Članek
Gospa Alenka Bratušek
Objavljeno Sep 06, 2014

Gospa Alenka Bratušek.          

Čeprav sem si nekako zaobljubila, da ne bom več komentirala slovenske politike in še manj osebe, ki so v službi te nacionalne panoge, bom vsojo obljubo prekinila iz dobrih razlogov, kar ni greh. Kaj ne?

Vse kar berem in gledam v medijih, posebno pozornost ljudje res obračajo na Face book-u, da sem še jaz osebno kot ženska prizadeta. Gospe Bratušek ne poznam, se nikoli nisva srečali, a mi je zelo simpatična, saj je lepa ženska. In seveda, ne glede na opazke in primitivne pripombe večine slovenskega naroda, gospa Alenka Bratušek je zelo pametna. Dokaz, da je uspela v sam vrh, se prebila in pometla je z večino moških. Osebno ji ponovno čestitam. Enako sem to storila tudi na FB ob njeni izvolitvi za gospo Premier.

Ljudje, lahko še po meni udrihate, a naj vam povem, da pot do samega vrha ni enostavna. Osebno si štejem v čast, da je predstavnica ženskega spola le prebila zid moške vladavine. Štejem si v čast, da ima Slovenija lepo zastopnico ljudstva, ki je vsaki dan bolj in bolj depremiran in ljubosumen. Pa požrite se od ljubosumja.

Vse kritike, zaradi njenega neznanja tujega jezika je malenkost, se ga bo že naučila, tudi jaz sem se jih in še marsikateri drugi. Tudi modno se bo oblekla, tudi jaz se. Če pa se njene lepe noge bolj vidne od drugih, je pa tudi to posebnost. Marlene Dietrich jih tudi ni skrivala. In, da gospe Bratušek ne primerjam z drugimi, je ne kritiziram, saj ne nosim njenih čevljev, ji samo želim, da bi ostala nasmejana in izpeljala vse svoje načrte. Zgodovina bo o njej pisala. jaz pa samo čestitke.

Ljudje malo več tolerance ne bo škodilo nikomur.

Lep vikend vsem.

Aleksandra Veble.