zoran janković/ Ljubljanske volitve: upravno sodišče ni bilo sposobno odločiti v primeru Zoran Janković
V KAKŠNI NEPRAVNI DŽUNGLI ŽIVIMO?! DEMOKRACIJA je v SLOVENIJI  SLABŠA KOT V TURČIJI!
Kako Ali Žerdin zavaja slovensko javnost! Režimski novinar, ki skrbi, da se "parazitske elite" ohranjajo na oblasti!/ Prispevek Alija Žerdina o Žanu Mahniču je pod nivojem resnega in verodostojnega portreta tedna. Žerdinovo izgovarjanje na finese čudežnega mehanizma zavor in ravnovesij pa tu nima kaj iskati, je žal zgolj opravičevanje zla, ki ga on ne čuti ...
drugi tir/ Pismo Dejanu Židanu: napovedani zakon o združenem poroštvu za 3. razvojno os skupaj z vladnim 2. tirom je neustaven!
Sancta sinplicitas – sveta preproščina za kakšne butlje nas imajo vlada in ta gospa ministrica !
Zoran Jankovič
zoran janković/ Ljubljanske volitve: upravno sodišče ni bilo sposobno odločiti v primeru Zoran Janković V KAKŠNI NEPRAVNI DŽUNGLI ŽIVIMO?! DEMOKRACIJA je v SLOVENIJI  SLABŠA KOT V TURČIJI!
zoran janković/ Spor glede lokalnih volitev stoji v predalu! Na kakšen način Z. Janković drži za vrat ljubljanske sodnike, da ni obravnave? Že leto dni sodišče v Ljubljani drži v predalu spor glede izvolitve Zorana Jankovića za ponovnega župana v Ljubljani. Zlorabil je javna sredstva in uvozil volivce iz področja držav bivše Yugoslavije za svojo ponovno izvolitev.
zoran janković/ Ustavimo LJUBLJANSKI KALIFAT župana Jankovića in MURGELSKI KALIFAT SLOVENIJA ! Ljubljančani smo ob koncu drugega mandata Zorana Jankoviča ZADOLŽENI NA GLAVO PREBIVALCA skoraj 4 X BOLJ KOT NA NJEGOVEM ZAČETKU.
zoran janković/ VSI ZA ENEGA EDEN (Janković) ZASE ! Ribja brv - ki niti ni most, ampak le prenovljena brv,  bi smela  stati reci in piši največ 110.000 eur,  ne pa 660.000 eur, kot jo je zaračunal Janković.
KOLEDAR DOGODKOV

KOLEDAR DOGODKOV

AKTUALNO
zoran janković/ Spor glede lokalnih volitev stoji v predalu! Na kakšen način Z. Janković drži za vrat ljubljanske sodnike, da ni obravnave?
Že leto dni sodišče v Ljubljani drži v predalu spor glede izvolitve Zorana Jankovića za ponovnega župana v Ljubljani. Zlorabil je javna sredstva in uvozil volivce iz področja držav bivše Yugoslavije za svojo ponovno izvolitev.
Slavko Kmetič/ Naj zmaga resnica – NE FAKE HISTORY o dogodku, ki ga nikoli ni bilo! MITING RESNICE 1.12.1989 ni preprečila tedanja SLO policija ampak SINDIKAT STROJEVODIJ s Slavkom Kmetičem na čelu.
zoran janković/ Upravna enota Ljubljana: Ponavlja se situacija pred volitvami 2018: UVOZ VOLIVCEV
Očitno se Bližajo predčasne volitve! Krona vsega pa je ZOKIJEVO sranje v PODTALNICO!
drugi tir/ Je pred vrati nov referendum? Poroštveni zakon nas prisiljuje podpreti oba projekta. Vrhunska manipulacija, ki bo padla na US Poroštveni zakon, ki zadeva dva različna projekta, to je 2. tir in 3.razvojno os, je neustaven in nezakonit, kajti referendumsko vprašanje ne bo mogoče postaviti tako, da bi se volivec  lahko odločil kateri projekt podpira.
Mojca Vočko/ Odškodninska tožba proti Časopisu Delo, ki je uničilo življenje novinarki Mojci Vočko! Psihični in eksistenčni umor! Zloraba sodstva - delo sodnice hudičevke! Narok za odškodninsko tožbo Mojce Vočko proti Delu je prestavljen na 6 februar 2020 ob 13 h.
Slovensko sodstvo/ Primer Milko Novič: Zelena luč za ubijanje na ulicah – Slovenija postaja Guatemala !? Evidentno je, da gre za izrazito mafijsko delovanje sodnikov znotraj sodne veje oblasti ! Naročniki umora dr. Janka Jamnika so bili iz prvih vrst ljudi jokajočih na njegovem pogrebu.
zoran janković/ Rubrika ali ste vedeli (zgodovina se ponavlja): Zakaj so izumrli mostiščarji? Ker so srali v močvirje iz katerega so pili. Zoran Jankovič DELA. Ljubljančani se bodo lahko v kratkem "pohvalili" s kanalizacijo nad bazenom pitne vode.
volilni sistem/ USTAVNA POBUDA! Napredek je sprva vedno nezaželen, dokler ga ne osvoji večina. Vedno pa ga začne manjšina ali posameznik. Demokracija je najbolj zlorabljena beseda, podobno kot svoboda. Vendar  je kljub temu ne smemo zavreči in podcenjevati, mnogo bolje je na njej  delati in jo razvijati.  Predvsem pa: če naj dobi pomen in vlogo, ki ji pripada, jo je treba udejaniti ..
dr miha tomšič/ Slovo od strokovnjaka, ministra za energetiko v osamosvojitveni vladi V prispevku v katerem se spominja dr. Mihe Tomšiča me Spomenka Hribar omenja trikrat. Hvala ji za spomin na tisti izgubljeni čas. Z dr. Miho Tomšičem sem zelo konkretno in odlično sodeloval. Bil je odprtega duha in pravo nasprotje današnjih ...
mediji/ Enakopravni v molku - Kolektorska demokracija ! Ni pomembno  kdo kaj reče, pomembno  je kdo kaj ne-reče ! Vsi smo enakopravni, samo nekateri bolj. Enakopravnost je v razlikah. Kam pa pridemo če bodo lahko vsi govorili, zato je nekaterim treba zamašiti usta!
POVEZAVE
VIDEO

