Članek
Sproščenost, da bi padle maske
Objavljeno Mar 11, 2022

Kadarkoli smo v nezavedanju, se v nas nekaj zakrči. Nezavedni um sam po sebi je krč, edino tako si nas lahko podredi, vrže iz srca, zida betonski oklep okoli njega in nas odtujuje od srca. V srcu in edino tam je neskončno zavedanje in razumevanje. 

Biti odtujeni od srca, je prvinska odtujitev, zaradi katere človek ni prijatelj s sabo, ampak sovražnik (se nezavedno sovraži). V krču, ki je pogoj za to, da nezavedni um človeka spravi ob last njega samega in vzpostavi oblast, potem človek ni to, kar je, ampak vloga - ali množica vlog, ki jih vanj projicira nezavedni um. 

Oblast pomeni ravno to: prevlado nezavednega uma. Zato rojeni naravni politiki in vodje ne bodo delovali skozi nezavedanje, ampak izključno skozi srce: na ta način bodo iskali rešitve zase in za ves svet - rešitve v skladu z univerzalno naravno resnico in univerzalno naravno pravico.

Nekatere od vlog uma vključujejo bolečino, nekatere jo prikrivajo. Človek sam je lahko naenkrat razklan ali razpršen na nekaj vlog nezavednega uma, ki si nasprotujejo. To je hujša oblika nezavednega uma, ko eno govorimo, drugo delamo in tretje mislimo. Spor v samem človeku se projicira v skupino ljudi, v celotno družbo. Od tod nabiranje in čiščenje karme, neskončni začarani krog nezavedanja, iz katerega je mogoče izstopiti edinole tako, da ga presekamo z zavedanjem - da vstopimo v srce. Bivati v srcu, to je revolucionarna gesta, čeprav jo nezavedni um že vnaprej zavrne kot nepomembno. Toda do te revolucije prihaja.

V ljudeh je preveč bolečin, ki se kakor različne kulture plesni razvijejo na prvinski bolečini in trpljenju: trpljenju zaradi prvinske odtujenosti od lastnega srca. To se mora nehati.

Kadar je človek odtujen od svojega srca, je v stanju nenehnega krča, tako da ne pozna drugega in je prepričan, da je to njegovo naravno stanje. Na ta krč se zaradi vse globljega nezavedanja nalagajo drugi krči, ki jih človek nezavedno želi potešiti in sprostiti s seksom iz uma, hrano iz uma, alkoholom, drogami, hranjenjem s podatki (umskimi smetmi). 

Druga posledica krča so nenaravne telesne drže ali ton glasu, ki se počasi oblikujejo v maske in vloge: vse te samo prikrivajo prvinsko bolečino.

Zaradi krča, s katerim nezavedni um človeka privije v različnih delih telesa ali celi na celični ravni se oblikujejo blokade, iz njih pa bolezni. Vse to tvori človekovo karmo, ki se v določenem trenutku očisti.

Kadar je v krču človekov glas, je v njem napetost. Človekov naravni, s srcem povezani glas je drugačen - in pri rojenih naravnih zdravilcih zdravi. Toda ti morajo z zavedanjem premagati in se osvoboditi svojih krčev, odvreči vse maske in vloge, da bi bili popolnoma bosi in goli, neskončno sproščeni, v srcu in razumevanju, pretočni za sporočila višje inteligence in neskončno v stiku z univerzalno naravno resnico. Z ljubeznijo morajo napolniti sleherno celico svojega telesa - da lahko opravljajo svoje dragoceno poslanstvo.

Zaradi tega se je vsakomur bistveno odkrčiti in sprostiti (na psihofizični ravni, na celični ravni). To je pot do zdravja, ki vodi skozi rast v zavedanju in vodi k neskončnemu zavedanju. Obenem to omogoča tudi čistiti karme.

Neskončna sproščenost je stanje, v katerem se topi betonski oklep (mask, vlog, karmičnih zapisov in vzorcev, navad nezavednega uma in posameznih dejanj nezavednega uma). Ta oklep je treba razdreti in raztopiti.

Bodimo zgolj srce. Bodimo čisto srce.

Iz globine srca prosim višjo inteligenco, da me podpre, da neskončno usvojim, ponotranjim ter živim ta zapis. Prosim iz srca, da lahko na ta način pomagam najprej sebi in potem drugim ter jih spodbudim, da sami udejanjijo prav to.

>>Po nareku višje inteligence zapisala glasnica zavedanja Alenka Jovanovski, glasnica zavedanja, intuitivna raziskovalka in poznavalka pretočnih energij

*Višje zavedanje ne omogoča le boljšega zdravja, temveč predvsem modre oz. razumske življenjske odločitve. Z njim dosledno naslovimo vse, kar smo hote ali nehote pometli pod preprogo, nevidno breme pa onemogoča, da stvari vidimo jasno in zaživimo v lastnem miru.

Zavedanje po poti univerzalne naravne resnice je povsem nevtralna ponovna pot do sebe in dejanska samopomoč oz. prisebnost v najboljšem pomenu te besede. Temeljno orodje za dvig zavedanja so Učbeniki za tretje tisočletje, ki so duševno in telesno pomirilo, največ pa posameznik naredi z globoko srčno namero, da se premaga in s sodelovanjem z rojenimi naravnimi zdravilci - glasniki zavedanja.

Več informacij: ucbeniki.za.tretje.tisocletje@gmail.com, 041 435 785 (Bogdan), FB: Učbeniki za tretje tisočletje - Kako zavestno živeti sedanji trenutek in Modrosti univerzalne naravne resnice