Članek
Srce je cilj naše poti
Objavljeno Jun 24, 2022

Ko smo v srcu, smo samo srce, ki deluje neskončno iskreno, hvaležno, ljubeče, v predanosti in zaupanju sebi ter višji inteligenci. Višja inteligenca nam daje vse podatke, odgovore, ki jih potrebujemo, da živimo v skladu z njo, v skladu z univerzalno naravno res-nico, prav-ico, dobrim.

Samo prepustimo se srcu, zaupajmo, delujmo brez pričakovanj, želja, hotenj, scenarijev, izsiljevanj, upravljanja.

Nezavedni um nas stalno napada z najrazličnejšimi negativnimi, obremenjujočimi mislimi, ki nas preganjajo. Nalagajo se v nas, nato pa jih nezavedni um spravlja v našo podzavest, s katerimi zastruplja vse naše telo, vse celice. Nato se začno pojavljati posledice teh blokad v obliki bolečin, bolezni in drugih fizičnih ter duševnih težav.

Osvoboditev od nezavednega uma, od njegovega strupenega, uničujočega delovanja, je osrednja naloga zavedanja in razumevanja, poti vase, v svoje srce. Od nezavednega uma se osvobajamo s stalnim delovanjem samo v srcu, v našem srčnem jedru, jedru modrosti, modrih odločitev, ki so modre investicije.

Tudi od-ločitev za ustavljanje, obvladovanje, nadzor nad nezavednim umom, za odstranjevanje vsega negativnega, nevidnega, a hudo bolečega čustvenega balasta iz nas, je modra, najpomembnejša odločitev za nas. Takrat se od-ločimo za življenje v srcu in ne životarjenje v odvisnosti od nezavednega uma.

>>Iz: Priročnik za praktično razumevanje zavedanja (v pripravi); po poglavju: Srce je cilj naše poti;

po nareku višje inteligence zapisala Zvezdana Koželj, glasnica zavedanja, intuitivna poznavalka energetsko pretočnih frekvenc in gradenj

*Višje zavedanje ne omogoča le boljšega zdravja, temveč predvsem modre oz. razumske življenjske odločitve. Z njim dosledno naslovimo vse, kar smo hote ali nehote pometli pod preprogo, nevidno breme pa onemogoča, da stvari vidimo jasno in zaživimo v lastnem miru.

Zavedanje po poti univerzalne naravne resnice je povsem nevtralna ponovna pot do sebe in dejanska samopomoč oz. prisebnost v najboljšem pomenu te besede. Temeljno orodje za dvig zavedanja so Učbeniki za tretje tisočletje, ki so duševno in telesno pomirilo ter prostorsko zdravilo. V njih je zapisano najmočnejše zavedanje. Smisel življenja je namreč biti v zavedanju in živeti sebe. Največ posameznik naredi z globoko srčno namero, da se premaga in s sodelovanjem z brezpogojnimi naravnimi zdravilci - glasniki zavedanja.

Več informacij: ucbeniki.za.tretje.tisocletje@gmail.com, 041 435 785 (Bogdan), FB: Učbeniki za tretje tisočletje - Kako zavestno živeti sedanji trenutek in Modrosti univerzalne naravne resnicev