Članek
Presenetilo vas bo, ko boste prebrali, kaj je največji problem pri zdravljenju raka
Objavljeno Oct 05, 2017



Nekaj prav nenavadnega se dogaja na področju modernih postopkov zdravljenja raka. In ne, ni problem v zdravnikih!

Živimo v času izjemne revolucije na področju zdravljenja najhujših bolezni. predvsem gre za rakava obolenja. A ta revolucija nima enega glavnega junaka, pač pa dva. Zdi se, kot bi zdravniki tekmovali, kateri pristop je boljši: imunoterapija in personalizirana medicina.

Bistvo imunoterapije je, da zdravila sprogramirajo imunski sistem, da sam napade škodljive celice. Bistvo personalizirane medicine je v tem, da vsakdo dobi zdravila, ki so mu pisana na kožo, ki nimajo stanskih učinkov in so zaradi tega bolj učinkovita. Zelo podobno, kot homeopatija, vendar s podporo velikih farmacevtskih družb.
... ...

Preberite več na Vemkajjem.si ...

Je veliko naravnih zdravil za raka.....najbolj mi je všeč sladki pelin z železom, zaradi hitrega delovanja (nekaj dni) Citat : Uporaba artemisinina (slaki pelin) rakave celice pri raku dojke uniči skoraj stoodstotno. Če uporabijo samo artemisinin, je uničenje 28-odstotno, če pa mu je dodano železo, se poveča na 98 odstotkov. Dobra novica je tudi, da zdrave celice ta snov pusti pri miru. Vir: http://revijazarja.si/clanek/nasveti/57dfa460a6320/ali-sladki-pelin-res-ubije-raka

Nekaj upanja za preživetje: GOOGLE: Revolucionarna terapija proti raku "pot v novo dobo zdravljenja"

Joj Zim Zelen, to je pa zelo žalostno .... Še posebno hudo bo, če bo hudodelski združbi Monsanto s svojimi strupi uspelo uničiti vse rastline, razen njihovih gensko spremenjenih spačkov. AVAAZ-u je uspelo v samo šestih dneh zbrati en milijon podpisov za prepoved njihovega novega strupa Dicamba. Ljudje se bomo morali prebuditi v delovanje, če želimo preprečiti uničenje našega naravnega okolja

Obetavne snovi se najdejo v rastlinah. Njih usoda je pa kruta, kajti veliko rastlin dnevno umre za vedno, ker človek zna to temeljito uničiti, še predno bomo izvedeli kakšno dobrobit nosijo v pozabo. (Na stotine zdravilnih rastlin je zaradi onesnaževanja okolja in iskanja novih zdravil na robu izginotja, je objavila britanska nevladna organizacija Botanic Gardens Conservation International. Ogroženih je več kot 15.000 medicinskih rastlin, ki rastejo v divjini.)

Osrečila me je novica, da kemoterapija (proti raku) v resnici ubija, veča pa zaslužke medicinski mašineriji. (pobral od tega: Dr. zdravnik Hardin B Jones - )

Nujno potrebujemo zdravilo za našo rakasto družbo.