Članek
KAM NAJ GRE SLOVENIJA?
Objavljeno Oct 20, 2017
  V Sloveniji sodnemu sistemu zaupa samo še cca 16% državljanov, splošni klientelizem in koruptivnost v vseh porah države zahtevajo ukrepanje odločnega predsednika države kar partijski PAHOR nikakor ni.
Kaj storiti, kam gre Slovenija? Vredno ogleda nove družbene moči, ki se poraja.




https://youtu.be/CIsDFZGtexI




https://youtu.be/he54VaPgWYA


PREDSEDNIŠKE VOLITVE V RS KOT NORČEVANJE IZ DRŽAVLJANOV


PONOVNA UMESTITEV FAŠO SPOMENIKOV PRED PREDSEDNIŠKO PALAČO
Odstranjena sta bila novembra 2013 in ponovno postavljena 13.9.2017. Restavratoski center je obnavljal peščenjak in lepotičil babilonsko fašistična obeležja,kot npr. FAŠO butarico s sekirico na vrhu.
BUTARICA S SEKIRICO. Predelan starorimski simbol, 10 leskovih palic predstavlja LOŽO s centralno osebo SEKIRICO. Ob odsekanih koreninah so grozje in sadje kot simboli obilja, oz. dobro plačanega položaja v  družbi.  Odsekane korenine - simbolizirajo prekinitev z preteklostjo, zgodovino, identiteto, ki so jo prodali za dobrine.


Muzi navdiha ob glavnem vhodu na Prešernovi 8 v Ljubljani sta bili umaknjeni v popravilo za božič novembra 2013 in takoj po izvolitvi postavljeni nazaj cca 13.9.2017. Nobeno občilo / medij o tem čudnem večletnem izginotju muz s fašističnimi obeležji NI POROČAL. Tudi blog na RTV SLO  je kot kaže IZGINIL? No ja je pa sedaj 16.2.2020 zopet na njenih straneh.


K A Z A L O