Članek
POLPISMENOST DELA VLADNE EKIPE IN UMETNA KRIZA V LUKI KOPER
Objavljeno Jul 04, 2016

Ali je Miro Cerar (trenutno še premije), DOBER DELAVEC. Glede na milijonske škode, ki so posledica umetne krize v Luki Koper, ki jo je povzročil z Jazbeci, Dragonjo, Gašperšičem je jasno da ne. Iz dela ne naredi VEČ ampak MANJ.

Zakaj imamo tako nesposobne oblastnike. Ker so nastavljeni s strani lobijev. V bistvu so samo poslušni. Za poslušne je značilno da SLABO SLIŠIJO in da niso inovativni. Najbolj zanimivo je da niso vsi v vladi negativci, ampak prvi prevladujejo.


Državo morajo voditi DELAVCI, torej tisti, ki znajo delati. Miro Cerar vsak dan zapored dokazujete da ste slab delavcev in zato se umaknite tistim, ki to hočejo in znajo.



Kdo pa si ti Miro, da bi na kaj pristajal?
Državljani na to PRISTAJAMO. To Je dovolj. Ker vem, da si pravno polpismen, povem da si preberi 3. člen Ustave par krat zapored - lahko dobiš še inštrukcije. V Sloveniji ima oblast ljudstvo, ki jo izvršuje NEPOSREDNO... Vir

 Delavci v Luki Koper že tretji dan blokirajo dostop v pristanišče.
Zahtevajo odstop ministra za infrastrukturo Petra Gašperšiča in državnega sekretarja Metoda Dragonje.

Državni sekretar odgovoren za gospodarjenje z javnim premoženjem Vir dela podatkov "Uspešno" je prodal LEK, namesto da bi ga združil s Krko in kot vsi "dobri" stari kadri je bil povezan z NLB (direktor predstavništva Nove Ljubljanske banke) ipd

Politika se bo morala umakniti STROKOVNOSTI, konkretni sposobnosti in konkretni kvaliteti dela. Plenjenja in premetavanja žonglerskih krogel sem ter tja je konec. Državni tožilci za pregon kriminala morajo TAKOJ DOBITI podatke, ki jih zahtevajo za pregon sumov kaznivih dejanj povezanih z davčnimi utajami in odsvojitvami denarja v davčnih OAZAH ipd.
Vlado mora prevzeti STROKOVNA EKIPA.




Predlagam da postanete en od podpisnikov SPLETNE PETICIJE za podporo Luki Koper.


https://youtu.be/1cI7ov5x1gM

RTVS je zopet imela dober novinarsko raziskovalni prispevek oddajo v oddaji TARČA. Tokrat o LUKI KOPER.
Prispevek nehote razkriva samoumevnost govorcev glede odnosa lastnika do zaposlenih, ki ga morajo brez prizivno ubogati. Razkriva zavajanja glavnih akterjev te UMETNO POVZROČENE KRIZE v Luki Koper.

Vredno ogleda. In zahvala ekipi Tarče. Celoten posnetek dobite tu:
LUKA KOPER, KOMU MOČ IN DENAR?


Temelj vseh prevar, tudi krize v Luki Koper je RAZLASTNINJENJE DRŽAVLJANOV dokumente lastninske prevare.


Pa še to. Da ne boste mislili da se Luka Koper NE LASTNINI.
Samo večinski del je še skupna lastnina.
Vir slike

K A Z A L O