“Edini zakoniti varuhi Republike Slovenije so pripadnice in pripadniki obrambno varnostnih struktur Republike Slovenije. Vsak drug ‘postroj’ je nezakonit in spodkopava ustavno pravni red!” Tako aktualni premier Marjan Šarec, ki te dni skozi parlamentarno proceduro krpa nekaj,kar naj bi se imenovalo 13. slovenska vlada. Sporočilo preko twiterja je njegovo uradno stališče do razkritja obstoja enot Šiškovih gošarjev. Ker pa naš narod dokaze hrani, tudi te, ki so povezani s Serpentinškom, danes pa premierom Marjanom Šarcem, človeku takoj na misel pride, da Šarec pljuva v lastno skledo ali pa siromak ne ve, kaj izjavi oziroma, kaj se mu zapiše. Sam se je nič kolikokrat junaško postavil sredi gošarskih do zob oboroženih enot, ki prav gotovo "niso zaakoniti varuhi Slovenije," kakor je zapisal v svojem tw sporočilu. So pa varuhi komunističnih revolucionarnih prevratnikov, ki so z represijo in množičnimi poboji zavladali in 45 let vladali v nekdanji komunistični Jugoslaviji.

Kaj je že dejal eden od komunističnih krvnikov Ivan Maček Matija? Da bi jih ljudje obesili na prvo drevo, če bi vedeli, kakšne svinjarije so počenjali! Danes se več kot dobro ve, kakšne svinjarije so počenjali, več kot 600 povojnih morišč priča o tem, da so nad lastnim narodom izvajali genocid, da so poklali nekaj deset tisoč Slovencev samo zato, ker so hoteli biti in ostati Slovenci, ne pa privrženci komunizma. To so počenjali v praktično istih uniformah in z isto ikonografijo, s katero njihovi sledilci in potomci do zob oboroženi javno paradirajo po Sloveniji. Globoka država je uspela vsiliti revolucionarno ikonografijo NOB praktično na vse javne dogodke in proslave,  povezane z zgodovinskimi prelomnicami za slovenski narod: njihovi prapori so prisotni na proslavah 150 letnice slovenskuh taborov, na prireditvah ob priključitvi Prekmurja matici, ob proslavah dogodkov, povezanih s slovensko osamosvojitvijo, celo v hramu slovenske demokracije v Državnem zboru paradirajo s prapori z rdečo zvezdo. Zato pa na teh dogodkih ni prostora za prapor združenja VSO, edine veteranske organizacije, ki neguje vrednote slovenske osamosvojitve. 

							                         

Kakšna je razlika med Milko Planinc 1945  in Violeto Tomoč 2014? Nobena, prva je bila del krvave jugorevolucije, druga pa njen apologet!

Kakšna razlika je med partizankami, ki so maja 1945 pobijale po Kočevskem Rogu in njihovimi ideološkimi potomci 2014 na Planini

Reformiranim komunistom, ki jih vodi danes drugi človek države, predsednik parlamenta Dejan Židan, in seveda njihovim botrom, ki jim slovenska osamosvojitev ni bila in jim še vedno ni intimna opcija, vse to uspeva tudi 27 let po osamosvojitvi. Židan na borčevskih proslavah, kjer so prav tako prisotne oborožene formacije pod rdečo zvezdo, z vpitjem kako nujen je boj proti fašizmu in nacizmu, k čemur doda obtožbe na račun Janševe SDS, da se spogleduje s skrajno desnico, izrablja podzavestni strah ljudi pred zunanjim in notranjim sovražnikom. S tem so komunistične oblasti desetletja "pitale" ljudi.

Torej Marjan Šarec, predsednik vlade! Če je sporen Šiško in njegove varde, so še prej ustavno sporne do zob oborožene kreature ZZB, ki spodkopavajo ustavni red Republike Slovenije. Čas je, da se jim prepove delovanje, odvzame vso orožje in izbriše s seznama organizacij, ki jih tako na debelo financira državni proračun!