Članek
Človek - energija
Objavljeno Jun 30, 2022

RECEPTI ZA POT V SRCE
 
Človek – energija je naslov tretjega v zbirki Učbeniki za tretje tisočletje (UZTT). Človek je enkratno materialno, energetsko in duhovno bitje in se lahko uravnoveša in nadgrajuje, če dviguje svoje zavedanje, ki je neomejeno.
 
Sebe lahko uspešno osvobajamo in premagujemo, vendar je to odvisno od namere vsakega posameznika. Ključni pri tem so neskončna hvaležnost iz srca, iskrenost, predanost, zaupanje v stvarstvo in sprejemanje pomoči duš zdravilk - glasnikov zavedanja.
 
Človek je dovršena kreatura, vendar si sam povzroča največ problemov in težav, saj se v nizkem zavedanju sploh ne zaveda, kakšen potencial nosi v sebi, kdo sploh je, kaj je njegovo poslanstvo na Zemlji ... Duša predstavlja energijo človeka. Človek je že v osnovi rojen kot duhovno bitje, vendar pa je današnja družba popolnoma naravnana v materializem.
 
Človek je ujetnik samega sebe, saj mu je nekako privzgojena prikrita tekmovalnost, vse to pa ga ves čas vodi k samokritičnost in k lastnemu nespoštovanju. Človek z zavedanjem je sam tisti, ki se odloči, da bo vse odgovore iskal v sebi in svojem srcu. Ker sam največkrat ne zmore izruvati globoke korenine vzrokov zamer, jeze, krivde in strahu, so mu pri tem brezpogojno v oporo duše zdravilke, ki zdravijo in obračajo ogledalo resnice.
 
Misel je energija. Misli so lahko slabe ali pa osvobajajoče, zato se jih zavedajmo, saj krojijo nas in naše življenje. Naše glave so lahko prazne in lahkotne ali pa natrpani smetnjaki, polni negativnih misli, ki vodijo v blokade in bolezni.
 
*Z UZTT osvajamo pot do sebe in svojega poslanstva. Ko premagamo sebe, smo največji zmagovalci v svojem življenju! Ko živimo sebe in zavestno dvigujemo zavedanje, krepimo tudi psihofizično zdravje.
Za zanesljiv dvig zavedanja je idealno uporabiti najmočnejše orodje, s katerim si olajšamo spreminjanje samih sebe - in to so Učbeniki za tretje tisočletje.
 
Trenutno obstajajo štirje UZTT, ki so bile izdani po naslednjem vrstnem redu: Modrosti celega sveta, Kako zavestno živeti sedanji trenutek, Človek - energija in Človeštvo na poti k zavedanju. V pripravi so naslednji UZTT: Pogovori z vodniki, Življenje je pot, Osvobajanje človeštva in Razsvetlitev človeštva.
 
Mnogi naučeni ljudje jih spričo njihove navidezne enostavnosti sprva podcenijo in kasneje ugotovijo, da so bili v zmoti, saj je tukaj pomembno razumevanje, kar je nekaj povsem drugega. Preko avtoričinega kanala so bili napisani z višjim namenom in so razumljivi za najširši krog ljudi. Način branja v smislu klasične knjige tu ne pride najbolj v poštev, temveč je bolje usvajati posamezna poglavja. UZTT vzemite kot delovno gradivo, kjer lahko vam pomembne dele podčrtujete, obkrožujete ipd. Ko raste vaše zavedanje, odpade marsikatero vprašanje in tudi ponovno branje posameznega poglavja vam vsakič odstira nove pomene.
 
Knjige imajo pozitiven naboj, zato imejte kakšno vedno s sabo. Denite si jo na prsi, ko ste v stresu, ali ko meditirate. Podstavite si kakšno pod vzglavje oz. mesto, kjer spite in dopustite, da se dogaja.
 
**Višje zavedanje ne omogoča le boljšega zdravja, temveč predvsem modre oz. razumske življenjske odločitve. Z njim dosledno naslovimo vse, kar smo hote ali nehote pometli pod preprogo, nevidno breme pa onemogoča, da stvari vidimo jasno in zaživimo v lastnem miru.
 
Zavedanje po poti univerzalne naravne resnice je povsem nevtralna ponovna pot do sebe in dejanska samopomoč oz. prisebnost v najboljšem pomenu te besede. Temeljno orodje za dvig zavedanja so Učbeniki za tretje tisočletje, ki so duševno in telesno pomirilo. V njih je zapisano najmočnejše zavedanje. Smisel življenja je namreč biti v zavedanju in živeti sebe. Največ posameznik naredi z globoko srčno namero, da se premaga in s sodelovanjem z brezpogojnimi naravnimi zdravilci - glasniki zavedanja 
>>Več informacij: ucbeniki.za.tretje.tisocletje@gmail.com, 041 435 785 (Bogdan), FB: Učbeniki za tretje tisočletje - Kako zavestno živeti sedanji trenutek in Modrosti univerzalne naravne resnice