SODBA PAPEŽU IN OSTALI KAMARILI

Oddajvladislav stres, dne 2014-11-26 ob 20:11:16

EU je v bistvu DIKTATORSKA TVORBA, ki jo je nujno spremeniti ali pa iz nje IZSTOPITI. DA, se strinjam
 
  NE. EU je demokratična skupnost držav, ki daje pogoje: blagostanju samostojnosti in varnosti. Njeni predstavniki so že ustrezno voljeni.
 
  NE VEM
 
 
EU je pred notranjim obračunom, ki se na videz kaže kot glasovanje o nezaupnici EU komisarju jutri 27.11.2014. Razkrilo se je namreč da je C. Junker kot visok bančni funkcionar in nato predsednik vlade pomagal da so multinacionalke še hitreje obvladovale nacionalne trge ipd.
Izza projekta preureditve EU in s tem, odpoklica predsednika EU komisije pa stoji francoska politična stranka - Nacionalna Fronta pod vodstvom Marine Le Pen, ki je na letošnjih Evropskih parlamentarnih volitvah postala največja politična sila v Franciji, saj je osvojila največ poslanskih sedežev EU parlamenta (več). Podobno je zgodilo tudi pri njeni sosedi. Tudi angleška politična stranka UKIP in ima podoben program in ji predseduje Nigel Farage tudi oni so v svoji državi dobili največ glasov na letošnjih EU volitvah. Tako NF kot UKIP zagovarjata bistveno večjo samostojnost držav članic, če pa se tega ne doseže zahtevata izstop iz EU. Več PREUREDITEV EU IN IZSTOP IZ NATAJutri 27.112014 se bo glasovalo o nezaupnici EU komisarju, ki je dejansko najmočnejši politik te zaenkrat žalostne zveze EU držav. Naši poslanci se kar vnaprej že izrekajo. Milan Zver bo npr. podprl Junkerja in ga argumenti pobudnikov razrešitve Junkerja ne zanimajo. Itak je v svojih mandatih obogatel na račun davkoplačevalskega denarja in postal evrski milijonar.Drobiž” ga ne zanima. Takšne imamo za svoje predstavnike in nas je za takšne lahko sram, da so naši sodržavljani.

Brez predhodnega dogovarjanja, mimo pravil glede nevmešavanja verstev v politiko, mimo načela enakopravnosti verskih skupnosti… je včeraj 25.11.2014 papež, (ki si je nadel ime Frančišek) potoval v Strasbourg? Tam so bili takoj mediji, na stotine kamer in samo nekaj vernikov.


Tam je takoj po prispetju odšel za govorniški oder pred nabito poln parlament Evropske Unije, To je nenavadno, saj je tam običajno tudi med zasedanji vsaj 1/3 kar naprej prazen. Podobno je kasneje predaval o etiki ipd v palači Sveta Evrope. Zakaj je to storil in to “na vrat na nos”?
Zato ker grozi, da se začne odstavljati NJEGOVE več in manj posvečene KADRE.


V govorih je papež izpostavil del dejanskih (pravih) problemov in krivdo za njih zvalil na birokracijo EU in na neinovativost... parlamentarcev ter vseh, ki tam delajo. Ključni problem EU neznosnega političnega sistema je ravno izločitev demokracije. Posledice nedemokratičnosti EU inštitucij so hlapčevski, večinoma v lože strukturirani kadri. Oni so tisti, ki izvajajo agendo UNIČENJA. Papež je krivdo za stanje valil na uradnike (birokracijo).
S spretnim leporečenjem je dal podporo predsedniku EU komisije - Clod Junkerju, ki mora samo še ponoviti, da je dejansko temeljni problem birokratskost, okostenela miselnost… in da bo to spremenil in izboljšal delovanje aparata, ki mu načeljuje. KAMARILA vodilnih (duh) ovnov namreč ne sme pasti, saj je s tem ogroženo izvajanje AGENDE - več GSO (gensko spremenjenih organizmov), uravnavanje vremena, privatizacija vsega imetja državljanov, tudi vodnih virov, popona kontrola vključno s čipiranjem prebivalstva, nadaljnje poglabljanje razredne družbe, utrjevanje dogmatičnosti in “kadrovsko prestrukturiranje upornih”…
Prve poteze pa morajo biti vzpodbudne - torej manj popolnih revežev, uvoz beguncev - ki so sicer begunci ker ravno EU države prek NATO zveze bombardirajo države iz katerih bežijo ipd.
Papež pa je nekaj razkril. Razkril je svojo praktično DIKTATORSKO MOČ. Naslednjič v EU parlamentu in v Svetu EU lahko uprizori kar mašo in to tedensko?
Papež Frančišek ni pozval vodstva EU k miroljubnemu ODSTOPU, saj je sestavljen iz samih MILIJONARJEV, ki so večinoma že odločali s katastrofalnimi posledicami. Ravno oni so namreč tudi odgovorni za vse kritike, ki jih je izrekal.

