Članek
UPOR SUŽNJA
Objavljeno Apr 29, 2017

Anketo z vprašanjem:
Upor, ki ga DANES v globalno manipuliranem okolju potrebujemo je upor iz dna "DUŠE" iz nas samih,
lahko izpolnite TU

ZASUŽNJEN V ODVISNOSTI, PROGRAMIRAN V CEPCA











LJUDJE "OPICE" VLADAJO LJUDEM






SIMBOL BOGA TRGOVINE - MERKURIUSA


SIMBOL BOGA TRGOVINE - MERKURIUSA PRED 4.500 LETI





ČAŠČENJE TRGOVINE NA VSAKEM KORAKU



KDO SEM JAZ - tvoja sveta črka i




KAKO BRATI SIMBOLE - Suženj, Auguste Roden


VEČ in PDF datoteka objavljenega, www

K A Z A L O UMETNOST

abram1b2 Cej Se strinjam s tvojim zaključkom. TODA Makrosvet je svet izvedene modrosti, mikro pa neposredne in zato se mora makrosvet podrejati zahtevam/težnjam mikrosveta. Vseobsežni vesoljni procesi tak e potekajo povsem enako, res pa je da so si več in manj podobni.

Vladislav :)* Praviš da gre za moški in ženski princip. Pri tem gre za realizirano in akumulirano masno energetsko in * gensko vrednost. Sonce -luna-.moški in ženski genski zapis. Zame potekajo vseobsežni vesoljni procesi popolnoma enako / po isti zakonitosti /na mikro in makro ravni.Tudi tebi lep dan:)*

abram1b2 Cej : "duše dvojčice ne obstajajo, ker je vsak posameznik med nami v vseh pogledih unikaten-enkraten." Tu je bistvo razlik najinih pristopov k razumevanju SVETA... Zame potekajo procesi v mikrosvetu najdevanja "absolutne ljubezni" in v ta sklop sodi tudi termin "duša dvojčica". Posamezniki smo enkratni ravno na nivoju DUŠE. "Kača" ima dve glavi in se zaključuje z dvema repoma. Seznanjen sem s parimi tisoči simbolov dokaj detaljno in vem da gre za moški in ženski PRINCIP. lep dan Vladislav

Vladislav:)* Ne preobračaj tujih besed.Meni ni do prepirov.Kače niso dve, ampak samo ena-dvoglava..Od desne glave gre val navzdol in gre potem od dna spodaj navzgor k levi glavi .Kar pomeni takrat ko je na Severu vrh je na Jugu dno in obratno, ko je na Jugu vrh je na Severu dno.Ciklično EM valovanje po skupni osi,Moja razlaga in moje razumevanje same kače. Pa še nekaj duše dvojčice ne obstajajo,ker je vsak posameznik med nami v vseh pogledih unikaten-enkraten..Naša hrbtenica je EM osno vreteno naše biti,po njej se pretaka izmenično EM valovanje, Tu pridemo do zaključka ,da je kača simbol EM valovanja-energije. Ko bo prilika se pogovoriva.Lp

abram1b2 Cej Kot povedano. Napiši analizo simbolike. Lažje se je zaletavati v drugo. Kači pa sta dve. Slika je tu bistveno manjša kot jo imam sam. abram1b2 Cej kot praviš: "Nepomembno pes-lev " Zakaj meča ločita sam lik kače Od psov? Meča sta del STRAŽARJEV (sarafinov), ki ju predstavljata demonska psa. Z mečema potiskata ido in pingalo človeka skupaj... Pove vse, da pač o teh zadevah nimaš vedenj, pa marsikaj zmoreš. Kot praviš takšen si da drugi lahko samo pritrjujemo tvoji genialni vsevednosti. Sam debatiram o simboliki, detajlih in se tudi podučim in učim. Imam izkušnje tudi o tem da kaj novega izvem. Verjetno bi se morala pogovoriti na 4 oči.

Vladislav:) Pa si ti dober pogledal lik kače? Nepomembno pes-lev pomebna je celotna kompozicija. Po tvojem ti poznaš pse s ptičjimi kremplji. Zakaj imata na repu plošči in zakaj sta psa obrnjena drug proti drugemu ? Isto je glavama kače ,kača je ena sama niso dve..Zakaj le? Zakaj meča ločita sam lik kače Od psov? Prehitro nekoga,ki ti ni všeč sodiš. Imam občutek,da ti veš vse,drugi lahko samo pritrjujemo tvoji genialnosti. Preveč si nervozen, malo se ohladi ,če se da.

haapy yack : "Ko vidiš koliko folka hodi na trapaste športe z žogo in kolikšna je gledanost glupih nanizank, ki ti jih turijo kabelski operaterji potem ti je popolnoma jasno, da ne bo nobenega omembe vrednega upora." Huda trditev. Prišlo bo do delitve duhov. In ZADJE SODBE. Ja kar naprej se napoveduje porečeš. Tokrat se programira preko informacij in bo huda ODPLAKA. Še skrivnost v katero ne verjameš. Svet je sestavljen iz nivojskih inteligenc. Pomembni procesi, ki se dogajajo pa so predvsem nevidni. Hvala haapy yack. Zanimiva oseba si.

abram1b2 Cej: "Nočem ti oporekati, toda Pazuzu nisi pravilno razumel." Predlagam da še enkrat ali par krat prebereš. Gradiva o tem demonu je več. In niso centralna tema tega bloga. abram1b2 Cej : "Rmept* - Amept* oba lika krilatih levov itd." Pazuzu ima osnovni simbol PSA in ne LEVA. abram1b2 Cej: "Merkur je samo glasnik med bogovi- in nima povezave s Sumerjem." Tu nastopa Merkurius kot simbol trgovanja z vsem, nikjer ne omenjam povezavo s Sumerjem. Ljubezen ne pozna trgovanja, tudi temelj Sumerja ne. O tem kar si tokrat napisal - blefer!

Vladislav:) Nočem ti oporekati ,toda Pazuzu nisi pravilno razumel. Simbol je veliko bolj kompleksen kot si ga obrazložil ti.Že sama dvoglava kača pomeni enotno EM valovanje v dvigu in padu. Simbol predstavlja enotno večno sedaj vseobsežno vesoljno samozakonitost.Sočasno rotacijo samozlivanje v nasprotni smeri Rmept* - Amept* oba lika krilatih levov itd. Zadevo obrneš preveč na poljudno umetniško razlaga,ki ni reana. Spoštujem tvoje delo,a zdi se mi,da želiš zadeve spremeniti po svojem občutenju simbolov..Ne zameri zame so te razlage nerealne. Merkur je samo glasnik med bogovi- in nima povezave s Sumerjem.

haapy yack Loti se simbola ovijanja dveh kač kot simbola zdravja ali "boga" trgovine, ali kar Setha in ga logično razloži? Bo šlo?

Fr Ro St: "Upor proti ČEMU!?" Dobro vprašanje. Smo kot v pralnem stroju, ti pa kot cunjica v njej kričiš vprašanje. Proti čemu na se borim? Blog je posvečen povsem nasprotni tematiki: Kdo sem, kaj sem, saj se šele, ko se poznam in stavim na lastne sile, lahko sploh začnem smiselno upirati vsem, ki hočejo GOSPODOVATI nad menoj samim. V nas se skriva marsikaj in moč plahutanja "metuljevih kril" kar lahko zaniha dogajanja na drugem koncu Zemlje. Teh "kril" še nimamo, a zagotovo počasi rastejo.