Članek
Optimalnost delovanja v srcu
Objavljeno Jul 10, 2022

Vse je v nas, v našem srčnem jedru, v našem srcu, ki bije, ki je, ki deluje samo v naše dobro, res, prav. Samo deluje, samo bije, je v nas, da nam pomaga, da delujemo optimalno, da delujemo v svoje in najvišje dobro.

Ko smo v srcu, smo srce, ljubeče, dobro, prav-ično in res-nično srce, ki deluje samo za nas, ki deluje v nas, ki deluje samo tako, kot je prav, res, dobro.

Srce je vse, kar je pomembnega za nas v našem življenju, je vse, za kar si je potrebno v njem prizadevati, je naša moč, po-moč, je vse, kar potrebujemo in nič več. Srce je naša svetlobna elektrarna, ki deluje, v kateri je mogoče preobraziti vsa naša negativna čustva, ki smo si jih naložili v nas, ki jih je na nas in v nas naložil naš nezavedni um, ki je naš največji morilec ter ubijalec.

Nezavedni um je samo del nas, naš temni jaz, ki si je zadal nalogo, da nas uniči, da propademo, zbolimo, um-remo!

Nezavedni um je ta naš uničujoči del, ki deluje samo proti nam: v nas, na nas, nalaga negativna čustva, emocije, misli, dejanja, vse informacije, ki smo jih prejeli, doživeli, skratka vse tisto, kar nismo odstranili iz nas.

Kar pa smo naložili v nas, se je začelo nabirati v kupe smeti, ki so začele gniti, propadati, nam povzročati škodo z umazanjem vseh naših celic, vsega telesa, in v nas povzročati blokade pretočnosti. Iz njih pa se sčasoma razvijejo bolezni, bolečine in podobni problemi. To nam lahko povzroči tudi različne druge nevšečnosti, ne nazadnje tudi smrt.

Ko smo v srcu, smo sama modrost, zase in za druge, če nas zaprosijo za po-moč ter jo tudi zaslužijo.  Ko smo v srcu, smo samo srce, ki bije, ne sprašuje, sprašuje naš temni jaz, naš nezavedni um. V srcu najdemo vse potrebne informacije, ki so optimalne, najboljše za nas, v srcu se odločamo samo v skladu z načeli univerzalnih naravnih vrednot, univerzalne naravne res-nice, dobrega, prav-ice. Ko smo v srcu, smo sama dobro-ta, res-nica, prav-ica, kar nam pomaga na poti dvigovanja zavedanja in razumevanja.

>>Iz: Priročnik za praktično razumevanje zavedanja (v pripravi); po poglavju: Srce je cilj naše poti;

po nareku višje inteligence zapisala Zvezdana Koželj, glasnica zavedanja, intuitivna poznavalka energetsko pretočnih frekvenc in gradenj

*Višje zavedanje ne omogoča le boljšega zdravja, temveč predvsem modre oz. razumske življenjske odločitve. Z njim dosledno naslovimo vse, kar smo hote ali nehote pometli pod preprogo, nevidno breme pa onemogoča, da stvari vidimo jasno in zaživimo v lastnem miru.

Zavedanje po poti univerzalne naravne resnice je povsem nevtralna ponovna pot do sebe in dejanska samopomoč oz. prisebnost v najboljšem pomenu te besede. Temeljno orodje za dvig zavedanja so Učbeniki za tretje tisočletje, ki so duševno in telesno pomirilo ter prostorsko zdravilo. V njih je zapisano najmočnejše zavedanje. Smisel življenja je namreč biti v zavedanju in živeti sebe. Največ posameznik naredi z globoko srčno namero, da se premaga in s sodelovanjem z brezpogojnimi naravnimi zdravilci - glasniki zavedanja

Več informacij: ucbeniki.za.tretje.tisocletje@gmail.com, 041 435 785 (Bogdan), FB: Učbeniki za tretje tisočletje - Kako zavestno živeti sedanji trenutek in Modrosti univerzalne naravne resnice