Pravica DO OTROK???

OddajVin Kos, dne 2015-03-06 ob 21:20:55

Iz dobronamernih ust sem danes slišal 

v naslovu zapisano sintagmo.

Je to res pravica? Je to stvar ljubezni (milosti) ali prava?
Je to področje hvaležnosti ali uveljavljanja, 
postavljanja s čim, vlečenja profita iz tega?
 
Imamo sploh pravico imeti koga - 
imamo lahko eden drugega? 
V veliki spoštljivosti samo,
se deležimo, smo se deležni
in smo za vsako bližino hvaležni . . .

 

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
7
Franc Jazbinsek
0
Mar 14, 2015
Vse kar se da prebrati v vseh različnih oblikah spolnih zakoncev in posvajanja otrok izven klasičnega zakona mama oče, pelje ljudi vstran od veliko bolj pereče teme, ko se gre za otroke ki živijo navzven v normalnih familijah, navznotraj pa vzganjajo očetje posiljstvo svojih otrok in sadizem vseh oblik mučenja. Kriminali na najvišji ravni kje dnevno utrpijo številčni otroci, A niti lastne matere nočejo verjeti, ko jim otroci zaupajpo kaj počnejo očetje z njimi. Tako smatram, da je to iz najvišje inštance čista manipulacija kako od hudega kriminala, ki se vsaki dan dogaja usmiriti pozornost v drugo smer, kako nebi prišel ves resnični kriminal izpod tepiha na svetlobo, kje se pedofinci še skrivajo v naviodezno v normalnih familijaj saj, če bi prišlo na svetlobo bi najbolj prizadjalo najvišji vrh slovenske elite!
Otrok rabi enostavno osebo pa naj si bo to oče mati ali enakospolni zakonci! Osebe morajo biti pedagoško zadosti podkovane, ki mu bodo ob odraščanju stala ob strani in mu dale onbčutek zadosti ljubezni. Vse ostalo si današnji otroci pridobijo na cesti ob igranju v šolah, kar se nemore prištevati brez autoriternosti, kje celo vedenje izklučujejo, da so ti otroci zadosti pripravljeni za poznejše samostojno življenje. Te posledice so danes tukaj in teško je nekaj popraviti kar se je desetletja spregledalo zato ker so zakoni tako določali.
#7
Ana Kos
1
Mar 14, 2015
Franc,
otroci so zelo ranljiva populacija ... in homoseksulne zveze so še bolj krhke kot heteroseksualne ...
#6
Franc Jazbinsek
1
Mar 09, 2015
Pravico do posvojitve odtrok naj bi imel vsakdo kateri ima normalni status življenja neglede na spolno zakonsko zvezo, kot je to homo ali lezbike ali bisexueli! Izuzete pa morajo biti osebe, katerim se prišteva, da so pedofini!
#5
Ana Kos
0
Mar 08, 2015
Ludvik, to pa ne drži.
Še kako čutijo.
Sem 100 %.

Kdo pa ima prav razvita čustva, je pa drugo vprašanje.
Zakaj recimo jevčasih toliko grdega obtoževanja v "normalnih" parih, če so pa hetero in bi torej imeli normalno razvita čustva?
#4
Dajana Babič
1
Mar 08, 2015
Ojoj, Ludvik... kaj ne poveš? A pravim slovenskim hetero staršem pa je do otrok? Kaj pomeni pravica do otrok? Lastiti si otroke?

Heteroseksualci in homoseksualci se ne razlikujejo v odnosu do otrok popolnoma nič drugače kot do vsake druge stvari... pomembno je, kje je kdo na čustveni lestvici... Če je nekdo v agresiji, se bo agresivno obnašal do otrok - pa če je "normalen" ali gej.

Zakaj se o tem gejevstu ne govori naglas, čeprav je zelo razširjeno? Zaradi homofobnih, agresivnih heteroseksualcev... Veliko jih je med njimi tudi gejev, pa sami ne vedo, saj so bili vzgojeni v to, da je edina pravilna "usmerjenost" staršev moški - ženska.

Kdo pa bo govoril, kaj je pravilna usmerjenost? A obstaja kakšna komanda, kaj je prav in kaj ni?

Ja, komanda je narava oz. Bog. Bog pa nima religije! :) Vi, ki hodite v cerkev, ne lastite si Boga, saj Bog je ustvaril vse ljudi! Bog je od vseh ljudi, ne samo od tistih, ki hodijo v cerkev!

In to, da se rojeva vse več homoseksualcev, avtističnih otrok, ljudi, ki so ujeti v telo itd je načrt Boga. Načrt Boga je to, da so ljudje različni, ne da so vsi enaki!
#3
Ludvik Novak
1
Mar 08, 2015
zahvali se bogu in vsem svetnikom, da je homoseksualcem pogosto za otroke toliko kot za lanSki sneg. Materinska čustva (ali očetovska?!) so pri njih nerazvit, ostala so na stopnji nagona. HVALA BOGU!
#2
Ana Kos
0
Mar 07, 2015
Nekoč sem tudi jaz napisala en prispevek s podobnim naslovom:
http://ednevnik.si/entry.php?w=odsrcadosrca&e_id=104030

odsrcadosrca - Pravica do otroka?

Pravica imeti otroka? ... do kje je neka pravica
#1
Vin Kos
Vin Kos
Objavil/a 2015-03-06 21:20:55 (Mar 06, 2015)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
26. april
Dva ščepca žlehtnobe
Pričjočim pokonci so vstali lasje
Še en PPP (poskus pravičnega pogleda)
Ljudje z motnjo
Mislim tako, kot govorim
IŠČI PO ARHIVU
november 2022
PTSČPSN
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj