Članek
Pesem enosti
Objavljeno Aug 11, 2022
Če je zgodba, ki jo ustvarja nezavedni um, ne pojdi za zgodbo, ampak se ustavi v srcu.
 
Če je jeza, jo sežgi z zavedanjem v srcu in jo povrni v svetlobo, pojdi po poti srca.
 
Če je želja po nekom drugem ali nečim drugim, ne teci za njo, ker te bo razcepila še bolj na dvoje. Raje pojdi po poti srca.
 
Kjerkoli je ego, ki dela razliko med tabo in drugimi, se bo v tebi pojavila votlost, ki je ni mogoče zapolniti s še več ega. Ustavi se in pojdi po poti srca.
 
Po poti srca hoditi in biti v srcu, pomeni biti v enosti s sabo. Kjer ni razlik, problemov, motenj, razdiralnih čustev, drame, evforije.
 
Kjer sem eno s sabo, sem po srcu eno z drugimi. V enosti so mir, svoboda in neodvisnost od ega. V zavedanju ne obstaja "ne": "ne" zavedanju je lahko le odgovor ega in nezavednega uma, ki preprečujeta enost s sabo in drugim.
 
Bodi v enosti. V enosti ni drugosti in ne dvojnosti. Samo bodi in se sprosti.
 
>>Po nareku višje inteligence zapisala Alenka Jovanovski, glasnica zavedanja, intuitivna raziskovalka in čutna poznavalka pretočnih energij
 
*Višje zavedanje ne omogoča le boljšega zdravja, temveč predvsem modre oz. razumske življenjske odločitve. Z njim dosledno naslovimo vse, kar smo hote ali nehote pometli pod preprogo, nevidno breme pa onemogoča, da stvari vidimo jasno in zaživimo v lastnem miru.
 
Zavedanje po poti univerzalne naravne resnice je povsem nevtralna ponovna pot do sebe in dejanska samopomoč oz. prisebnost v najboljšem pomenu te besede. Temeljno orodje za dvig zavedanja so Učbeniki za tretje tisočletje, ki so duševno in telesno pomirilo ter prostrosko zdravilo. V njih je zapisano najmočnejše zavedanje. Smisel življenja je namreč biti v zavedanju in živeti sebe. Največ posameznik naredi z globoko srčno namero, da se premaga in s sodelovanjem z brezpogojnimi naravnimi zdravilci - glasniki zavedanja