V novem Panorama Glamping Visole nad Slovensko Bistrico so s projektom sledili butičnosti v zelenem okolju, za zahtevnega obiskovalca, ki išče mir, raznolika in aktivna petzvezdična doživetja.

V Visolah nad Slovensko Bistrico so maja 2018 odprli prvo glamping hiško. 

Zemljišče z razgledom, centralna lega z odlično dostopnostjo do okolice, svež zrak, zdravilni Pohorski gozdovi, sončna lega in poseben design nudijo nadstandardno bivanje v naravi za goste, ki si želijo luksuzno doživetje v naravi. Prednost novoodprtnega glampinga je v hiški, ki je močna, stabilna in udobna.

Po projektu so glede na velikost zemljišča predvidene 4 hiške, cilj pa je ohraniti butičnost in višjo raven.

Gostom bodo ponudili tudi zimski glamping, saj je hiška predvidena tudi za hladne dni. V zimskem času so v neposredni bližini smučišča, terme in wellness ponudba.

Glamping na vznožju pogorja Pohorja


Leseni hiški stojita na vznožju pogorja Pohorja, ki v poletni vročini nudi sveži gorski zrak pohorskih gozdov, pozimi in vse do pozne pomladi, pa smuko po pohorskih smučiščih. Slovenska Bistrica izhaja iz besede bystrica v pomenu 'hitro tekoča,deroča voda', katero lahko obiščete v Bistriškem vintgarju, dostopnem peš od vaše hiške.

Slovenska Bistrica je s svojo ugodno lego na križišču cest Maribora,Celja in Ptuja, tudi izvrstna izhodiščna točka za ogled teh mest.

Odločite se za oddih v pristno naravnem okolju v osrčju Slovenije, s številnimi možnostmi aktivnega oddiha ali pa samo sproščanja ob čudovitih panoramskih razgledih.