Članek
SANDRO BOTTICELLI - SIMBOLI
Objavljeno May 19, 2017

Alessandro di Mariano di Vanni Filipepi, bolj poznan kot Sandro Botticelli, je bil en najvplivnejših slikarjev v času zgodnje renesanse. Da bi se njegova sporočila čim bolj spregledala, so njegova dela razkropljena po svetu. A internet povezuje in počasi lahko raztreščeni mozaik vsebin sestavljamo v poved. Ta je izjemna, lepa in govori da so bili vrhunski umetniki posvečeni tudi v skrivna znanja.

Tu sta dve sliki iz Washingtonske narodne galerije v ZDA.


 



Za povečavo kliknite na sliko:

KAZALO UMETNOST, Vladislav Stres

kom #27: : Masonska satanistična modna revija Iluminatov in turške oblikovalke Dilare v katoliški cerkvi Sv. Andreja pred enim tednom v Londonu je nezaslišan škandal Dekadenca RKC je poleg pedofilskih afer s tem dejanjem črne maše v cerkvi dosegla samo dno. http://www.nowtheendbegins.com/turkish-designer-dilara-findikoglu-launches-satanic-fashion-show-catholic-church-london/

Papažev poganski prestol v Vatikanu http://fatimahoje.files.wordpress.com/2011/10/pope122258-500x380.jpg

haapy Yack tvoja povezave ne deluje več. Pa dajem nadomestno: America's Temple of LUCIFER shocking illuminati Exposed (2016) https://youtu.be/Jk6gQhKa9YQ

Vladislav...kom#20.......video ki si ga dal, na koncu lepo pokaže povezavo obrednega rušenja WTC 9/11 s strani Iluminatov ( datum 9/11 je v rimskih števikah = IXXI = simbol padlega drevesa življenja v kabali) .... In res je, kar pravi RSE: V Vatikanu se izza kipov in simbolov zakrinkano skriva nekaj drugega (babilonska religija) in ne Krščanstvo........ Vatikan je pokvarjena naslednica Rimskega Imperija, leglo laži, zavajanja in prevar, ki izrablja Jezusov nauk v svoj edini cilj: imeti denar, politično moč in svetovno oblast ......

Vladislav......všeč mi je način miroljubnega bojevanja s sistemom, kot ga je prikazal Mahatma Gandhi, ki je dosegel neodvisnost Indije od imperialistične velesile Združenega Kraljestva na miren, a vztrajen, potrpežljiv način.... dajal je zgled ljudem tudi s svojim skromnim načinom življenja :)

Radmila: "svetlobe ni mogoče pridobiti s silo, ampak le z miroljubnostjo, sočutjem in ljubeznijo" Govorim o BOJU SISTEMOV. Torej se s tvojo trditvijo strinjam. A sisteme je treba spremeniti. od tod bojevanja.

Haapy yack.......klavnic ne moremo ukiniti, ker imamo ljudje svobodno voljo in nekateri ljudje (večina) želijo jesti meso lahko pa ukinemo klavnico v domači kuhinji...to je možno in izvedljivo :) (še ni prepovedano z Bruseljsko direktivo :)

V budizmu, jainizmu in hinduizmu imajo načelo *ahimsa* = nenasilnost do kateregakoli bitja vse religije to svetujejo, kajti notranje moči in svetlobe ni mogoče pridobiti s silo, ampak le z miroljubnostjo, sočutjem in ljubeznijo

haapy yack to ni isto. Preberi svoje in njeno še enkrat. "Ne ubijaj! ..." _______________ Rada in mila Čučak**nekrvava prehrana....** ........imaš prav....... _______________ Zanimivo imaš prav, pa ne razumeš da imaš prav.

Haapya yack.....**nekrvava prehrana....** ........imaš prav.......vsaka oblika življenja je vrednota

Radmila, dober večer.. Dobro razmišljaš in v pravo smer. Vsaj zame !!:)** Ponitifex Maxsimus je isto,vez most med nebom in zemljo.Graditelj mostov do višjega nivoja zavesti... ponovnega poznanja.

Dober večer Abram...ali potemtakem Rex Mundi enačiš z zakonodajalcem sanatana dharme (večnih zakonov) in popolnim arhetipom človeka Manu-jem v hinduizmu? (Manu Vaivaswat v hinduizmu = Patriarh Noah v judaizmu)

Kralj sveta : To ime se ne nanaša na zgodovinsko ali legendarno osebnost,temveč označuje princip vesoljne inteligence,katera odseva čisto duhovno luč in formulira Zakon /Dharma/ prilagojen razmeram našega sveta in našega cikla eksistence ter je ob enem arhetip človeka,če ga definiramo kot misleče bitje /manava/.

Haapy yack.......#1......niso vsi pozabili vstopne kode Rex.Mundija......dana je tistim, ki je niso zlorabili :))

Prostozidarji ne razumejo pravilno polaritete Rex Mundija, izgubljena beseda jih še kar naprej matra

dan - noč Kajn - Abel Rem - Rom ženska - moški politični levičarji - desničarji ... je tudi dvojiški sistem Če ne veš kako deluje Rex Mundi potem marsičesa ne veš / ne vemo. Če pa - povej