Članek
CENZURIRANI GOVORI - PREDSEDNIŠKE VOLITVE 22.10.2017
Objavljeno Oct 23, 2017


V filmu

boste videli CENZURO, pritlehno, a učinkovito onemogočanje sporočanja predsedniških kandidatov javnosti na primeru kvalitetnega, nagovora AŠ-a, ki daje misliti. Ter zakaj je Slovenija v informacijski temi?
_____
V RTV STUDIU so KRAMLJALI:
MORALNI TEOLOG Ivan Štuhec, novinarka Lidija Hren, politični analitik Alen Maksuti, predsednica GZS Sonja Šmuc, pisatelj Tone Partljič.

Preko njihovih komentarjev na dan volitev so na RTV SLO izločili nastope večine predsedniških kandidatov v Cankarjevem domu, ki so v sklepnem govoru nagovarjali svoj del volilnega telesa.

Z njimi RTV SLO naredi individualne intervjuje kar pa ni isto kot osrednji nagovori.
S čem so kandidati nagovorili volivce javnost praktično ne moe videti.

REŽIJA MEDIJSKEGA PONOVNEGA POTRJEVANJA „MONARHA“ je zaenkrat na videz še uspešna.
Borut PAHOR JE NA NAJVIŠJIH POLOŽAJIH SLO ŽE 27 LET. Več v filmu.



https://youtu.be/bzhDz2893Qw



K A Z A L O

PREKOPIRANO iz FB skupine, kjer sem administrator in ima cca 1640 članov - Pogovori Vstajnikov. _________________________________ NIMAMO NIKAKRŠNE PRAVE IZBIRE Tone Umek "Pri nas težko kaj takega. Bodo že naredili , da Pahor zmaga če bosta samo dva volivca." Odgovori Vladislava Stresa na ta in podobne komentarje: V tem je "point". Ne bo več sklicevanja na legalnost. Že sedaj jokajo ker na volitve ni prišlo niti pol volivcev, pa je bilo kar precej kandidatov. Odločali pa so strankarsko neopredeljeni. Počasi jim trgamo vajeti iz rok. Če doživijo to kar je naš dejanski odnos do njih bomo lažje vse skupaj "fuknli v koš za ODPADKE". Geslo: HIPNOZA POPUŠČA. Enkrat pridemo, enkrat nas pa ni. Podobno letnim časom. Trenutno je čas VOLILNE ZIME. Odziv da voliš levo ali desno "KROTO" je res strel v "koleno"? Takoj povemo da se tega - MANIPULACIJ z najpomembnejšim, kar kadrovanje na najvišje funkcije vsekakor je - ne gremo več. Ostalo se zgodi na parlamentarnih volitvah. Nato se naredi PLEBISCIT in pomete z nesnago. Pol LETA z enim ali drugim KLOVNOM bomo pa že zdržali. ___ ČE SO VOLITVE NEUSTAVNE - ne greš volit in tako protestiraš. Volilna udeležba pada iz leto v leto in je legitimnost že sedaj sporna zaradi manj kot 50% udeležbe volivcev. Vse sile se napne na zahteve po ustavnosti - torej spremembi volilne zakonodaje in na nadaljnjem združevanju kadrov ter gradnji lastnih medijev. Vedno do sedaj sem se udeleževal volitev. Par krat sem tudi kandidiral. Tokrat pa vidim priložnost ravno v tem DA NAS NE MOREJO KONTROLIRATI. OBA KANDIDATA STA ZANIČ. In kaj - bomo prežvekovali naprej. VOLI !? https://www.facebook.com/groups/252721411532356/permalink/1045967485541074/

Cenzura RTV SLO 1 je potekala tudi med dnevnikom ob 19.00 uri, kjer so predstavili odzive vseh kandidatov, razen Šiška, ki smo ga imeli priložnost slišati šele nekje okoli 20.30 ure. Šiško pravi, da bodo šli na volitve v DZ, zato upam, da bo postal poslanec in **kravatarjem** kratil mir v parlamentu. Sicer diplomat res ni, ampak to je prednost, saj bolj kot se prostaško obnašaš, na višjem položaju si v vladi EU. (pri tem mislim na predsednika EU komisije, J.C. Junckerja, ki ga prav nič diplomatsko razveseljujejo moške riti). Je pa Andrej Šiško izobražen in upam, da bo v govorih znal ohraniti mirno kri in povedati resnico na spoštljiv način, saj tudi lažnivci *kravatarji* zavajajo narod z izbranim besednjakom. Analitiki so povedali, da Pahor veliko govori, pa ne pove nič (tipično za diplomate), enaka pa je tudi ministrica Maja Makovec Brenčič. Vesela sem, da je kandidatka SMC -a pristala na dnu lestvice, kljub propagandi in plakatom po vsej Sloveniji. Andrej Šiško je dosegel izjemen rezultat, čeprav so porabili le 3000 EUR za predvolilno kampanjo in upam, da bo zdaj stranka Zedinjena Slovenija prepoznavna v političnem prostoru Slovenije in da bo prišla v parlament. V tem primeru bom redno gledala parlamentarne seje na RTV SLO 3, ker bo zelo poučno in pestro :))