Črna luknja slovenskega sodstva

prikaži časovnico

Vili Kovačič

pred 3 dnevi
Ljubljanske volitve: upravno sodišče ni bilo ...
Ali se bomo zgledovali po MOHAMEDANCIH !?Ponovitev volitev v največjem  mestu so dosegli celo  v TURČIJI, v ...
(1)
pred 5 dnevi
Kako Ali Žerdin zavaja slovensko javnost! ...
Znanilec drugačne politične normalnosti !Članek o Žanu Mahniču izpod peresa Alija Žerdina v sobotnem Delu, je milo ...
(0)
pred 6 dnevi
Pismo Dejanu Židanu: napovedani zakon o ...
Spoštovani gospod predsednik Državnega zbora g. Dejan Židan !PROSIM ZA SPREJEM na pogovor ! Če ste sprejeli ...
(0)
Dec 05, 2019
Spor glede lokalnih volitev stoji v predalu! Na ...
ODPRTO PISMO SODNEMU SVETUSpoštovani gospod dr. Erik Kerševan, predsednik Sodnega sveta  RS !Prejel ...
(1)
Dec 02, 2019
Naj zmaga resnica – NE FAKE HISTORY o dogodku, ...
Pravi borec za pravo stva , SLAVKO KMETIČ !
(0)
Dec 01, 2019
Naj zmaga resnica – NE FAKE HISTORY o dogodku, ...
SLAVKA KMETIČA predlagamo za najvišje državno odlikovanje ! Namesto Kmetiču so ga kasneje podelili Tomažu ...
(1)
Dec 01, 2019
Upravna enota Ljubljana: Ponavlja se situacija ...
Na Upravni enoti Ljubljana imajo dovolj. Največ dela imajo na oddelku za tujce. Zaposleni delajo dokler ne odide zadnja ...
(0)
Nov 30, 2019
Je pred vrati nov referendum? Poroštveni zakon ...
Spoštovani !Poroštveni zakon, ki zadeva dva različna projekta, to je 2. tir in 3.razvojno os, je ...
(1)
Nov 30, 2019
Odškodninska tožba proti Časopisu Delo, ki je ...
Narok za odškodninsko tožbo Mojce Vočko proti Delu je prestavljen na 6 februar 2020 ob 13 h. Gre za 300.000 eur ...
(5)
Nov 24, 2019
Primer Milko Novič: Zelena luč za ubijanje na ...
Bistvo primera dr. Novič in podobnih je: podivjana U D B A je ušla iz vajeti svojih šefov, zato ...
(0)
Nov 24, 2019
Rubrika ali ste vedeli (zgodovina se ponavlja): ...
Zakaj so izumrli mostiščarji?Ker so srali v močvirje iz katerega so pili.Zakaj so izumrli Emonci?Ker so pili ...
(0)
Nov 20, 2019
USTAVNA POBUDA! Napredek je sprva vedno ...
Spoštovane poslanke in poslanci, vodje poslanskih skupin !Demokracija je najbolj zlorabljena beseda, podobno kot ...
(3)