Članek
Osvobajanje človeštva
Objavljeno Jun 02, 2022

Z zavedanjem in razumevanjem, z delom na sebi, na poti v srce, z osvobajanjem sebe od sebe – od svojega uma, osvobajamo tudi vse človeštvo! To je vse veličastje in čarobnost, „skrivnost“ zavedanja ter razumevanja, najpomembnejšega delovanja, edino vrednega vsake sekunde v našem življenju.

Naš cilj je delovanje samo v srcu, brez kakršnih koli misli, v sedanjem trenutku večnosti. Le tako smo lahko pripravljeni na uničevalni pohod uma, ki je stalno v zasedi, čaka na naš trenutek slabosti, ko nismo v srcu. Takrat nas napade iz različnih, nepričakovanih koncev, v neprepoznavnih preoblekah in načinih delovanja.

Ko smo v srcu, ga lahko takoj prepoznamo in ukrepamo, zaustavimo njegovo uničujoče delovanje, ga odrežemo ter se mu zahvalimo za to izkušnjo, ki nas bogati.

V veliko pomoč pri odstranjevanju starih kupov nesnage uma, na puljenje njihovih trdovratnih in močno razpredenih ter povezanih korenin, so nam na poti dvigovanja zavedanja in razumevanja glasniki zavedanja.

To so rojeni naravni zdravilci, ki nam brezpogojno stojijo ob strani, nam svetijo kot svetilniki s svojo svetlobo. Nam tudi odstirajo trdovratne ostaline uma in „skrivnosti“ njegovega uničujočega delovanja. Pomagajo nam tudi pri njegovem prepoznavanju in odstranjevanju njegovih uničujočih posledic.

>>Iz: Priročnik za praktično razumevanje zavedanja (v pripravi); po poglavju: Osvobajanje človeštva;

po nareku višje inteligence zapisala Zvezdana Koželj, glasnica zavedanja, intuitivna poznavalka energetsko pretočnih frekvenc in gradenj

*Višje zavedanje ne omogoča le boljšega zdravja, temveč predvsem modre oz. razumske življenjske odločitve. Z njim dosledno naslovimo vse, kar smo hote ali nehote pometli pod preprogo, nevidno breme pa onemogoča, da stvari vidimo jasno in zaživimo v lastnem miru.

Zavedanje po poti univerzalne naravne resnice je povsem nevtralna ponovna pot do sebe in dejanska samopomoč oz. prisebnost v najboljšem pomenu te besede. Temeljno orodje za dvig zavedanja so Učbeniki za tretje tisočletje, ki so duševno in telesno pomirilo. V njih je zapisano najmočnejše zavedanje. Največ posameznik naredi z globoko srčno namero, da se premaga in s sodelovanjem z brezpogojnimi naravnimi zdravilci - glasniki zavedanja

Več informacij: ucbeniki.za.tretje.tisocletje@gmail.com, 041 435 785 (Bogdan), FB: Učbeniki za tretje tisočletje - Kako zavestno živeti sedanji trenutek in Modrosti univerzalne naravne resnice