Članek
Priprava na snežni metež ;)
Objavljeno Feb 04, 2015

Prižgem radio in poslušam v eni uri pet obvestil o snežnem metežu, ki se nam obeta. Pa menjam postajo in isto "sranje"...Grem malo čekirat fb....in naslovi: zasnežilo nas bo, veter bo gradil snežne meteže do enega metra, padlo bo 50 cm snega, itd. Ok, spominjam se kot otrok, da je bilo ogromno snega, veselo smo gazili v šolo 3 km daleč :) In bilo je fino,..premočeni, premraženi in nikoli bolni.

No, od tistih dni se je marsikaj spremenilo, sedaj ga ne maram, snega namreč in zgleda da sem nevede to prenesla tudi na svoje otroke:) Pa sva z najmlajšo sklenili, da bova vikend preživeli tako čisto po babje. S termostatom na 24 stopinj, kokicami, kupom filmov in totalno brezdelje, nebeško :)

In potem si premisli. Greva se kopat je rekla :) Bova gledali kako sneži iz vode. Brezdelni vikend je šel po gobe, ker vem, da se na kopanju z njo ne bom spočila, kvečjemu še bolj utrudila:) Mogoče pa se me vreme usmili naslednji vikend in pošlje še en snežni metež, že zaradi tega, da bodo mediji imeli kaj objavljati..kajti sneg je osmo čudo, kot da ga nikoli ni bilo. In kaj naj rečem, mlajša generacija zmeraj zmaga:) Grem v iskalno akcijo na brisače in kopalke...vsaj kreme za sončenje ne potrebujem:)

Točno tako Zlobni :) Vcasih je bilo fino a ne? Danes pa nam je napoti 10 cm snega, ker se nam vsem nenehno nekam mudi...Zato sem si zaželela brezdelen vikend pa bom tud jaz očitno po polžje lezla po cesti :/

Haha Dajana, sem prebrala ja....a ni bilo to pred leti in leti nekaj povsem običajnega..pa smo ravno tako šli v šolo in starši v službo...sedaj pa zapade 15 cm in panika povsod...na cesti pa itak..takrat bi morala večina voznikov ostati doma, ker ali res ne znajo voziti ali pa so prišli iz dežele kjer snega ni :))

Evo tole sem objavila na FB zidu včeraj: Že nekaj časa strašijo, da bo v petek snežni metež. Rekla sem tamalima, pa sta vprašala... Kaj je to, snežni metež? Jaz sem rekla,da nimam pojma, po moje nekaj takega kot vihar. In...joj, jaz pa moram v petek k tabornikom...kako pa bom šel.. mogoče takrat ne bo smel nihče iz hiše.... Kiki pa je rekla samo: O, hudo!