PRED GORENJE
Gorenje je gospodarski steber, na katerem je Slovenija dolga desetletja gradila svojo gospodarsko identiteto.
Praktično ni gospodinjstva, v katerem ne bi bilo vsaj enega njegovega – našega izdelka.
Že v časih njegovega dosedanjega lastniškega prestrukturiranja smo bili
deležni mnogih svinjarij in še vedno nepojasnjenih deponij.

Načrtovani (večinski) prevzem s strani kitajskega prevzemnika pa pomeni
še zadnji žebelj v krsto, s katero bo Gorenje dokončno pokopano.

Zakaj tako odločno nasprotujemo njegovi prodaji, pa želimo slovenski
javnosti predstaviti na priložnostni novinarski konferenci v sredo, 23. maja 2018...
https://www.facebook.com/janko.veber/posts/1712607095473146
_______________________________________
Če KITAJCI prevzamejo Gorenje je konec NATEGOVANJA - napajalnik REŽIMA bo ukinjen. V gospodarstvu naj prevladuje gospodarjenje DELA na lastniških razmerjih poštenja in dolgoročnosti kapitala. Spoštovanje KITAJCEM da so prišli prevzeti industrijo Gorenja in s tem vhodna vrata "svilnate poti" na EU trg bele ipd tehnike. Kot veste so nudili rešitev gradnje hitre železniške tudi tovorne
proge  Koper Divača za samo 400 milijonov Eur, res pa je da je ponudba z napako, ker bi to naredili v parih mesecih in bi proga celo kakovostno delovala.

Zelo zanimivo je da so Združeno levico stari kadri prepričali, da jim jedo
«Štrukeljčke« iz roke…



Centrala Kitajcev je na Dunaju in se nanaša na Šanghajsko verzijo, dočim je dosedanje (hrvaško) vodstvo vezano še na igrice manekenke Marine Marini in hrvaške obveščevalne službe.
  Ste vedeli za trditve Marina Tomulića, domnevnega
hrvaškega posrednika pri trgovini z orožjem v času hrvaškega osamosvajanja, o
podkupovanju Janeza Janše in Igorja Bavčarja. In kdo vse ve, da se je Stipe Mesić, preden je postal predsednik predsedstva in vrhovni poveljnik vojske SFRJ  v Muenchnu tajno sestajal z BND (tajno službo Nemčije)
/slovenija/ali-bo-tudi-tokratna-orozarsk
a-afera-odsla-v-pozabo-zgodovine-zgolj-z
-obtozbami/252776

  Preden se je zgodila afera PATRIA se je podjetje Gorenje ukvarjalo tudi s proizvodnjo orožja kot npr. brzostrelke MGV z nefunkcionalnim okroglim saržerjem za municijo, ki po jugoslovanski reviji METAK ni imela slabih ocen.
Proizvodnja in članki o tem orožju je služila za prikrivanje  uvažanja in preprodaje večjih količin orožja
(Singapurske SARS, izraelski: Uziji, Škorpijoni, Heckler & Koch, pištole Tokareev…). Idejni oče finančnih sredstev je bil Ivan Matija Maček, ki je za slovensko osamosvojitev poklonil preko 800 milijonov dolarjev, praktično celo svoje dodatno premoženje v Švici. Partijska zahvala je znana, saj so ga ob koncu življenja kolektivno obtožili z vsemi SVOJIMI SVINJARIJAMI (po smrti so mu »iskreno« postavljali spomenik. Podobno se je dogajalo v primeru Staneta Kavčiča). Predsednik uprave Gorenja Franjo Bobinac zet Ivana Draušbaherja, enega od očetov ideje, da bi se Gorenje ukvarjalo tudi v vojaškimi proizvodi (Draušbaher je sicer nekdanji član poslovodnega odbora Gorenja, kasnejši direktor podjetja Orbis in pomočnik direktorja grosupeljske izpostave podjetja Snežnik s sedežem v Kočevski Reki; zanimiv dogodek pred tem je tudi nategancija Sandija Grubelića, ki nikoli ni prestajal zaporne kazni, saj bi namreč razkril ozadja kupovanja orožja in ne avtomobilov).  Kakšna pa je zgodba o več kot 120 tonah orožja na mariborskem letališču iz leta 1993 ko obrambni minister ni dobil svojega kosa pogače in se mu je zgodila Depala vas?  Sandi Grubelić mlajši, ki je  direktor invalidske družbe Medvedek v Stegnah. Tudi SOVA je začuda TAM.  https://www.dnevnik.si/1042688713
Ideje so vezane na hrvaško obveščevalno službo, ki se je hotela Gorenja še
pravočasno polastiti. A  domoljubni Atelšek jim tega ni dovoljeval. Medtem ko so se prilizovali na VIP turnirju M Cluba v Velenju z vso politično partijsko smetano in novodobnimi PRISKLEDNIKI. Poznavalci hitro povežejo dogajanje s staro Ljubljansko Banko (LB) in predvsem njeno podružnico v Frankfurtu (LHB). Nekoč je bila afera z licenco Gorenje - Koerting.
Mehanizmi ponikanja sredstev se preoblikujejo v času. Tako ne potekajo več preko trgovskih potnikov, ampak kar preko bank, polnih kovčkov,
sedaj pa se dela na virtualnih goljufijah BIT – COIN. Virtualni programsko
podprto "rudarjenje" po tujih podatkih in trgovski BLEF v informacijskem »oblaku zraka« (zrak = lat FLATUS = INFLATUS). 
NLB brano od desne proti levi = BaLoN = BALON alfa in omega…
https://www.mladina.si/92590/patriotizem-trgovcev-z-orozjem/
https://siol.net/novice/slovenija/ivan-in-janez-drausbaher-obdolzena-hrambe-vecje-kolicine-orozja-60209
https://orozje.info/index.php?option=com_content&task=view&id=34&Itemid=1

 
VTA MREŽA