Žalostne, utišane zgodbe

Oddajvanjo trentelj, dne 2015-09-26 ob 10:28:03

Po Facebooku je zaokrožil zapis domnevnega policista: "Imam tri otroke in hendikepirano ženo. Stiskamo se v podnajemniški luknji, životarimo. Zanimivo je gledati uboge begunce z najnovejšimi iPhonei, medtem ko se moram jaz ubadati s stisko, ali bom lahko nahranil štiri lačna usta ..." Napovedal je, da se bo s sodelavci udeležil shoda proti beguncem. Je storil kaj narobe

Policija: Če je to res napisal policist, gre za kršitev

Moje mnenje: za marsikaterimi vrati družin policistov, medicinskih sester, gasilcev (nasplošno nižjih državnih uslužbencev) se skrivajo žalostne zgodbe ali kot kaže primer, jih morajo skrivati. Javnost ne zme izvedeti za njihove tegobe, saj bi takšno razkritje umazalo ime posameznih ministerstev. Po drugi strani si pa višji uradniki delijo velike denarje za razna "kvazi" svetovanja, predavanja, modrovanja......... Seveda, tudi to mora ostati skrito očem in ušesom javnosti. Žalostno, kam plove SMC Slovenija.

profileimage
Všeč mi je
1
Komentarji
2
vanjo trentelj
1
Sep 28, 2015
Vojaki vsekakor spadajo tu zraven, v to kritično skupino najslabše plačanih državnih uslužbencev. Na njih sem enostavno pozabil, se opravičujem.
#2
Franc Jazbinsek
1
Sep 28, 2015
Katastrofalna neurejenost socijalnega neuravnovešenja v Sloveniji uničuje temeljno jedro demokracije. Ko začne po šivih popuščati, se razpade slej, ko prej tudi najlepši kroj, kar ga pa v Sloveniji slovnski državlani, niso uspeli ves čas do sem nikoli doživeti. Policija kot vojska in nič majn medicinske sestre in gasilci, utrpijo ves čas breme vse nesposobne slovenske politike. V vsej moči ignorance, do teh utrpelih skupin si pa politični voluharji in številčni dobro pozicionirani, pa dovoljijo brez vsakega sramu prejemati preterano visoke honorarje! Temu napraviti konec, bo pa le mogoče, da bodo enega dneva vse te utrpele skupine stopile skupaj z dobro organiziranim ljudskim incijativam in vsi skupaj nastopili kako spremeniti celoten sistem. Sistem, ki bo omogočal, da bo ljudstvo tisto, ki bo kompiziralo odločitve Oblasti in ne več oblast sama, ki je zaradi posledic vsega do sem, napačnega sistema si dovolila posljuževati z sredstvi, brez soglašanja svojih volilcev. Sistem, ki bo omogočal vsakega odpoklicati, če bi kršil ustavna pravila. Ni več kaj za čakati, potrebno se je samo odločiti in skupaj stopiti, le tako se bo moč napačnega sistema iznebiti!

Čas se približuje, pogum nezadovoljnih že naraščuje, Oblast pa iz dneva v dan vse bolj obupuje!

Franc Jazbinšek
#1
vanjo trentelj
vanjo trentelj
Objavil/a 2015-09-26 10:28:03 (Sep 26, 2015)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Predsedniška lepota
Muslimanski pridigar
Meh za smeh
Alternativna zgodovina: kaj bi bilo, če Tito ne bi umrl leta 1980?
Bogastvo in regrat
Kako so anarholevičarji Prešerna preobrazili v partizana dražgoške bitke
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
september 2020
PTSČPSN
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj