Članek
Proces zdravljenja misli
Objavljeno Feb 28, 2022

Nezavedni um nam mimogrede servira različne negativne misli, čustva, vrti filme in scenarije glede preteklosti ali prihodnosti. Ni problem le enkratni dogodek negativne misli ali čustva (kar potem preraste v negativne besede in dejanja). Dodatni problem je, da vsak tak dogodek ustvarja oziroma krepi navado ustvarjanja določenih negativnih misli, čustev, besed in dejanj - kot tudi vlog ("žrtev" ali "gospodar"), ki jih s tem igramo. Prav negativne navade, negativnega vzorca ali zapisa, negativne vloge se je težko osvoboditi.

Potrebno je sprožiti na več ravneh in z različnimi sredstvi osvoboditev od teh projekcij nezavednega uma. Pri tem nam dragoceno podporo nudijo rojeni naravni zdravilci, ki - kakor s svetlobno akupunkturo - svetlobo posredujejo natanko v blokado ali tisto območje nezavednega uma, kjer nastajajo prej opisane projekcije.

Sami si ob tem pomagamo s stavki osvoboditve oziroma procesom osvobajanja negativnosti ali z rituali odpuščanja sebi in drugim (sebi, ker smo nezavednemu umu popustili in dovolili, da nas je ranil z negativnostmi in strupi; drugim, ker niso vedeli, kaj počnejo, mi pa tudi nismo zaustavili njihovega obnašanja). 

Za negativnosti in svoje probleme smo torej odgovorni sami. Imamo na voljo odločitev: ali s svojo življenjsko energijo hraniti problem (negativnosti, strupe) ali pa hraniti rešitev (razstrupljanje z višanjem zavedanja in delom na tem).

Ob tem je pomembno reči: hvala za izkušnjo, bogatejša sem zanjo. Pomembno je tudi obvladovati nezavedni um - včasih preprosto z besedico "stop!".

Pomembno je ukrepati čimprej in delovati toliko časa, dokler se nezavedni um ne neha vrteti in ne prestopimo v območje miru, radosti.

Zavedati pa se je treba povezave med umom in telesom: nezavedni um vpliva na telo, toda na telo vplivamo tudi z zavednim umom ali razumom. To storimo tako, da smo čimveč v srcu; s tem sebi omogočimo biti v miru in radosti. Mogoče je za podporo prositi glasnika zavedanja, da nas s posredovanjem univerzalne zdravilne svetlobe podpre pri tem, da počivamo "v srcu" in vse tudi počnemo "v srcu".

Kaj je naše "srce"? Je čistina, dragulj našega življenja, ki izpolni vse želje (zavedanja, sreče, radosti, miru, svobode, neodvisnosti).

Obstaja še vaja, s katero lahko sebi podarimo nekaj velikega. Imenuje se polnjenje slehernega koščka našega telesa z ljubeznijo. 

Kajti če nezavedni um ustvarja blokade, iz katerih zaradi nepretočnosti in neprehranjenosti z energijo nastanejo bolezni - potem zavedajoči se um ali razum ustvarja pretočnost in sijočnost ter zdravje. Na ta način lahko vsako celico našega telesa napolnimo in nahranimo (!) z ljubeznijo, ki je neskončna brezpogojna ljubezen kot kvaliteta in stanje našega bitja. Šele v tem stanju lahko to ljubezen neskončno delimo drugim, iz vsake celice našega telesa.

To je resnična ozdravitev, neskončnost zavedanja, to je zdravilo za ves svet. Da bi ga vzgojili in vzpostavili v sebi, pa je treba nekaj dokončno premagati, ustaviti in odvreči: tisto, česar se bojimo odvreči - naš ego.

In šele od tu lahko razumemo tisto modrost, ki pravi: najprej ljubi in spoštuj sebe, da bi lahko ljubil in spoštoval druge. Tistim, ki so izbrani z višjim namenom, da imajo srčno sobivanje, je dano še posebej globoko to raziskovati. Če tako izberejo in ne potonejo v igrah uma in igri moči.

Mogoče je izvajati proces ozdravitve misli.

Iz globine srca prosim stvarstvo in vodnike, da me podprejo v nameri, da neskončno in popolnoma usvojim in živim proces ozdravitve misli. Da zamenjam hranjenje ega z negativnostmi z hranjenjem svojega bitja z neskončno in brezpogojno ljubeznijo.

>>Po nareku višje inteligence zapisala Alenka Jovanovski, glasnica zavedanja, intuitivna raziskovalka in poznavalka pretočnih energij

*Višje zavedanje ne omogoča le boljšega zdravja, temveč predvsem modre oz. razumske življenjske odločitve. Z njim dosledno naslovimo vse, kar smo hote ali nehote pometli pod preprogo, nevidno breme pa onemogoča, da stvari vidimo jasno in zaživimo v lastnem miru.

Zavedanje po poti univerzalne naravne resnice je povsem nevtralna ponovna pot do sebe in dejanska samopomoč oz. prisebnost v najboljšem pomenu te besede. Temeljno orodje za dvig zavedanja so Učbeniki za tretje tisočletje, ki so duševno in telesno pomirilo. V njih je zapisano najmočnejše zavedanje. Največ posameznik naredi z globoko srčno namero, da se premaga in s sodelovanjem z rojenimi naravnimi zdravilci - glasniki zavedanja.

Več informacij: ucbeniki.za.tretje.tisocletje@gmail.com, 041 435 785 (Bogdan), FB: Učbeniki za tretje tisočletje - Kako zavestno živeti sedanji trenutek in Modrosti univerzalne naravne resnice