Ni se zgrozil da nobena država EU, torej tudi v hlapčevstvo podrejena Slovenija v generalni skupščini Združenih narodov, ni obsodila neo nacifašizma ! Kljub temu da so s tem EU države posredno podprle ponoven vzpon fašizma je za resolucijo in proti fašizmu glasovalo 115 držav sveta. Proti resoluciji pa so bile samo tri države, ki so kot kaže lahko tudi javno izrekajo za fašizem: ZDA, Kanada in Ukrajina. Vir rezultati glasovanja v ZN;
http://www.un.org/en/ga/third/69/docs/vo
ting_sheets/L56.Rev1.pdf


Zanimivost pa se skriva še nekje drugje. Mediji so ta dogodek zamolčali in to povsem. V (tudi) naših časopisih, elektronskih ipd medijih tako ne morete najti informacije, da je bila dne 21. Novembra 2014 v Generalni skupščini Združenih narodov v New Yorku obravnavana resolucija, ki obsoja poveličevanje nacizma, nacistične simbolike in zanikanja holokavsta. Glasovanje je bilo pravi hladni tuš. Slovenija resolucije Združenih narodov NI podprla in je ena izmed 55tih držav, ki dovoljujejo poveličevanje nacizma. Povsem drugače - NEEVROPSKO pa je ravnala Srbija, bila je namreč edina od držav bivše Jugoslavije, ki je glasovala za obsodbo.

Papež pa je o tem molčal. MOLK V TEM PRIMERU JE ZELO ZGOVOREN. V koncentracijskih taboriščih so fašisti imeli tudi molilnice oz.cerkvice. Ni da ni. Več: ZANIKANJE HOLOKAVSTA s strani škofov.


In kako jih kasneje G ki je celovitost O SPODi, saj so SPOD - spodaj.

Ali je tudi ta papež glasnik PROTI ali ZA IZVAJANJE IZVIREGA GREHA, torej deluje tako, da se onemogoča razširjanje pogoltnosti,ustrahovanja, napuha, brezbrižnosti… ali pa to posredno podpira – dejanja, storjena v senci, samo prikrivana z leporečjem dobrotnih in iskrivih misli, presodite sami. Presodil pa bo tudi sam.


Sami zidajo svoj BABILONSKI STOLP


Trnovska cerkev sv. Janeza Krstnika, Ljubljana, Slovenija

IOAHIM: "Čaščenje rojstva nadčloveka, MArija z otrokom spredaj molilni oltar"
BOAZ: "ENEJ kot velikan, je kot Janez Krstnik za RKC „POGAN“ zato si ne zasluži molilnega oltarja"

V tujini ta tema že dviga veliko prahu, v Sloveniji in vseh držav članic EU pa mediji o tem škandaloznem glasovanju kot običajno poslušno molčijo!
S tem se dokazuje da je EU v bistvu DIKTATORSKA TVORBA, ki jo je nujno spremeniti ali pa iz nje IZSTOPITI.
Ta tematika se obravnava tudi na družbenih omrežjih: FB

V ozadju pa poteka še en boj; Kako preprečiti prihod kitajskega kapitala v Slovenijo. Samo par dni je potreboval nemški predsednik da je prišel v Slovenijo MREŽITI PODJETNIKE večjih slovenskih podjetij. Sklepajo posle, da se izloči konkurenca. Preje pa 14 let nobenega visokega obiska iz Nemčije. Takoj po prihodu podpredsednika Vlade Ljudske republike Kitajske Wang Yanga, ki skrbi za razvoj gospodarstva 20. 11. 2014 (Vir),
je 25.11.2014 na obisk (nepričakovano) prišel Nemški predsednik Joachim Gauck da utrdi sicer že tradicionalno dobro gospodarsko sodelovanje med državama (Vir). Ni da ni.
Preko razširitve gospodarskega sodelovanja na več partnerjev bi se namreč lahko bolj snemali "S KETNE" in bili samoniklejši.V KAJ VERUJEJO OBAMA PAPEŽ IN OSTALA ELITA TEGA SVETA?


AVE EMONA IN NOVI SVETOVNI RED


K A Z A L O
in prošnja po pomoči
profileimage
Všeč mi je
2
Komentarji
3
vladislav stres
0
Dec 01, 2014
Hvala Stoyan Svet.

Lara malce sem preletel "mentalna-telovadba-za-vecne-pubertetnike"
ampak to verjetno ni daješ kot odgovor na sporočila bloga.
Če pogledaš še ostale bloge veš da nisem kritiziral sami višje od naših oblastnikov, ampak tudi njih same.
#3
Stoyan Svet
1
Nov 30, 2014
dobro si to napisal Vlado, pohvala in hvala.
#2
Lara Arh
0
Nov 30, 2014
kak sem že sama na svojem fb profilu zapisala?
Ko politiki svojo notranjo sceno popolnoma sjebejo, da jim znotraj lastnih držav začno dajati nezaupnice, takrat se odločijo "to go global"... realna slika EU-ja. Sem pa kritiko o tem napisala tudi v svoji "knjigi" - http://www.publishwall.si/lara.arh/post/109053/f-bullshit-mentalna-telovadba-za-vecne-pubertetnike

Kaj se v resnici za vsem tem skriva? Marsikaj... in še več...
#1
vladislav stres
vladislav stres
Objavil/a 2014-11-26 20:11:16 (Nov 26, 2014)
Starejša objava Novejša objava
KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
VRČ VAČE / VAŠKA SITULA - SEDEMDNEVNI RITUAL KNEZOV IN VOJVODE 2.
PREDAJA DOSJEJA MARJAN ČAD - OSAMOSVOJITELJI IN NJIHOVE LAŽI
VRČ VAČE / VAŠKA SITULA - SEDEMDNEVNI RITUAL KNEZOV IN VOJVODE
MATERA NARODA / IDEAL ŽENSKE
Volitve in dobro nedeljsko jutro!
SPREMEMBA VOLILNEGA SISTEMA BO ZOPET SAMO NAVIDEZNA
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
december 2019
PTSČPSN
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj