Članek
Delovati v trenutku
Objavljeno Jul 21, 2022

Na poti zavedanja in razumevanja je dobro, res, prav, slediti samo svojemu srcu, našem srčnem jedru, ki je naša moč, po-moč, vse, kar potrebujemo v danem trenutku večnosti, po drugi strani pa enkratnosti.
 
O preteklosti in prihodnosti, velikih motilcih zavedanja in razumevanja, razmišlja samo nezavedni um, ki nas sili vanju. Hoče nas preusmeriti iz trenutka sedanjosti, ki je edino resničen, vanju, da bi se ukvarjali neresničnostjo, preteklostjo, ki je že mimo, ki je ne moremo spremeniti ali prihodnostjo, ki je ne bomo nikoli ulovili, doživeli.
 
Le, ko smo v sedanjosti, v trenutku, ki je večen, edinstven, enkraten, smo v realnosti, ki nas ne obremenjuje s problemi, ki niso več aktualni, na kar ne moremo vplivati. Problemi preteklosti pa tlakujejo pot pričakovanju prihodnosti, ki je nikakor ne moremo ujeti, saj živimo samo v sedanjem trenutku večnosti, neskončnosti.
 
Tega se moramo zavedati, to je pomembno dejstvo, katerega se mora upoštevati. Delujmo samo v edinstvenem trenutku sedanjosti, ki je večen, enkraten, edini resničen!
 
Ko smo v srcu, smo samo ta trenutek sedanjosti in se ne obremenjujemo s preteklostjo, na kar ne moremo vplivati ter ne s prihodnostjo, ki je nikoli ne bo! Ko smo v srcu, smo sedanjost trenutka, edino resnično, ki se nam lahko dogodi: vse drugo je izmišljenina, fikcija, ki nas po nepotrebnem obremenjuje.
 
Ko smo v srcu, smo v trenutku, sedanjem trenutku večnosti, ki je neskončen v svoji enkratnosti. Pomembno je delovati samo v njem, v srcu, v trenutku, ki je minljiv, enkraten, nepovraten, neskončen.
 
>> Iz: Priročnik za praktično razumevanje zavedanja (v pripravi); po poglavju: Delovati v trenutku;
po nareku višje inteligence zapisala Zvezdana Koželj, glasnica zavedanja, intuitivna poznavalka energetsko pretočnih frekvenc in gradenj ter zdravilka notranjih in zunanjih bivalnih prostorov
 
*Višje zavedanje ne omogoča le boljšega zdravja, temveč predvsem modre oz. razumske življenjske odločitve. Z njim dosledno naslovimo vse, kar smo hote ali nehote pometli pod preprogo, nevidno breme pa onemogoča, da stvari vidimo jasno in zaživimo v lastnem miru.
 
Zavedanje po poti univerzalne naravne resnice je povsem nevtralna ponovna pot do sebe in dejanska samopomoč oz. prisebnost v najboljšem pomenu te besede. Temeljno orodje za dvig zavedanja so Učbeniki za tretje tisočletje, ki so duševno in telesno pomirilo ter prostorsko zdravilo. V njih je zapisano najmočnejše zavedanje. Smisel življenja je namreč biti v zavedanju in živeti sebe. Največ posameznik naredi z globoko srčno namero, da se premaga in s sodelovanjem z brezpogojnimi naravnimi zdravilci - glasniki zavedanja
  
Več informacij: ucbeniki.za.tretje.tisocletje@gmail.com, 041 435 785 (Bogdan), FB: Učbeniki za tretje tisočletje - Kako zavestno živeti sedanji trenutek in Modrosti univerzalne naravne resnice