Članek
Zahvala iz srca
Objavljeno Aug 21, 2022

Ko smo v srcu, smo res mi, to kar smo, za kar smo se rodili, z namero in poslanstvom, za kar smo se utelesili na Zemlji: to je blagoslov ter veličastje zavedanja in razumevanja, naša pot ter poslanstvo.

To je najpomembnejše na svetu, za kar je vredno živeti. To je vse, kar potrebujemo, da optimalno živimo in delujemo, a samo v srcu, ne v glavi – nezavednemu umu, ki nas stalno prepričuje, da je to za nas najboljše, najustreznejše, idealno!

To je velika laž, naše poniževanje, uničevanje, samomor, saj je um del nas, naš temni jaz, ki je naš rabelj, mučitelj, uničevalec.

Nezavedni um je naš stalni, neskončni, večni mučitelj, uničevalec, morilec, ki nas lahko v trenutku ubije. Je naš večni manipulator, ki nas maltretira, ubija. Naša glavna naloga je, da ga prepoznamo, saj se stalno, vedno, neprekinjeno ukvarja z nami: nas nadzoruje, podreja, muči, nam nastavlja bonbončke nezavedanja. Zanje mislimo, da je to za nas najbolje, kar je možno v življenju, da je to za nas rešitev, po-moč, napredek.

Pa ni res: to je samo laž, past, uničenje, smrt. Nezavedni m nas vedno napada, v različnih preoblekah, na različne načine, ponuja se nam v nadvse privlačnih, lepih, zanimivih oblikah, ki so težko prepoznavne. To pomeni, da lahko pademo v brezno nezavednega uma in se šele takrat zavemo, da smo v njegovi pasti, v krempljih, iz katerih ni več izhoda, samo še večji propad ter smrt.

Iz tega propada nas lahko reši le zavedanje, pot vase, v svoje srce in osvobajanje sebe od  nezavednega uma, našega največjega sovražnika. Samo zavedanje nam daje moč, po-moč, da si lahko ustrezno in optimalno pomagamo. Ta pomoč pomeni, da lahko odstranimo iz sebe vse, kar smo si negativnega naložili vase, nase, v našo zavest in podzavest, od misli, čustev, dejanj, informacij, ki so uničujoče za nas.

Ta umska navlaka se v nas kopiči in če je ne odstranjujemo iz sebe, če ji pustimo, da se nalaga, se samo zasmraja, gnije. To nalaganje v nas povzroča ustvarjanje blokad, ki prekinjajo našo pretočnost, ustvarjajo filtre, zavese našega pogleda nase, na druge, na ves svet, ne nazadnje nam blokirajo naš dostop do srca. Te strupene blokade, zapore, nam sčasoma začno povzročati bolezni, tudi usodne.

Razbijanje teh blokad, odstranjevanje navlake nezavednega uma nam „vzame“ največji delež dela na sebi, v dvigovanju zavedanja in razumevanja. To delo je mukotrpno, počasno, a si ga lahko vztrajno s pomočjo glasnikov zavedanja, izdatno olajšamo in pospešimo.

Glasniki zavedanja so svetilniki človeštva ki pomagajo sebi, da lahko pomagajo drugim. S svojim delovanjem, zgledom in svetlobo, ki jo širijo, vzpodbudijo druge, da se jim pridružijo na poti zavedanja ter razumevanja.

Glasniki zavedanja so rojeni naravni zdravilci, ki ljudem stojijo ob strani (če za to zaprosijo) in jim preko svojega kanala s prošnjo višji inteligenci posredujejo univerzalno zdravilno svetlobo. Glasniki zavedanja so samo kanal in zaprosijo zanjo: vse ostalo naredi višja inteligenca, ki posreduje svetlobo posamezniku, ki jo potrebuje, se odloči ter zanjo zaprosi iz srca.

Ta prošnja je zelo pomembna, da ta postopek posredovanja steče, kakor tudi da se po prejetju univerzalne zdravilne svetlobe posameznik zahvali zanjo iz vsega srca.

Zahvala iz srca je izrednega pomena, saj iz hvaležnosti izvira vse: hvaležnost zdravi, je tudi aktivator tolmuna ljubezni v posamezniku. Tudi krog sprejemanja in dajanja se z hvaležnostjo iz srca sklene ter optimizira.

>> Iz: Priročnik za praktično razumevanje zavedanja (v pripravi); po poglavju: Zahvala iz srca;

po nareku višje inteligence zapisala Zvezdana Koželj, glasnica zavedanja, zdravilka notranjih in zunanjih bivalnih prostorov, intuitivna poznavalka energetsko pretočnih frekvenc in gradenj

*Višje zavedanje ne omogoča le boljšega zdravja, temveč predvsem modre oz. razumske življenjske odločitve. Z njim dosledno naslovimo vse, kar smo hote ali nehote pometli pod preprogo, nevidno breme pa onemogoča, da stvari vidimo jasno in zaživimo v lastnem miru.

Zavedanje po poti univerzalne naravne resnice je povsem nevtralna ponovna pot do sebe in dejanska samopomoč oz. prisebnost v najboljšem pomenu te besede. Temeljno orodje za dvig zavedanja so Učbeniki za tretje tisočletje, ki so duševno in telesno pomirilo ter prostorsko zdravilo. V njih je zapisano najmočnejše zavedanje. Smisel življenja je namreč biti v zavedanju in živeti sebe. Največ posameznik naredi z globoko srčno namero, da se premaga in s sodelovanjem z brezpogojnimi naravnimi zdravilci - glasniki zavedanja

Več informacij: ucbeniki.za.tretje.tisocletje@gmail.com, 041 435 785 (Bogdan), FB: Učbeniki za tretje tisočletje - Kako zavestno živeti sedanji trenutek in Modrosti univerzalne naravne resnice