Članek
Dom naše duše
Objavljeno Aug 04, 2022

Ko smo v srcu, smo srce, smo vse, kar potrebujemo: imamo veliko srce, ki deluje, samo deluje v naše in najvišje dobro. Naše srce ni samo močna mišica, ki črpa, pošilja našo kri po telesu, ampak je dom, dom-ovina naše duše, ki je večna. Duša je naša energija, ki nas podpira, vodi, ki nam pomaga, da delujemo optimalno, da delujemo samo tako, kot je prav, res, dobro.

Ko smo v srcu, smo srce, smo vse, kar potrebujemo vsak trenutek večnosti, ki je enkraten in neskončen. Takrat smo večni, neskončni, takrat samo napredujemo v zavedanju in razumevanju, takrat samo smo ter delujemo, tako kot je res, dobro, prav. Takrat samo smo in delujemo, samo v srcu, ne izven srca. Ko izpademo iz njega, nas napade nezavedni um, ki samo čaka na tak trenutek, da si nas podredi, da ne delujemo več tako kot je prav, res, dobro.

Takrat nas začne naš nezavedni um napadati, uničevati z nalaganjem v nas, na nas različna nepotrebna, negativna bremena, ki nas zastrupljajo. To so predvsem negativne misli, informacije o dogodkih, negativna čustva, emocije, neustrezna doživetja izven srca, besede, scenariji, ki so plod samo njega, našega največjega sovražnika, morilca - nezavednega uma.

S čiščenjem, odstranjevanjem vseh teh negativnosti nezavednega uma, začnemo premagovati sebe, samo sebe, kar nam šele omogoči, da se dvigamo, rastemo v zavedanju in razumevanju. Ko smo v srcu, smo močni, večni, neskončni, takrat onemogočimo nezavedni um, da znova nalaga na nas, v nas vse negativnosti. Celo sproti si jih izmišlja, saj jih nikakor ne potrebujemo za ustrezno življenje, ki so za nas samo propad, uničenje, smrt.

Naša smrt je njegov cilj, je ves njegov bolni načrt. Deluje na pogon našega izčrpavanja, motenja naših frekvenc povezanosti z višjo inteligenco, našega pogrezanja v gnojnico, v smetišče vsega naloženega, negativnega v nas, in čaka na naš dokončni propad.

Protistrup zanj je samo zavedanje in razumevanje, pot vase, v svoje srce, samo vanj ter nikamor drugam.

V nas poteka stalni boj, vojna med srcem in nezavednim umom, večnima, edinima sovražnikoma, ki sta uničujoča tudi v svetovnem merilu.

Ta boj je večen, odkar se je duša učlovečila v posameznika, začne delovati naš nezavedni um.

Vojna je dobljena, ko dvigujemo zavedanje in razumevanje, samo naprej, navzgor, v neskončnost, ko smo se osvobodili nesnag nezavednega uma, in si ga podredili. Vojna je dobljena, ko smo se očistili vseh njegovih nečednosti in ko smo se od-ločili, da večno ostanemo v srcu, našem srčnem jedru, jedru modrosti, modrih odločitev, ki so modre investicije.

Zato se podajmo na pot zavedanja in razumevanja, pot v svoje srce ter nikamor drugam, samo vase, zase, za ves svet. Takrat bomo dobili vojno, takrat bomo premagali samo sebe, od sebe, od nezavednega uma in nikogar drugega.

Na prvi pogled majhne nepomembne zmage posameznikov, bodo kot plaz, tsunami, osvobodile človeštvo.

>> Iz: Priročnik za praktično razumevanje zavedanja (v pripravi); po poglavju: Dom naše duše;

po nareku višje inteligence zapisala Zvezdana Koželj, glasnica zavedanja, intuitivna poznavalka energetsko pretočnih frekvenc in gradenj ter zdravilka notranjih in zunanjih bivalnih prostorov

*Višje zavedanje ne omogoča le boljšega zdravja, temveč predvsem modre oz. razumske življenjske odločitve. Z njim dosledno naslovimo vse, kar smo hote ali nehote pometli pod preprogo, nevidno breme pa onemogoča, da stvari vidimo jasno in zaživimo v lastnem miru.

Zavedanje po poti univerzalne naravne resnice je povsem nevtralna ponovna pot do sebe in dejanska samopomoč oz. prisebnost v najboljšem pomenu te besede. Temeljno orodje za dvig zavedanja so Učbeniki za tretje tisočletje, ki so duševno in telesno pomirilo ter prostorsko zdravilo. V njih je zapisano najmočnejše zavedanje. Smisel življenja je namreč biti v zavedanju in živeti sebe. Največ posameznik naredi z globoko srčno namero, da se premaga in s sodelovanjem z brezpogojnimi naravnimi zdravilci - glasniki zavedanja

Več informacij: ucbeniki.za.tretje.tisocletje@gmail.com, 041 435 785 (Bogdan), FB: Učbeniki za tretje tisočletje - Kako zavestno živeti sedanji trenutek in Modrosti univerzalne naravne resnice